Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Valmieru" sasniedz Āfrikas papildspēki, pieteikts uzbrucējs no Senegālas

Emils Ozerinskis

"Valmieru" sasniedz Āfrikas papildspēki, pieteikts uzbrucējs no Senegālas
"Valmieras" treniņos iesaistījušies jaunie āfrikāņi. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Pirms rītdien gaidāmās "Optibet" futbola Virslīgas spēles pret "Jelgavu", savu sastāvu papildinājusi turnīra trešās vietas īpašniece "Valmiera", kuras rindās pieteikts Senegālas uzbrucējs Džibrils Gejs.

Lai gan futbola apskatnieku viedoklis bija tāds, ka "Valmiera" ar savu īso sastāva rotāciju plīsīs un nespēs noturēt sezonas pirmajā aplī uzņemto tempu, taču šis viedoklis nav piepildījies. "Valmiera" spējusi noturēties Eirokausu pozīcijās un atrodas trešajā vietā Virslīgas turnīra tabulā. Lai gan līdz šim Tamaza Pertijas trenētā komanda spēlējusi ar ierobežotiem spēlētāju resursiem, taču rezultāts bijis gana labs. Šobrīd gan beidzot Vidzemes komandai pievienojušies leģionāri, kurus gruzīnu treneris solīja jau pirms laba laika.

Dienu pirms spēles ar "Jelgavu", valmieriešu pieteikumā iekļauts 23 gadus vecs Senegālas uzbrucējs Džibrils Gejs. Futbolists nāk no tās pašas "Douanes" komandas, no kuras "Valmierā" jau ieradās komandas pamatsastāva balsta pussargs Viktors Diaņs. Valmieriešu rindas papildinājušais Gejs pagājušajā vasarā pielaikoja Senegālas izlases formas tērpu, dodoties laukumā divās Āfrikas Nāciju čempionāta kvalifikācijas spēlēs.

Pagājušajā nedēļā "Valmieru" satricināja komandas uzbrukuma līdera un Virslīgā šosezon 14 vārtus guvušā Tolu Arokodares lēmums nedoties laukumā spēlē pret "Liepāju". Šis nigērieša solis, visticamāk, maksāja valmieriešiem uzvaru un divus svarīgus punktus turnīra tabulā. Arokodare pirmsspēles treniņā un spēlē nevarēja piedalīties sava emocionālā stāvokļa dēļ, jo Virslīgas labākajam bombardierim nopietnu piedāvājumu izteikusi Beļģijas slavenā komanda "Anderlecht". Taču Vidzemes komandas plānos tikai 19 gadus jaunā uzbrucēja pārdošana vēl neietilpst. Īpaši ņemot vērā faktu, ka nākamnedēļ "Valmierai" jāpiedzīvo debija Eirokausos, dodoties izbraukumā uz Poliju, lai ceturtdien Eiropas līgas kvalifikācijā samērotu spēkus ar Pozdaņas "Lech".

Izskatās, ka vismaz pagaidām negludumi starp "Valmieru" un Arokodari nogludināti, jo futbolists atgriezies komandas treniņu grupā. Sagaidāms, ka nigērietis varētu spēlēt pret "Jelgavu", ja vien Tamazs Pertija nelems par citiem risinājumiem uzbrukuma smailē, kur šobrīd parādījies Geja variants.

     [+] [-]

, 2020-08-22 22:25, pirms 4 gadiem
Skaista bilde. Bez sarkasma.

     [+] [-]

, 2020-08-22 22:30, pirms 4 gadiem
Šitas snaiperis.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-22 22:42, pirms 4 gadiem
Priekš Tolu būs grūti atrast aizstājēju. Kad būs jauns vārtusargs? Ar šito Eirokausos nav ko darīt.

     [+] [-]

, 2020-08-22 22:42, pirms 4 gadiem
Valmiera līdz šim asociējās ar piena kombinātu kur ražo baltu pienu krējumu un kefīru, bet tagad...Tur ir kāda šokolādes dražeju ražotne?

  +3 [+] [-]

, 2020-08-22 23:09, pirms 4 gadiem
Ņemot vērā, ka priekšējā līnijā ir atrasts visai solīds uzbrucējs, tad domāju, ka pēc nedēļas (pēc izlidošanas no EL) Tolu būs prom.

     [+] [-]

, 2020-08-23 08:32, pirms 4 gadiem
Unser Charlie.

     [+] [-]

, 2020-08-23 08:38, pirms 4 gadiem
Baumo tač, ka Tolu šodien spēlēšot, ja vien Tamazs šo laidīšot laukumā

     [+] [-]

, 2020-08-23 09:01, pirms 4 gadiem
garais_999 rakstīja: Baumo tač, ka Tolu šodien spēlēšot, ja vien Tamazs šo laidīšot laukumā
Tolu šodien spēlēs!

  -3 [+] [-]

, 2020-08-23 09:27, pirms 4 gadiem
Celerons rakstīja: Valmiera līdz šim asociējās ar piena kombinātu kur ražo baltu pienu krējumu un kefīru, bet tagad...Tur ir kāda šokolādes dražeju ražotne?
Šokolādes? Drīzāk jau sūdu kaku

  -3 [+] [-]

, 2020-08-23 09:29, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Skaista bilde. Bez sarkasma.
Interesanti, vai Valmieriešiem (iedzīvotājiem) tik "skaista bilde" iet pie sirds?

     [+] [-]

, 2020-08-23 12:44, pirms 4 gadiem
jaywys rakstīja: Interesanti, vai Valmieriešiem (iedzīvotājiem) tik "skaista bilde" iet pie sirds?
Man kaut kā vienalga, esmu dzīvojis Briselē, kas attiecas uz pašu Valmieras futbola komandu, tad to es neatbalstu un spēles neskatos, tik cik šeit izlasu kaut ko.

     [+] [-]

, 2020-08-23 14:40, pirms 4 gadiem
jaywys rakstīja: Interesanti, vai Valmieriešiem (iedzīvotājiem) tik "skaista bilde" iet pie sirds?
A kas tev nepatīk? Gribi teikt ka Piemērām Londonas arsenālā spēlē visi Londonieši vai Barselonā vis Katalāņi?

     [+] [-]

, 2020-08-23 16:50, pirms 4 gadiem
Celerons rakstīja: Valmiera līdz šim asociējās ar piena kombinātu kur ražo baltu pienu krējumu un kefīru, bet tagad...Tur ir kāda šokolādes dražeju ražotne?
Wow. Metaforas, salīdzinājumi un gaumīgs humors! Tu esi lielisks un smieklīgs!