Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Video: "Progress" mazākumā notur neizšķirtu pret "Valmieru"

21. maijā Olaines stadionā norisinājās komanda.lv 1. līgas futbolā spēle starp FK "Progress"/ AFA "Olaine" un "Valmiera Glass/VIA" komandām. Pirmajā puslaikā mājinieki spēlēja pārliecinošāk, un perioda vidū arī izvirzījās vadībā, kad Anatolijs Maksimenko izmantoja viesu aizsargu un vārtsarga kļūdas. Otro puslaiku valmierieši iesāka aktīvi, un uzreiz arī izlīdzināja rezultātu, precīzs no vārtu priekšas bija Mārtiņš Dubro. Turpinājumā spēle izlīdzinājās līdz brīdim, kad Aleksandrs Gubins nopelnīja sev noraidījumu, un faktiski atdeva iniciatīvu "Valmierai". Tomēr viesi nespēja pārspēt "Progress" vārtsargu Marku Bogdanovu, un tikmēr valmierietis Elvis Arnavs otros vārtos sagādāja raizes savai komandai ar kļūdainiem lēmumiem izgājienos, bet galu galā rezultāts vairs nemainījās un mačs noslēdzās ar 1:1 (1:0; 0:1).
Vērtējums:

  -1 [+] [-]

, 2017-05-22 11:32, pirms 7 gadiem
Olaini var salīdzināt ar piepūšamo balonu. Sezonas sākumā bija pilns,bet ar katru spēli tajā gaiss paliek mazāk un mazāk.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-22 14:56, pirms 7 gadiem
Nesterenko spēlē toto!!!

     [+] [-]

, 2017-05-22 15:13, pirms 7 gadiem
Ortenzijs rakstīja: Olaini var salīdzināt ar piepūšamo balonu. Sezonas sākumā bija pilns,bet ar katru spēli tajā gaiss paliek mazāk un mazāk.
Vai tad viņiem nebūs naudas, lai, nepieciešamības gadījumā, vasarā pastiprinātu sastāvu?