Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķim rezultatīva piespēle "Sion" vienīgajos vārtos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Uldriķim rezultatīva piespēle "Sion" vienīgajos vārtos
Roberts Uldriķis. Foto: FC Sion

Šveices čempionātā zaudējumu piedzīvoja "Sion", izbraukumā ar 1:4 piekāpjoties "Thun". Vienīgos vārtus izdevās gūt sešas minūtes pirms spēles beigām, un ar rezultatīvu piespēli palīdzēja latviešu uzbrucējs Roberts Uldriķis.

Pirmajā puslaikā nevienai komandai gūt vārtus neizdevās, taču otrā puslaika ievadā "Thun" izcēlās divas reizes piecu minūšu laikā, ieliekot pamatus uzvarai. "Sion" metās atspēlēties, un 77. minūtē laukumā devās arī uzbrucējs Roberts Uldriķis. Tomēr tikai divas minūtes vēlāk viesi pārkāpa noteikumus savā soda laukumā, un rezultāts kļuva 0:3.

Savukārt 84. minūtē Uldriķis palīdzēja "Sion" tikt pie vienīgā vārtu guvuma. Tālam sānu iemetienam sekoja gaisa divcīņa, kurā pārāks bija latvietis, nometot bumbu pa sitienam brazīliešu pussargam Adrianam, kurš burzmā trieca bumbu vārtos. Kopš varenās divu vārtu spēles pret "Basel" Uldriķim pašam izcelties nav izdevies.

Zaudējumu piedzīvoja arī "Xamax", izbraukumā atzīstot "Grasshoppers" pārākumu – 1:3. Mārcis Ošs devās starta vienpadsmitniekā un laukumā pavadīja 84. minūtes, kad viņu nomainīja pussargs, tomēr izglābties neizdevās. Tāpat Ošs otrā puslaika sākumā nopelnīja brīdinājumu.

Šveices čempionāta līdere ir Čempionu līgas dalībniece "Young Boys", kas sešās spēlēs izcīnījusi sešas uzvaras. Savukārt latviešu pārstāvētajām komandām neveicas – "Sion" ar sešiem punktiem septiņās cīņās ir priekšpēdējā, bet "Xamax" ar četriem punktiem ir pēdējā desmit komandu konkurencē.

Polijas pirmajā līgā zaudējumu piedzīvoja "Termalica", kas savā laukumā ar 1:2 piekāpās Glogovas "Chrobry". Mājinieki pirmo puslaiku noslēdza vadībā, bet ielaida 67. un 80. minūtē. Vladislavs Gutkovskis maču sāka "Termalica" starta sastāvā, bet 72. minūtē viņš tika nomainīts. Pēdējo sešu spēļu laikā viņa kontā vieni gūtie vārti, bet komanda slīd arvien zemāk – astoņi punkti 11 mačos un priekšpēdējā vieta, lai gan pavisam nesen "Termalica" spēlēja Ekstraklasē.

     [+] [-]

, 2018-09-22 22:45, pirms 6 gadiem
Latvijas izlase!

  +1 [+] [-]

, 2018-09-23 09:16, pirms 6 gadiem
Pagaidām komanda uzticas. Pagājušo nedēļu skatījos spēli. Sion gan uzvarēja, bet Uldriķim spēle nevedās. Viena 200% ispēja garām. Vēl pāris reizes...
Varbūt uztraucas.

     [+] [-]

, 2018-09-23 13:46, pirms 6 gadiem
13.oktobrī Latvijas izlasē pret Kazahstānu varēja uzspēlēt.