Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Neimārs visas komandas priekšā atvainojas par konfliktu ar Kavani

Agris Suveizda

Neimārs visas komandas priekšā atvainojas par konfliktu ar Kavani
Neimārs un Edinsons Kavani
Foto: AFP/Scanpix

Brazīliešu futbola superzvaigzne Neimārs vakar PSG treniņā komandas biedru priekšā esot atvainojies par savu uzvedību iepriekšējā spēlē pret Lionas "Olympique" (2:0), cenšoties atņemt bumbu Edinsonam Kavani un pats izdarīt 11 metru soda sitienu. Ierastais pendeļu izpildītājs Kavani bumbu neatdeva un neguva vārtus, lieliski nospēlējot portugāļu vārtsargam Antonī Lopešam.

Kā pirmais šo informāciju publiskoja franču vadošais sporta laikraksts L'Equipe, bet drīzumā to apstiprināja arī RMC. Kā vēsta abi mediji, komandas kapteinis un Neimāra tautietis Tjagu Silva palīdzēja uzbrucējam un pildīja tulka funkcijas, lai pilnīgi visi saprastu brazīlieša sacīto. 25 gadus vecais spēlētājs nožēloja savu uzvedību, kas pēc uzvaras pār Lionas klubu ģērbtuvēs pat draudēja pārvērsties fiziskā konfliktā starp viņu un Kavani. Abus uzbrucējus toreiz izšķīra Silva un cits brazīliešu aizsargs Markinjuss.

Ja pēc spēles parīziešu galvenais treneris Unajs Emerijs sacīja, ka pašiem spēlētājiem ir jāizlemj, kurš izpildīs pendeles, tad vakar basku speciālists paziņoja, ka izvēli izdarīs viņš. "Komandā ir divi spēlētāji, kuri var izpildīt pendeles: Kavani un Neimārs. Kopš šā brīža būs pirmais sitējs un otrais. Un es viņus informēšu, kurš būs pirmais un kurš – otrais. Taču par pendelēm runāju arī ar pārējo komandu, ne tikai viņiem abiem, jo mums ir vajadzīgi arī citi izpildītāji. Mēs treniņos tās daudz atstrādājam, jo pēc savas pieredzes zinu, ka pendeles var izšķirt titulus un kausus. Pierakstām visu informāciju par spēlētāju pendeļu izpildīšanu, taču ir ļoti svarīgs arī atbildības faktors. Viena lieta ir sist pendeli, kad esi vadībā ar 3:0, bet pavisam kas cits – ja rezultāts ir 0:0 vai ir kausa pusfināls vai fināls. Beigu beigās galvenais ir nevis tas, kurš sit, bet gan tas, lai pendele tiktu realizēta."

Tikmēr brazīliešu malējais aizsargs Dani Alvess atbildēja urugvajiešu uzbrucējam Djego Forlanam par viņam izteikto kritiku un apvainojumiem. Jau pieminētajā spēlē pret Lionas "Olympique" bija vēl viens incidents otrajā puslaikā, vēl pirms pendeles epizodes, kad mājinieku spēlētāji nespēja sadalīt, kurš izpildīs Neimāra nopelnīto tiešo brīvsitienu. Bumbu gribēja Kavani, taču tā bija rokās Alvesam, un no malas varēja šķist, ka viņš to tīšām atdeva savam draugam Neimāram, kurš parasti būtu prioritārais sitējs šādās pozīcijās, nevis urugvajietim. Un Forlans asi kritizēja Alvesa rīcību: "Viņš bumbu iedeva nevis Kavani, bet Neimāram, it kā būtu viņa padauza. Saprastu, ja viņš sistu pats, bet šādi iejaukties kā trešais…"

Alvess gan neilgi pēc spēles Brazīlijas kanālā SporTV sacīja, ka viņš nevis bumbu atdeva Neimāram, bet gan gribējis sist pats, un tagad šos vārdus atkārtoja vēlreiz, Forlanam atbildot ar Twitter starpniecību. "Nezinu, kādu spēli tu skatījies, bet, tavai zināšanai, es nevienam bumbu neatņēmu. Tieši pretēji, man tā tika atņemta! Un, vēl tavai zināšanai, pēdējos PSG vārtus ar tiešo brīvsitienu guvu tieši es… Tā ka aizver savu muti un pārtrauc radīt ažiotāžu ap manu vārdu," savā profilā rakstīja Alvess. Jāpiebilst, ka PSG jaunpienācējs trešdien rīkoja komandas vakariņas, lai uzlabotu gaisotni vienībā.

