Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Trim zviedru futbolistiem pirms spēles pret Vāciju problēmas ar vēderu

Agris Suveizda

Trim zviedru futbolistiem pirms spēles pret Vāciju problēmas ar vēderu
Pontuss Jansons
Foto: Sputnik/Scanpix

Zviedrijas Futbola federācija savā mājaslapā paziņojusi, ka trīs spēlētāji vēdera problēmu dēļ palikuši izlases nometnē un pārējai komandai pievienosies tikai rīt, spēles dienā, taču nav skaidrs, kādā statusā un gatavības pakāpē.

"Iepriekšējā vakarā trim mūsu spēlētājiem radās problēmas ar vēderu. Tā kā nevaram izslēgt, ka tas var būt kas lipīgs, nolēmām piesardzības nolūkos viņus atstāt viesnīcā. Mūsu fizioterapeits Frēdriks Lāšons ir palicis Gelendžikā kopā ar spēlētājiem. Visu veselības stāvoklis uzlabojas, un sagaidām, ka viņi rīt pievienosies pārējai komandai," mājaslapā citēts izlases ārsts Andešs Valentins.

Pieminētie trīs spēlētāji ir aizsargi Pontuss Jansons un Filips Helanders, kā arī pussargs Markus Rodēns. Pēdējie divi uzvarā pār Dienvidkoreju (1:0) palika rezervē, toties Jansons aizvadīja visu spēli, aizsardzības centrā aizstādams apslimušo Viktoru Lindelēvu. Jansons ikdienā spēlē Anglijas otrās spēcīgākās līgas klubā Līdsas "United", kas viņu pirms gada par 4,1 miljonu eiro izpirka no Itālijas "Torino", bet abi pārējie arī iepriekšējā sezonā vēl spēlēja A Sērijā (attiecīgi "Bologna" un "Crotone").

Veselības problēmas ir arī Beļģijas "Waasland-Beveren" uzbrucējam Isākam Telīnam, kurš vakardienas treniņā guva savainojumu. Viņš kopā ar pārējiem devās uz Sočiem, taču par viņa gatavību iziet laukumā vēl tiks lemts. Rīt Zviedrija Sočos tiksies ar Vāciju, bet grupu turnīra pēdējo spēli aizvadīs trešdien Jekaterinburgā pret Meksiku.

Izmantotie resursi:
https://www.svenskfotboll.se/nyhete...

     [+] [-]

, 2018-06-22 18:24, pirms 6 gadiem
Dzeriet kolu, fiksi...😎

     [+] [-]

, 2018-06-23 07:37, pirms 6 gadiem
lacis67 rakstīja: Dzeriet kolu, fiksi...😎
Es tam agrāk neticēju.

     [+] [-]

, 2018-06-23 13:38, pirms 6 gadiem
Lai noskaidrotu, vai tas ir kas lipīgs, nepatīkamās lietas skartajiem iesaka apsēsties uż ozolkoka baļķa. Ja bikses pielīp gan pie ādas, gan pie baļķa, tad ir gan lipīgs!!!

     [+] [-]

, 2018-06-23 14:09, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка