Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaka" kolumbietis Mena devies uz pārbaudi Lodzas "Widzew"

Andrejs Siliņš

"Spartaka" kolumbietis Mena devies uz pārbaudi Lodzas "Widzew"
Kevins Mena pirmajā treniņā ar "Widzew"
Foto: widzew.pl

SMScredit.lv Virslīgas čempionāta futbola kluba Jūrmalas "Spartaks" kolumbiešu uzbrucējs uz pārbaudes laiku devies atrādīties Polijas Eskraklases vienībai Lodzas "Widzew", kas Polijas čempionāta sezonu uzsākusi ar divām uzvarām un diviem zaudējumiem.

20 gadus vecais kolubiešu uzbrucējs Mena šajā sezonā Latvijas čempionātā paspējis aizvadīt 15 spēles, tajās izceļoties ar četriem vārtu guvumiem. Pirs nonākšanas "Spartakā" Mena spēlēja Kolumbijas klubā "Boyaca Chico".

Mena nav vienīgais, kurš devies atrādīties "Widzew" komandas vadībai - tāds ir arī lietuvietis Povils Leimons, kurš līdz šim spēlējis pašmāju "Suduva" rindās.

Lodzas komanda jauno sezonu sācis ar divām uzvarām un tikpat neveiksmēm, turnīra tabulā ar sešiem punktiem ieņemot astoto vietu 16 komandu konkurencē. "Widzew" ir čerkārtēja Polijas čempione, taču pēdējo reizi tituls izcīnīts 1997. gadā. Pagājušo sezonu "Widzew" noslēdza 13. pozīcijā.

Tikmēr "Spartakam", kas gatavojas svētdien gaidāmajam Jūrmalas derbijam, oficiāli pievienojies 18 gadus vecais aizsargs Žantimiroms Soblirovims, kurš līz šim pārstāvēja lietuviešu "Kruoja".

Izmantotie resursi:
RTS Widzew Łódź S.A. - Oficjalna Strona...
Spartaks.lv - Galvenā

  +2 [+] [-]

, 2013-08-22 23:32, pirms 11 gadiem
Neslikti, Spartaks varētu nopelnīt par pāreju. Man jau liekas, ka Mena vēl šeit nav parādījis visu, uz ko ir spējīgs, bet, lai izodas izturēt pārbaudi. Varēs sastādīt konkurenci Višņakovam uzbrukuma smailē.

Kas Sabirovam bija par problēmām, ka tik tagad oficiāli apstiprināta pāreja? Žēl, ka beļģi nevarēja samaksāt Tvumasi, būtu arī laba iespēja Eiropā izsisties. Bet tagad jāatsēž sezona īrē Kazahstānā. Jā, tiem naudas netrūkst un Spartaks arī droši vien dabūja savu daļu, bet nu Eiropas futbola skatuve no turienes ir tālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-23 08:32, pirms 11 gadiem
Diez vai Spartaks nopelnīs, jo cik rakstīts te pat SC, tad var saprast, ka Widzew finanšu situācija nav tā labākā..

reikons rakstīja: Neslikti, Spartaks varētu nopelnīt par pāreju. Man jau liekas, ka Mena vēl šeit nav parādījis visu, uz ko ir spējīgs, bet, lai izodas izturēt pārbaudi. Varēs sastādīt konkurenci Višņakovam uzbrukuma smailē.

Kas Sabirovam bija par problēmām, ka tik tagad oficiāli apstiprināta pāreja? Žēl, ka beļģi nevarēja samaksāt Tvumasi, būtu arī laba iespēja Eiropā izsisties. Bet tagad jāatsēž sezona īrē Kazahstānā. Jā, tiem naudas netrūkst un Spartaks arī droši vien dabūja savu daļu, bet nu Eiropas futbola skatuve no turienes ir tālu.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-23 13:03, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: neinteresanti, ka klubs maina spēlētājus kā zeķes
Un kā tad ar Rīgas Daugavu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-23 15:25, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Rīgas Daugava maina nedaudz spēlētājus, turklāt ar mērķi pastiprināt spēli. Pereplotkins un Lukšis tie ir spēlētāji ar vārdu
Spartak pilnīgi pretēji. Pēc iespējas ātrāk grib nopelnīt. Labi, atdeva Tvumasi, - ļoti saprotami. Bet kāpēc bija jāšķiras no Kosmačova, Pavlova??? Tagad jau grib notirgot Menu mērkaķa ātrumā, lai gan vēl šogad mierīgi varēja nospēlēt virslīgā
Nesaprotu Spartak fanus. Kā var fanot par komandu, kurai rezultāts tabulā ir nesvarīgs. Un atvainojiet, tas nav gudrākais piegājiens - pēc iespējas ātrāk notirgot spēlētājus
Kāpēc? Ja būtu lasījis interviju ar Melkumjanu, tad zinātu, ka Spartaks nespēja samaksāt Pavlovam un Morozam algas. Notika līdzekļu optimizācija un viņus aizvietoja ar jaunajiem.

Kosmačova? Acīmredzami neapmierināja sniegums, domāju tas pats attiecās arī uz Sazonovu un Solovjovu, ko toreiz atlaida. Ja Kosmačovs būtu savā labākajā formā, šobrīd nespēlētu 1. līgā.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-23 15:40, pirms 11 gadiem
smailiite rakstīja: Diez vai Spartaks nopelnīs, jo cik rakstīts te pat SC, tad var saprast, ka Widzew finanšu situācija nav tā labākā..
Jā, bet viņi ņem neatkarīgus privātos sponsorus. Tā viens vietējais biznesmenis arī daļu Višņakova algas sedz. Menas cena pēc transfermarkt šobrīd 75 štukas eiro.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-23 16:30, pirms 11 gadiem
fans366 , redzēsim , kāds būs Daugavas sastāvs nākamajā sezonā.

  +4 [+] [-]

, 2013-08-23 16:54, pirms 11 gadiem
Sazonovs, Solovjovs, Kosmačovs tika atskaitīti, kā zināms, par dzeršanu. Un nedomāju, ka Sazonovs un Solovjovs ilgi noturēsies savās pašreizējās komandās, kaut arī pēc spēles līmeņa varētu...
Spartaks neliek šķēršļus nevienam spēlētājam iekļūt augstāka līmeņa komandā, bet konkrētajā gadījumā neticu, ka Menam tas būtu pa spēkam, viņš līdz ar nagiem atbilst Spartaka līmenim.
Ka Melkumjaniem tomēr nav vienaldzīga sportiski futboliskā puse, rāda kaut vai Spartaka M. izvirdums pret tiesnešiem; bet acīmredzot finansiālās iespējas neļauj uzturēt tik augsta līmeņa komandu, kādu gribētos (varbūt finanšu stratēģijā kaut kas nav īsti pareizi, pilnīgi iespējams).

  -1 [+] [-]

, 2013-08-23 20:02, pirms 11 gadiem
Labs legionars neka Daugavai (D) sapirkti Gruzini pedejie mes*li...

  +1 [+] [-]

, 2013-08-23 22:20, pirms 11 gadiem
sketa rakstīja: Labs legionars neka Daugavai (D) sapirkti Gruzini pedejie mes*li...
Nu Čihradze un Cincadze jau ir Daugavā iepriekš spēlējuši un tikuši iekļauti sezonas simboliskajā izlasē. Gongadze, ja nemaldos, jau 3 sezonas pēc kārtas bijis labākais DD bombardieris.