Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Wolfsburg" spēlētājiem ierasto naudas sodu vietā var nākties mazgāt traukus

Agris Suveizda

"Wolfsburg" spēlētājiem ierasto naudas sodu vietā var nākties mazgāt traukus
Bruno Labadija
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas čempionāta "VfL Wolfsburg" spēlētājiem ierasto naudas sodu vietā var nākties mazgāt traukus un darīt citus ne tik patīkamus darbus.

Ar šādu jaunu piegājienu klajā nācis Volfsburgas kluba galvenais treneris Bruno Labadija. "Dažreiz, lai spēlētāji gūtu mācību, efektīvāk ir likt spēlētājiem mazgāt traukus vai arī sakopt ēdamtelpu," intervijā laikrakstam "Sport Bild" teica Labadija. "Vai arī formastērpu sagatavošana pirms spēlēm - tas interesanti ir tikai mūsu komandas personālam, ne futbolistiem."

Labadija atklāja, ka pēdējo nedēļu laikā komandā izstrādāts īpašs uzvedības kodekss, ieskaitot cieņpilnu izturēšanos vienam pret otro un mobilo telefonu lietošanas ierobežojumu. Itāliešu izcelsmes vācu treneris "Wolfsburg" komandu pārņēma šā gada februārī, amatā nomainot Martinu Šmitu.

Iepriekšējā sezonā "Wolfsburg" 34 spēlēs sakrāja 33 punktus un 18 komandu konkurencē ieņēma 16. vietu, apsteidzot "Hamburg" (31 punkts) un "Koln" (22). Vietu augstākajā līgā "Wolfsburg" nosargāja tikai pārspēlēs, ar 3:1 un 1:0 uzveicot Ķīles "Holstein".

Sestdien "Wolfsburg" ar pūlēm iekļuva Vācijas kausa 2. kārtā, spēles beigu daļā izraujot uzvaru pār 4. līgas komandu "Elversberg", bet jauno Bundeslīgas sezonu uzsāks šosestdien, uzņemot Gelzenkirhenes "Schalke".

Izmantotie resursi:
LETA