Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" par 20 miljoniem no "Chelsea" izpērk kolumbieti Kvadrado

Agris Suveizda

"Juventus" par 20 miljoniem no "Chelsea" izpērk kolumbieti Kvadrado
Huans Kvadrado un "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Allegri
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas spēcīgākais futbola klubs Turīnas "Juventus" savā mājaslapā paziņoja, ka kolumbiešu malējais pussargs Huans Kvadrado kļuvis par pilntiesīgu kluba īpašumu, parakstot līgumu līdz 2020. gada jūnijam.

Huans Kvadrado pirmoreiz Turīnas "Juventus" nokļuva 2015. gada vasarā, kad viņš par pusotru miljonu eiro tika īrēts no "Chelsea", bet pirms gada tika noslēgts jauns īres līgums uz trim gadiem, kas paredzēja piecu miljonu eiro lielu īres maksu ik sezonu. Tāpat līgumā bija īpašie nosacījumi, kuriem izpildoties, "Juventus" obligāti jāizpērk Kvadrado – par 20 miljoniem eiro pēc pirmā gada, par 15 miljoniem eiro pēc otrā vai par desmit miljoniem pēc pēdējā.

Tā kā īpašie nosacījumi izpildīti jau pirmajā īres līguma gadā, "Juventus" izpildījis obligāto prasību par 20 miljoniem eiro izpirkt 28 gadus veco kolumbieti, kurš otro sezonu pēc kārtas palīdzēja kļūt par Itālijas čempionu. Šosezon Kvadrado A sērijā aizvadījis 29 spēles, 20 no tām sācis pamatsastāvā, guvis divus vārtus un izdarījis sešas rezultatīvas piespēles. Atgādinām, ka "Juventus" Čempionu līgas finālā 3. jūnijā Kārdifā cīkstēsies ar Madrides "Real".

Kvadrado iepriekš Eiropā spēlējis arī Itālijas klubos "Udinese", "Lecce" un "Fiorentina", bet "Chelsea" pamatsastāvā Premjerlīgā izgājis vien četras reizes. Ierēķinot īri, "Fiorentina" kolumbieti no "Udinese" iegādājās par aptuveni 20 miljoniem eiro, bet "Chelsea" 2015. gada ziemā samaksāja ap 30 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
Cuadrado signs until 2020! - Juventus.com
juventus.com

  +1 [+] [-]

, 2017-05-23 09:00, pirms 7 gadiem
luuk cik liela noziime speeleetaajam ir traapiit iistajaa komandaa,pie iistaa trenera