Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pāniks atsaka Slovākijas izlasei, Teivzs, Kīts un Sībruks - Kanādai

Rolands Eliņš

Pāniks atsaka Slovākijas izlasei, Teivzs, Kīts un Sībruks - Kanādai
Rihards Pāniks
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Slovākijas hokeja izlasei pasaules čempionātā nepalīdzēs Čikāgas "Blachawks" uzbrucēji Mariāns Hosa un Rihards Pāniks.

26 gadus vecais Rihards Pāniks šodien apstiprinājis izlases vadībai, ka nepiedalīsies pasaules čempionātā. Viņš līdz ar NHL sezonas beigām kļūs par aizsargātu brīvo aģentu, kam būs jāvienojas par jaunu līgumu, un Pāniks nevēloties riskēt ar traumas gūšanu.

Pāniks Čikāgas sastāvā aizvadīja savu labāko sezonu karjerā, 82 spēlēs gūstot 22 vārtus un savācot 44 punktus, kas ļaus pretendēt uz lielāku līgumu nekā viena gada un 875 tūkstošu dolāru apmērā, kāds viņam bija šosezon.

Tāpat slovākiem nepalīdzēs Mariāns Hosa, cits "Blackhawks" uzbrucējs. Tiesa, viņš jau iepriekš bija norādījis, ka 38 gadu vecumā pēc 73 spēlēm NHL regulārajā sezonā, kurā guva 45 punktus, vēlēsies atpūsties.

"Blackhawks" ātrā izstāšanās no Stenlija kausa varētu ļaut uz PČ doties Tomāšam Jurčo, kurš Čikāgas sastāvā šosezon piedalījās 13 spēlēs, taču viņam vēl paredzēta tikšanās ar kluba vadību, kurā tad arī tiks pieņemts lēmums par pievienošanos izlasei.

Slovākija pasaules čempionātā būs A grupā, kopā ar Latviju, pret kuru aizvadīs turnīra otro spēli septītajā maijā.

No Čikāgas komandas uz vietu savu valstu nacionālajās izlasēs pretendē vēl vairāki hokejisti. Jau dienas gaitā tika vēstīts, ka Patriks Keins vēl apdomā savu dalību ASV izlasē, tāpat Niklass Jālmašons vēl nav izlēmis par pievienošanos Zviedrijas izlasei. Taču "nē" pateikuši kanādieši Džonatans Teivzs, Dankans Kīts un Brents Sībruks. Savukārt vārtsargs Korijs Krofords šodien Čikāgas medijiem norādīja, ka vēl nav saņēmis uzaicinājumu no Kanādas izlases vadības, bet, ja šāds uzaicinājums būtu, tad viņš to apsvērtu.

Izmantotie resursi:
https://hokej.sk/clanok/148998-slov...
https://twitter.com/BrianHedger/sta...

     [+] [-]

, 2017-04-22 22:50, pirms 7 gadiem
Slovākiem izskatās vājš sastāvs, vajag ņemt viņus, ja gribam cerēt uz 1/4

     [+] [-]

, 2017-04-22 23:20, pirms 7 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Slovākiem izskatās vājš sastāvs, vajag ņemt viņus, ja gribam cerēt uz 1/4
ar vienu uzvaru nepietiks, lai tiktu 1/4

     [+] [-]

, 2017-04-22 23:30, pirms 7 gadiem
Dāniju un Itāliju jau nu vajadzētu paņemt. Iekost kājā slovākiem un vāciešiem arī tīri iespējams. Šogad par grupu nevaram sūdzēties, ar labu cīņu 1/4 ir ļoti reāls!

  -1 [+] [-]

, 2017-04-22 23:51, pirms 7 gadiem
Fandarms rakstīja: Dāniju un Itāliju jau nu vajadzētu paņemt. Iekost kājā slovākiem un vāciešiem arī tīri iespējams. Šogad par grupu nevaram sūdzēties, ar labu cīņu 1/4 ir ļoti reāls!
Favorīti būsim tikai pret Itāliju. Pret Dāniju 50:50.

     [+] [-]

, 2017-04-23 08:41, pirms 7 gadiem
Fandarms rakstīja: Dāniju un Itāliju jau nu vajadzētu paņemt. Iekost kājā slovākiem un vāciešiem arī tīri iespējams. Šogad par grupu nevaram sūdzēties, ar labu cīņu 1/4 ir ļoti reāls!
vācieši spēlēs savās mājās un izskatās, ka viņiem šogad pa spēkam augstu tikt...

     [+] [-]

, 2017-04-23 08:43, pirms 7 gadiem
Krofordam laikam peec taadiem izteikumiem telefons uzreiz iezvaniijaas no izlases vadiibas,taadu iespeeju jau nu nelaidiis garaam