Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: ''Madridē tika paveikts daudz, bet pamest ''Real'' bija viegls lēmums''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Ronaldu: ''Madridē tika paveikts daudz, bet pamest ''Real'' bija viegls lēmums''
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Titulētais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu pēc deviņiem pavadītiem gadiem Madrides ''Real'' komandā šajā vasarā paziņoja par pāreju uz Turīnas ''Juventus''. Ronaldu atzina, ka ir gatavs sasniegt jaunus augstumus arī Itālijas A Sērijā.

''Nekad nebūtu domājis, ka kādreiz spēlēšu šajā komandā [''Juventus''], bet dažas lietas, gluži kā šajā gadījumā, notiek dabiski. Tas, ko izdevās paveikt Madridē, ir neticami, izcīnīju pilnīgi visus titulus, tur dzīvo mana ģimene. Bet tā ir pagātne. Pamest ''Real'' man nebija grūts lēmums,'' atzīst Ronaldu.

Uzbrucējs Spānijas karaliskā kluba sastāvā izcīnīja veselus četrus Čempionu līgas titulus, kā arī divas reizes triumfēja Spānijas La Liga čempionātā un ieguva Spānijas karaļa kausu, tāpat četrreiz tiekot atzīts par planētas labāko futbolistu. Tagad Ronaldu jau iekļāvies titulētā Itālijas kluba ''Juventus'' sastāvā, Itālijas A Sērijā debitējot ar uzvaru čempionāta pirmās kārtas spēlē.

''Ļoti novērtējo grandiozo fanu sagaidīšanu - biju patīkami pārsteigts par silto uzņemšanu un lielajiem līdzjutēju aplausiem. Uzskatu, ka visu nosaka šādas mazās lietas, kas ļoti palīdz,'' pārliecināts ir Ronaldu. ''Juventus'' komanda demonstrējusi dominējošu sniegumu vietējā čempionātā, kļūstot par Itālijas čempionvienību pēdējās septiņās sezonās pēc kārtas.

''Gribu ar šo klubu rakstīt jaunu stāstu,'' saka Ronaldu, ''gribu sagādāt Turīnai Čempionu līgas titulu un darīšu visu iespējamo, lai to paveiktu.'' ''Juventus'' spēlējusi turnīra finālā 2015. un 2017. gadā, abas reizes piedzīvojot zaudējumus, turklāt pēdējoreiz finālā tika zaudēts tieši Ronaldu un ''Real''. ''Pievērsīsim ļoti lielu uzmanību startam Čempionu līgā, bet svarīgi ir nepārforsēt - virzīsimies soli pa solim. Tad jau redzēs - uzvarēsim šogad, nākamgad, vai pēc tam.''

Izmantotie resursi:
Cristiano Ronaldo says leaving Real Madrid was...

  -1 [+] [-]

, 2018-08-22 21:40, pirms 6 gadiem
Vai pēc tam.

  +3 [+] [-]

, 2018-08-22 22:19, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Vai pēc tam.
Pēc tam, kad Ronaldo būs pensijā?

  +2 [+] [-]

, 2018-08-22 22:52, pirms 6 gadiem
man liekas, ka Ronaldu mērķis būs savākt top līgu čempionu titulus... arī JUVE nebūs pēdējais klubs...
nākamā pieturvieta būs PSG vai BAYERN...

  -3 [+] [-]

, 2018-08-23 01:12, pirms 6 gadiem
Gatis rakstīja: man liekas, ka Ronaldu mērķis būs savākt top līgu čempionu titulus... arī JUVE nebūs pēdējais klubs...
nākamā pieturvieta būs PSG vai BAYERN...
Diezvai Bayern vinu gribes pec tam reali vinam jau ir 34 gadi. PSG varetu panemt vinu sastava pec jo Buffonu panema kuram jau ir 40 gadi. Vienigi ka rezervistu un solina silditaju Bayern panems. Es pec Juventus vina vieta labak ietu uz PSG jo Francijas cempionats no top 5 ligam ir pats vajakais. Vacijas cempionats mana skatijuma ir 2 labkais aiz Anglijas.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-23 08:25, pirms 6 gadiem
andzinjshh rakstīja: Diezvai Bayern vinu gribes pec tam reali vinam jau ir 34 gadi. PSG varetu panemt vinu sastava pec jo Buffonu panema kuram jau ir 40 gadi. Vienigi ka rezervistu un solina silditaju Bayern panems. Es pec Juventus vina vieta labak ietu uz PSG jo Francijas cempionats no top 5 ligam ir pats vajakais. Vacijas cempionats mana skatijuma ir 2 labkais aiz Anglijas.
Nospēlēs Juventus, pāris gadus un kad būs tuvu 40, atgriezīsies savā pirmajā klubā Sporting, nospēlēt atvadu spēli/sezonu un miers Ir sasniedzis visu.

     [+] [-]

, 2018-08-23 10:09, pirms 6 gadiem
Spec... rakstīja: Nospēlēs Juventus, pāris gadus un kad būs tuvu 40, atgriezīsies savā pirmajā klubā Sporting, nospēlēt atvadu spēli/sezonu un miers Ir sasniedzis visu.
Es arī tā domāju jau pirms Juventus! Laikam nav vēl visu izdarījis ko vēlas.

     [+] [-]

, 2018-08-23 17:21, pirms 6 gadiem
Ja gadījumā Zidāns patiešām stāsies pie "Juventus" stūres, tad gan varētu būt interesanti. Allegri ir lielisks treneris un paldies viņam, bet Zizu varētu būt lielāka autoritāte, lai realizētu ambīcijas.

     [+] [-]

, 2018-09-04 12:44, pirms 6 gadiem
Gatis rakstīja: man liekas, ka Ronaldu mērķis būs savākt top līgu čempionu titulus... arī JUVE nebūs pēdējais klubs...
nākamā pieturvieta būs PSG vai BAYERN...
Ronaldu ir viens no tiem, kuram 33 gadi nav nekāds šķērslis... Vēl 4-5 sezonas var mierīgi labā līmenī nobliezt.

     [+] [-]

, 2018-12-18 13:24, pirms 5 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ja gadījumā Zidāns patiešām stāsies pie "Juventus" stūres, tad gan varētu būt interesanti. Allegri ir lielisks treneris un paldies viņam, bet Zizu varētu būt lielāka autoritāte, lai realizētu ambīcijas.
Neapšaubu Zidana kompetenci, bet tomēr trenera karjera viņam diezgan īsa, ir zināms risks. Vai tomēr nebūt labāk kāds pieredzējušāks kandidāts?