Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ambiciozā Milāna ar 4:0 sagrauj "Bayern", Londonas derbijā "Chelsea" sakauj "Arsenal"

Ambiciozā Milāna ar 4:0 sagrauj "Bayern", Londonas derbijā "Chelsea" sakauj "Arsenal"
19 gadus vecais Patriks Kutrone atzīmējās ar diviem gūtajiem vārtiem
Foto: LaPresse/Scanpix

Šodien risinājās trešā Starptautiskā čempionu kausa spēle Ķīnas grupā. Minhenes ''Bayern'' jau pirmajā puslaikā ielaida trīs vārtus pret ''Milan'', šķērdēja savas iespējas un noslēgumā zaudēja itāļiem 0:4.

Starptautiskā čempionu kausa Ķīnas grupā šodien tika aizvadīta trešā spēle. Šīs sezonas pāreju periodā ļoti aktīvais itāļu klubs ''Milan'' tikās ar Vācijas grandu Minhenes ''Bayern''. Milāna pirmajā pārbaudes turnīra mačā piekāpās Dortmundes ''Borussia'' 1:3, bet ''Bayern'' savukārt 11 metru sitienos zaudēja Londonas ''Arsenal'' 2:3 (1:1 pamatlaikā).

Milānas galvenais treneris Vinčenso Montella sākumsastāvā nelaida visus šovasar iegūtos spēlētājus. Rezervē palika tādi vīri kā Lukass Bilja, Andrē Silva, Leonardo Bonuči un Hākans Čalhanolu. ''Bayern'' treneris Karlo Ančeloti savukārt spēli sāka praktiski spēcīgākajā sastāvā ar Robertu Levandovski, Tomasu Milleru un Davidu Alabu sākumsasāvā.

Milānai rezultātu izdevās atklāt jau 14. minūtē, kad pēc izspēles pretinieku soda laukuma tuvumā bumba veiksmīgi atlēca pie Janika Kesī, kurš to raidīja pustukšos vārtos – 0:1. Puslaika beigās milāniešu pārsvaru dubultoja 19 gadīgais itāļu talants Patriks Kutrone, kurš pēc precīza un tāla centrējuma bumbu vārtos eleganti sita ar galvu, panākot jau 0:2.

Lai arī ''Bayern'' bumbu kontrolēja vairāk, tomēr realizācija Vācijas klubam piekliboja. Tikmēr ''Milan'' savas iespējas nešķērdēja un pēc nepilnām 20 minūtēm pēc skaistas izspēles savus otros vārtus guva Kutrone – 0:3. Pirmais puslaiks noslēdzās ar nemainīgu rezultātu.

Pēc pārtraukuma nākamās 45 minūtes ''Bayern'' turpināja pārliecinoši kontrolēt bumbu (dažbrīd bumbas kontroles procents bija pat 60% pret 30%). ''Bayern'' pamatīgi šķērdēja savas izdevības. Viens pret vārtsargu nonāca Korentēns Toliso, tomēr bumbu raidīja garām mērķim. Mazliet vēlāk Millers nonāca labā sitiena pozīcijā, taču mēģināja nevajadzīgi apspēlēt pretiniekus un bumbu zaudēja.

Par neizmantotajām iespējām savus pretiniekus sodīja Milāna. Uz maiņu nākušais Čalhanolu no kreisā flanga lauzās uz centru, apmānīja divus pretspēlētājus un no metriem 20 sita tuvajā stūrī - 0:4. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu Milānas komandas uzvaru pār ''Bayern''.

Bayern – Milan 0:4 (0:3)

Vārti: Kesī 14', Kutrone 25', 43' Čalhanolu 85'
Brīdinājumi: Rafinja 67' – Čalhanolu 77'
Bayern: Frēčtls – Bernats, Alaba, Hummelss, Rafinja – Toliso, Martiness – Riberī, Millers, Komans – Levandovskis
Milan: Donnaruma – Rodrigess, Musačio, Sapata, Abate – Bonaventura, Montolivo, Kesī – Borini, Kutrone, Niangs
Galvenais tiesnesis: Kuns Ai

Pekinā Londonas klubu duelī pārliecinošu uzvaru svinēja Premjerlīgas čempione "Chelsea", kas pirmā puslaika beigās un otrā puslaika sākumā deviņās minūtēs guva trīs vārtus un sakāva "Arsenal" (3:0). 40. minūtē pirmos vārtus guva brazīlietis Viljans, kurš no 15 metriem raidīja bumbu pret vārtu stabu un pāri vārtu līnijai (1:0), bet divas minūtes vēlāk pārsvaru dubultoja Mišī Bačuajī, kurš līdzīgā stilā no soda laukuma robežas iegrieza bumbu tālajā apakšējā vārtu stūrī (2:0).