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
PSG: Neymar s’est excusé devant ses coéquipiers
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.fourfourtwo.com/news/il...
https://twitter.com/DaniAlvesD2/sta...
https://twitter.com/DaniAlvesD2/sta...
marca.com

  -1 [+] [-]

, 2017-09-22 09:50, pirms 7 gadiem
Neimārs varbūt saprata, ka jānolaižas no makoņiem, bet, drošvien, jau, ka pats to neizdomāja, tāds pieredzējis spēlētājs kā Silva, drošvien, pamudināja to izdarīt.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-22 09:51, pirms 7 gadiem
Soctīkli bojā pasauli. Pat ja šie konflikti pastāvējuši vienmēr un visur, tad tagad par drāmu ārpus sporta laukumiem raksta vairāk, kā par pašu sportu.

     [+] [-]

, 2017-09-22 09:52, pirms 7 gadiem
Tagad lai Alvess atvainojas Forlanam! Viņa atbilde par labām manierēm neliecina! Katrs ir tiesīgs uz savu viedokli!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-22 10:14, pirms 7 gadiem
konflikts nogludināts, turpmāk sitīs Nemārs. Tā arī jābūt!

  +4 [+] [-]

, 2017-09-22 10:29, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Neimārs varbūt saprata, ka jānolaižas no makoņiem, bet, drošvien, jau, ka pats to neizdomāja, tāds pieredzējis spēlētājs kā Silva, drošvien, pamudināja to izdarīt.
Komatu pavēlnieks

  +6 [+] [-]

, 2017-09-22 10:59, pirms 7 gadiem
Laba komandas ķīmija... Līdz sezonas beigām nebūs viens otram jau galvu norāvuši?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-22 11:21, pirms 7 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Laba komandas ķīmija... Līdz sezonas beigām nebūs viens otram jau galvu norāvuši?
Tu paskaties uz Neymaru kads hilakins vins ir, kam vins galvu var noraut? vienigi pats sev

 +14 [+] [-]

, 2017-09-22 11:29, pirms 7 gadiem
Internetā klejoja joks, ka Neimārs izpirkšot Kavani līgumu un pārdos viņu citam klubam

  +3 [+] [-]

, 2017-09-22 11:51, pirms 7 gadiem
nesaprotu kā kādam var patikt tas self-centered gailis.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-22 12:51, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tu paskaties uz Neymaru kads hilakins vins ir, kam vins galvu var noraut? vienigi pats sev
Dusmas uz to, ka Neymārs no Barcas aizgāja?

  +2 [+] [-]

, 2017-09-22 19:39, pirms 7 gadiem
Martini12 rakstīja: Dusmas uz to, ka Neymārs no Barcas aizgāja?
Ja es būtu Barseloans līdzjutējs, tieši priecātos, ka tika vaļā no tā pajoliņa, turklāt vēl dabūhja naudu

  +1 [+] [-]

, 2017-09-22 22:42, pirms 7 gadiem
sprinteris2 rakstīja: Laba komandas ķīmija... Līdz sezonas beigām nebūs viens otram jau galvu norāvuši?
Zinot kadu naudu izmeta PSG par Neimaru, ne brinos ka Kavani nakosgad redzesim atpakal Italija. Nesaprotu to PSG milzigo naudas izmesanu, butu panemusi ko letaka un tad pec Neimara liguma beigam ar Barcelona so parvilinajusi, tagad puisim galva makonos un ja kivini turpinasies, kas ir neizbegami PSG tituls aizies gar degunu.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-22 23:00, pirms 7 gadiem
Var daudz ko teikt par Neimāru kā cilvēku,bet kā spēlētājs tas ir vairāk kā fantastisks.