Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Kurtejans: "Jums patīk, kad komandām ir pa 20 momentiem un spēle beidzas 6:6?"

Elmārs Pēterāns
Elmārs Pēterāns
Šovakar "Synottip" futbola virslīgas pirmajā 5. kārtas spēlē ''Metta/LU'' savās mājās zaudēja viesiem no Jelgavas 1:3. Pēc pirmā puslaika rīdzinieki bija vadībā, taču minimālu pārsvaru nespēja noturēt. Sportacentrs.com piedāvā pēcspēles preses konferenci ar abu komandu galvenajiem treneriem Andri Rihertu un Aleksandru Kurtejanu.
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2017-04-22 09:09, pirms 7 gadiem
Kad vienreiz Jelgavas spēlē beigsies tā lopu kautuve? Treneri nāk un iet, bet kaulu lauzēju stils paliek. Nu nevar tā spēlēt, tas nav futbols, bet nezin kas..Parodija. Lazdiņš ar Freimani vispār zem katras kritikas. Kā mežoņi. Brīnos, kā tādā lopu kautuvē iederas tāds tehnisks spēlētājs, kā Ledesma..

     [+] [-]

, 2017-04-22 13:14, pirms 7 gadiem
tehnisks un stávoss futbols bija 60 gados,tagad bez cínas nekas nenotiek,vácieshi nav nekádi tehniskie,nem ar spéku un organizáciju.Arí latvieshi ká ziemelnieki no dabas nekad nebús ká spáni vai portugáli,ari musu trumpis ir cínasspars

     [+] [-]

, 2017-04-22 20:15, pirms 7 gadiem
Protams ka mums gribas lai speles laika komandas izveidotu 20 un vairak momentu un rezultats 6:6 butu lielisks prieks skatitajiem.Kurtejan,paskaties pa televizoru cik momentu pedejas eirokausu speles bija izveidojusi konkurenti.