Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempioni Bakss un Musē paziņo par sadarbības šķiršanu

Juris Grīns
Juris Grīns

Pasaules čempioni Bakss un Musē paziņo par sadarbības šķiršanu
Baksa/Musē blakusvāģu ekipāža
Foto: Jens Korner

Izcīnījuši čempionu titulu 2017. gada pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā, par sadarbības šķiršanu paziņojuši holandietis Etjēns Bakss un francūzis Nikolā Musē.

Abi sportisti apvienojās pirms aizvadītās sezonas, izcīnīja ne vienu vien uzvaru un noslēguma posmā pagājušās nedēļas nogalē nodrošināja titulu, pārspējot francūža Valentīna Žirū un latvieša Elvija Mucenieka duetu.

"Kopā mēs aizvadījām lielisku sezonu, bet lielā distance starp Franciju un Nīderlandi ir mūs salauzusi," atzīst Bakss. "Nikolā ik reizi bija jābrauc 1000 kilometrus, lai ierastos pie manis, un tas daudz ko sarežģīja. Par Nikolā kā kantētāja spējām šaubu nav, viņš ir augstākā līmeņa kantētājs."

Jau drīzumā gaidāmajā Nāciju kausā Etjēns Bakss startēs kopā ar somu sportistu Lari Kunnasu, kurš šogad aizvadīja pilnu pasaules čempionāta sezonu kopā ar brāli Riku Kunnasu, izcīnot 14. vietu kopvērtējumā.

"Par nākamo gadu nekas nav izlemts," atklāj Bakss. "Pēc Nāciju kausa izvērtēsim iespējas un pieņemsim lēmumu par 2018. gada sezonu. Esmu piesardzīgs, domājot par to, kā ies šajās sacīkstēs, jo mēs ar Lari kopā brauksim pirmo reizi."

Bakss apstiprina, ka nākamgad vēlas vēl vairāk uzlabot savu un savas komandas profesionalitāti, kā arī aizstāvēt šogad iegūto pasaules čempiona titulu.

Izmantotie resursi:
MOTOCROSSPLANET.NL - De motocross site van...

     [+] [-]

, 2017-09-22 09:30, pirms 7 gadiem
Soms dzīvo tuvāk par Francūzi ? Diez nu vai !

     [+] [-]

, 2017-09-22 11:25, pirms 7 gadiem
Tas jau tikai uz nācijām. Diez vai viņš sezonu brauks ar viņu kopā...gan jau paņems kādu top 3 kantētāju..moš kādu savu tautieti

     [+] [-]

, 2017-09-22 13:23, pirms 7 gadiem
Es pieļauju, ka Žiru un Musē brauks atkal kopā, tad Bakss brauks vai nu ar savu brāli vai Elviju Mucenieku. Ja brauks ar savu brāli, tad Vilemsens ņems Mucenieku. Tas šķiet loģiski

     [+] [-]

, 2017-09-22 16:50, pirms 7 gadiem
Kaarels rakstīja: Es pieļauju, ka Žiru un Musē brauks atkal kopā, tad Bakss brauks vai nu ar savu brāli vai Elviju Mucenieku. Ja brauks ar savu brāli, tad Vilemsens ņems Mucenieku. Tas šķiet loģiski
Žiru/Mucenieks
Wilemsens/Bax
jau bija zinams oficiali kadu laiku atpakal.

     [+] [-]

, 2017-09-22 23:04, pirms 7 gadiem
Galvenais,lai Daiders ar Stupeli velk,protams arī pārējie mūsējie.