Otrā puslaika sākumā "Chelsea" izveidoja teicamu uzbrukumu pa kreiso flangu. Pēc tālas piespēles bumbu netālu no sānu līnijas uztvēra Markoss Alonso, kurš apspēļēja sāncensi, ielauzās soda laukumā un uz soda laukuma pusapli atspēlēja Bačuajī, kurš precīzi sita zem vārtu pārliktņa (3:0). Otrdien "Chelsea" Singapūrā spēlēs pret "Bayern", bet "Arsenal" nākamo spēli aizvadīs tikai pēc nedēļas, kad "Emirates" kausa ietvaros uzņems Lisabonas "Benfica".

Arsenal - Chelsea 0:3 (0:2)

Vārti: Viljans 40', Bačuajī 42', 49'
Brīdinājumi: Kolašinacs 75'
Arsenal: Ospina – Monreals, Mertezakers, Meitlends-Nailzs – Bramals, Džaka, Remzijs, Oksleids-Čemberleins – Aivobi, Ezils – Lakazets
Chelsea: Kurtuā – Keihils, Luizs, Aspilikueta – Alonso, Kantē, Fabregass, Mouzess – Pedro, Bačuajī, Viljans

Starptautiskais Čempionu kauss - Ķīnas turnīrs

DatumsSpēleRez.
18.07.Milan - Borussia Dortmund1:3
19.07.Bayern Munich - Arsenal1:1 (2:3 11m)
22.07.Bayern Munich - Milan0:4
24.07.Internazionale - Olympique Lyonnais

     [+] [-]

, 2017-07-22 15:02, pirms 7 gadiem
Nesaprotu, kas notika. Bayerns visu spēli kko mīņājās un neko lāgā neizdarija. Savas iespējas ar neizmantoja. Trīs bija izcilas, Mulleram, Lewyam un Tolliso. Varbūt vienkārši pie vainas Ancelotti mīlestība pret Milanu Bet nu labi, nekas traks, pārbaudes spēle tikai un kādreiz grandam kāja ar paslīd. Pēc trīs dienām jāņem Chelsea.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-22 15:14, pirms 7 gadiem
Kādu vēl Chelsea? Chelsea daudz labāka par Bayern taka nebūs

  -1 [+] [-]

, 2017-07-22 15:25, pirms 7 gadiem
RAGNARS rakstīja: Kādu vēl Chelsea? Chelsea daudz labāka par Bayern taka nebūs
Labs joks vetsit

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 16:17, pirms 7 gadiem
Ne par velti Anglijas pārliecinoši labākā komanda, bayernam viegli nebūs

     [+] [-]

, 2017-07-22 17:18, pirms 7 gadiem
Arvien pieaugošā vajadzība pēc € liek klubiem piedalīties šādos turnīros ar komerciāli skaļiem nosaukumiem. Amizanti, ka daļa fanu tos uztver nopietni. Tās ir treniņspēles, kuru vienīgais mērķis ir formas sasniegšana pirms sezonas. Klubi atrodas pielnīgi atšķirīgos treniņciklos. Tādēļ pievērst uzmanību rezultātiem visapār nav nozīmes.

     [+] [-]

, 2017-07-22 17:31, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Klubi atrodas pielnīgi atšķirīgos treniņciklos. Tādēļ pievērst uzmanību rezultātiem visapār nav nozīmes.
Nu, nez vai "Chelsea" un "Arsenal" 'te varētu būt milzu atšķirības. Abām pēc 2 nedēļām jābūt uz strīpas Community Shield, bet, ja arī to var savā ziņā saukt par treniņspēli, tad vēl pēc nedēļas sākas Premjerlīga.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-22 19:07, pirms 7 gadiem
SC, 60+30= 100% , nu gan matemātika...

     [+] [-]

, 2017-07-22 20:43, pirms 7 gadiem
donkey rakstīja: Nu, nez vai "Chelsea" un "Arsenal" 'te varētu būt milzu atšķirības. Abām pēc 2 nedēļām jābūt uz strīpas Community Shield, bet, ja arī to var savā ziņā saukt par treniņspēli, tad vēl pēc nedēļas sākas Premjerlīga.
Paskaties uz Arsenak sastāvu,lai saprastu,cik nopietni šeit spēlē Arsenal. Vengers šo turnīru izmanto,lai izmēğinātu akadēmijas jauniešus un saprastu, kurš no tiem būs derīgs augstākās raudzes mačiem sezonā

     [+] [-]

, 2017-07-22 23:41, pirms 7 gadiem
cerams ka ar Pedro viss buus kaartiibaa