Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Kobenhavn" treneris: ""Riga" ir pierādījusi, ka ir psiholoģiski spēcīga komanda"

Rolands Eliņš

"Kobenhavn" treneris: ""Riga" ir pierādījusi, ka ir psiholoģiski spēcīga komanda"
Stole Sūlbakens. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Dānijas kluba „Kobenhavn” galvenais treneris Stole Sūlbakens pirms šī vakara cīņas UEFA Eiropas līgā pret „Riga” norādījis, ka viņa komanda nedrīkst nenovērtēt savus pretiniekus, savukārt „Riga” leģionārs Stefans Paničs atzīmēja, ka šī ir lielākā spēle kluba vēsturē.

„Tā ir komanda, ko mēs nedrīkstam nenovērtēt,” kluba mājaslapā citēts Stole Sūlbakens. „Rīgas komanda ir spējusi tikt pāri visām iepriekšējām kvalifikācijas kārtām, un tā nav kritusi panikā brīžos, kad nonāk iedzinējos. Tas parāda, ka „Riga” ir psiholoģiski spēcīga komanda un ātri sapratusi, kā var tikt pie panākumiem Eirokausos.”

Norvēģu treneris šeit atsaucas uz "Riga" šīs sezonas statistiku Eirokausos, kur "Riga" spēja pavērst sev par labu visas četras iepriekšējās Eiropas līgas spēles. Abos mačos pret "Piast" un abos mačos pret HJK rīdziniekiu bilance, ņemot vērā tikai mača pēdējās desmit minūtes, ir 4:0, pa vieniem vārtiem pēc 79. minūtes iesitot katrā mačā.

„Rīgas komanda labi spēlē aizsardzībā, ir labi atstrādājusi standartsituācijas,” turpināja Sūlbakens. „Viņiem Eirokausos ir četri neizšķirti, zaudējums sīvā cīņā un uzvara sīvā cīņā. Viņi jau Polijas un Somijas čempioniem pierādīja, ka ir komanda, ko grūti pieveikt.”

„Protams, ka mūsu uzbrucēju N`Doja un Vinda traumas bija smags trieciens, taču tas dos iespējas pierādīt citiem, ka arī viņi pelnījuši vietu sākumsastāvā,” teica Sūlbakens.

Dānijas kluba mājaslapā arī norādīts, ka vakardienas treniņā piedalījās arī transfērā no „Malaga” iegūtais urugvajietis Maikls Santoss, kurš būs iekļauts arī šī vakara spēles pieteikumā.

Savukārt „Riga” serbu leģionārs Stefans Paničs intervijā sava kluba preses pārstāvjiem pastāstīja, ka uzskata šo maču par lielāko kluba vēsturē. „Mēs esam gatavi parādīt savu labāko sniegumu. Taču mēs neesam šeit atbraukuši bez cerībām, mēs esam atbraukuši, lai cīnītos,” teica Paničs.

„Kopenhāgenas komanda ir ļoti spēcīga, to mēs zinām. Viņiem nepaveicās iekļūt Čempionu līgas nākamajā, kārtā zaudējot pendelēs pret „Crvena Zvezda”,” teica Paničs. „Taču viņiem ir kvalitatīvi spēlētāji no dažādām valstīm, viņiem būs savs stadions un savu līdzjutēju atbalsts. Kas mums jādara, lai tiktu pie laba rezultāta? To, ko mēs varam izdarīt – spēlēt saliedēti un rūpīgi aizsardzībā, izmantot savas maiņas, parādīt labāko sniegumu no iepriekšējām spēlēm.”

Mača sākums šovakar Kopenhāgenā paredzēts 20:45, atbildes spēle „Skonto” stadionā būs pēc nedēļas.

Izmantotie resursi:
https://www.fck.dk/nyhed/staale-rig...
https://www.facebook.com/rigafootba...

     [+] [-]

, 2019-08-22 13:09, pirms 5 gadiem
Ja iesitam vienus vārtus, tad atbildes spēlē cerības ir, pat ar rezultātu 1:3

  -3 [+] [-]

, 2019-08-22 13:47, pirms 5 gadiem
Sākšu fanot, kad tiks tālāk. Tagad vēl ne.

     [+] [-]

, 2019-08-23 04:56, pirms 5 gadiem
truestory rakstīja: Sākšu fanot, kad tiks tālāk. Tagad vēl ne.
Tādus potenciālos fanus mums diez vai vajag