Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Ventspilij'' un ''Liepājai'', pārvarot otro kārtu EL, iespēja tikties ar PSV un ''Feyenoord''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

''Ventspilij'' un ''Liepājai'', pārvarot otro kārtu EL, iespēja tikties ar PSV un ''Feyenoord''
Kristers Tobers un liepājnieki atzīmē vārtu guvumu. Foto: Mārtiņš Sīlis

Ceturtdien savas cīņas UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā turpinās futbola klubi ''Ventspils'' un ''Liepāja''. Pirms trešās kārtas izlozes kļuvušas zināmas grupas, kādās komandas sadalītas.

''Ventspils'' komanda ne-čempionu zarā iekļauta ceturtajā grupā starp neizsētajām komandām. Ventspilniekiem vēl priekšā otrās kārtas cīņas ar Maltas ''Gzira United''. Pirmā spēle tiks aizvadīta 25. jūlijā Ventspilī, bet atbildes spēle - 1. augustā viesos.

Ja ventspilniekiem izdosies otro kārtu pārvarēt un iekļūt trešajā kārtā, tad Igora Kļosova vadītā komanda, iespējams, varēs samērot spēkus ar ļoti spēcīgiem pretiniekiem. Pirmajā grupā iekļautas arī tādas komandas, kuras nav svešinieces arī Čempionu līgas grupu turnīros - Eindhovenas PSV, Šveices ''Basel'', tāpat arī Vācijas Bundeslīgas komanda ''Eintracht Frankfurt'', kas šajā pavasarī spēlēja Eiropas līgas pusfinālā, bet jau šonedēļ Tallinā spēlēs pret vietējo "Flora" komandu.

Aleksandra Starkova vadītā Liepāja pastarītes statusā pirmajā kārtā no tālākas cīņas izslēdza Minskas ''Dinamo'', bet otrajā kārtā liepājniekiem priekšā spēles pret zviedru ''Norrkoping''. 25. jūlijā mačs viesos, bet 1. augustā - Liepājā.

Pirms trešās kārtas izlozes Liepājas un ''Norrkoping'' pāris iekļauts pirmajā grupā. Trešajā kārtā komandām var stāties pretī tādi klubi kā Roterdamas ''Feyenoord'', Itālijas ''Torino'', kā arī Grieķijas grands ''Olympiakos'' un citi.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleag...

     [+] [-]

, 2019-07-22 07:25, pirms 5 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2019-07-22 09:29, pirms 5 gadiem
Torino ar izlases spēlētājiem Belotti un Sirigu būtu obligāti jāredz klātienē.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-22 11:04, pirms 5 gadiem
Nesapņojiet netiks nekur viņi