Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kārdifas "City" galvenais treneris uzteic Salāha tēlošanu

Rolands Eliņš

Kārdifas "City" galvenais treneris uzteic Salāha tēlošanu
Ēģiptietis Mo Salāhs. Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. Anglijas futbola premjerlīgas komandas Kārdifas "City" galvenais treneris Nīls Vernoks uzskata, ka "Liverpool" ēģiptiešu uzbrucējs Mohameds Salāhs ir labs tēlotājs.

Kārdifas futbolisti svētdien premjerlīgas mačā savā laukumā ar 0:2 piekāpās "Liverpool" vienībai. Otros vārtus viesi guva pēc tam, kad 80.minūtē "City" soda laukumā mājinieku kapteinis Šons Morisons ar rokām turēja Salāhu.

"Mēs devām iespēju, viņš tika apķerts ar rokām. Tomēr, ja par to dod "pendeli", tad spēles laikā tādām jābūt daudzām. Pašās beigās teatrālais izpildījums bija 9,9 baļļu vērtībā. Gluži kā Toms Delijs olimpiskais medaļnieks daiļlēkšanā," teica odiozais Vernoks.

Salāhs šosezon jau pāris reizes saņēmis kritiku par tēlošanu, kad nopelnījis 11 metru soda sitienus spēlēs ar Ņūkāslas "United" un Londonas "Chelsea".

Tomēr "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops ir pārliecināts, ka svētdien "pendele" tika piešķirta taisnīgi.

"Domāju, ka tur nav nekādu šaubu. Ja aizsargs vairākas reizes tur ar rokām - tas ir 11 metru soda sitiens," komentēja Klops.

"Liverpool" šobrīd ir premjerlīgas līderpozīcijā, bet Kārdifas futbolistiem jācīnās par vietas saglabāšanu Anglijas spēcīgākajā līgā.

Izmantotie resursi:
LETA

  -4 [+] [-]

, 2019-04-22 18:09, pirms 5 gadiem
Nu Salahs tēlo labāk, kā Ronaldo jaunībā.

  -2 [+] [-]

, 2019-04-22 18:13, pirms 5 gadiem
Pret Chelsea viņam neizdevās dabūt 11m soda sitienu.

  +6 [+] [-]

, 2019-04-22 20:13, pirms 5 gadiem
Šeit es piekrītu Klopam. Ja tu esi apķerts ar rokām un mēģini straujāk kustēties, nav diez ko lielas pūles jāpieliek, lai nokristu. Te nu aizsargs pie vainas, Salāhs tikai izmantoja situāciju, līdzīgi kā basketbolā, lai nopelnītu piezīmi pretiniekam.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-23 08:49, pirms 5 gadiem
Roland, diezin vai Vernoks novērtēja Sallaha kritienu 9,9 mucu izteiksmē. Baļļa = muca. Vērtējumu izsaka ballu sistēmā.

     [+] [-]

, 2019-04-23 17:26, pirms 5 gadiem
Kamēr nesāks pēc spēles sodīt tos, kuri acīmredzami tēlo un dramatizē iespējamos pārkāpumus, tikmēr nekas neuzlabosies. Iegooglē Salah diving compilation - tā ir ņirgāšanās par futbolu.