Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ikaunieks un Gutkovskis trešoreiz nominēti apļa labākā jaunā spēlētāja balvai

Agris Suveizda

Ikaunieks un Gutkovskis trešoreiz nominēti apļa labākā jaunā spēlētāja balvai
Dāvis Ikaunieks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

SMScredit.lv Virslīgas trešā apļa labākā spēlētāja balvai nominēti seši futbolisti – Dāvis Ikaunieks un Endijs Šlampe no "Liepājas", Dmitrijs Klimaševičs un Viktors Litvinskis no "Daugavpils", Vladislavs Gutkovskis no "Skonto" un Ņikita Juhņevičs no "Mettas"/LU.

Kopš šīs sezonas Virslīgā pēc katra apļa beigām tiek noteikts labākais jaunais spēlētājs. Abās iepriekšējās reizēs balsojumā uzvarēja "Liepājas" uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, kurš kopā ar Vladislavu Gutkovski ir vienīgie, kuri balvai nominēti visas trīs reizes. Otro reizi nominēti malējie aizsargi Šlampe un Litvinskis, bet centra aizsargam Klimaševičam un centra pussargam Juhņevičam šī ir pirmā reize.

Abos iepriekšējos apļos Ikaunieks balsojumā uzvarēja itin pārliecinoši. Pirmajā aplī viņš ieguva 50 punktus, apsteidzot savus tuvākos sekotājus Ēriku Punculu (24) un Gutkovski (17), savukārt otrajā aplī Ikaunieks tika pie 62 punktiem – Gutkovskim bija 38, bet Šlampem 16.

Balsojumā par apļa labāko jauno spēlētāju piedalīsies Latvijas futbola žurnālisti un klubu galvenie treneri. Rezultāti tiks paziņoti šīs nedēļas vidū.

Izmantotie resursi:
SMScredit.lv Virslīgas 3.apļa labākā jaunā...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-09-22 17:15, pirms 9 gadiem
Viennozimīgi Ikaunieks.

     [+] [-]

, 2015-09-22 18:44, pirms 9 gadiem
Nezinu gan, vai Dāvis šo mēnes ir pelnījis kļūt par šo labāko jauno spēlētāju.

     [+] [-]

, 2015-09-22 18:59, pirms 9 gadiem
Grūta izvēle būs šomēnes. Trešo reizi diez vai Ikaunieks balvu iegūs un Gutkovskim šajā aplī arī balvu nedotu. Lai arī Daugavpils aizsardzība pēdējā laikā pieļauj kļūdas, tomēr Klimaševičs šosezon ir pozitīvi pārsteidzis un nebūs pārsteigums, ja ziemā viņš nonāks kāda spēcīgāka Virslīgas kluba rindās. Es balvu dotu viņam.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-22 21:39, pirms 9 gadiem
Piekrītu, ka grūta izvēle.

Varbūt Šlampe? Izturējis spēcīgu konkurenci Liepājas sastāvā un 3. aplī šķiet tikai vienā spēlē negāja starta sastāvā.

  -1 [+] [-]

, 2015-09-22 21:52, pirms 9 gadiem
Vajag pieskirt N'Dekre no Mettas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja