Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Arī "Capitals" vārtsargs Holtbijs nedosies uz Balto namu

Arī "Capitals" vārtsargs Holtbijs nedosies uz Balto namu
"Capitals" vārtsargs Breidens Holtbijs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Stenlija kausa ieguvējās Vašingtonas „Capitals” vārtsargs Breidens Holtbijs paziņojis, ka viņš nedosies kopā ar komandu uz pieņemšanu pie ASV prezidenta Donalda Trampa.

„Šī ir grūta situācija katram no mums, kad jāpieņem šāds lēmums. Mēs esam komanda un vēlamies būt kopā. Taču tā ir mana personīgā lieta. Man ir vērtības kurām es ticu, un uzskatu, ka es visu daru pareizi”, - savu lēmumu komentēja Holtbijs.

Holtbijs kļuvis par trešo „Capitals” hokejistu, kurš nedosies pie Trampa. Pirms divām dienām no vizītes uz Balto namu atteicās Vašingtonas uzbrucējs Brets Konolijs. „Visu cieņu, bet es atteicos. Tas ir viss, ko varu pateikt. Tā ir svarīga ceremonija, kas piesaista lielu uzmanību, bet katram ir tiesības uz savu viedokli”, - teica kanādietis sarunā ar „Washington Post”. Tikmēr cits „Capitals” uzbrucējs Smits-Pelijs par savu lēmumu paziņoja vēl pagājušā gada jūnijā finālsērijas pret Vegasas „Golden Knights” laikā. Februāra beigās spēlētājs tika aizsūtīts uz „Capitals” farmklubu Amerikas hokeja līgā (AHL.)

„Es saprotu un cienu mūsu spēlētāju lēmumus, tā ir viņu pašu izvēle. Ir svarīgi, ka mēs atbalstam savus hokejistus neatkarīgi no viņu pieņemtā lēmuma”, - teica „Capitals” treneris Tods Reirdens.

Pagājušajā sezonā Holtbijs izcīnīja pirmo Stenlija kausu savā karjerā. Vārtsargs aizvadījis 23 spēles „play-off” turnīrā, atvairījis 92,2% metienu un vidēji ielaidis 2,16 vārtus.

Izmantotie resursi:
Caps G Holtby declines White House invitation

     [+] [-]

, 2019-03-22 22:42, pirms 5 gadiem
Jābūt garīgi slimam lai gribētu pie tā trakā rasista doties!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-22 22:58, pirms 5 gadiem
elfs rakstīja: Jābūt garīgi slimam lai gribētu pie tā trakā rasista doties!
Kāpēc domā ka viņš ir rasists ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-03-22 23:32, pirms 5 gadiem
elfs rakstīja: Jābūt garīgi slimam lai gribētu pie tā trakā rasista doties!
Jābūt apmēram tādam pašam bezsmadzeņu radījumam kā viņš vai viņa atbalstītāji...un, kā redzams, tādi ir pietiekami daudz, ja jau tikai 3 no Capitals ir atteikušies doties pie viņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja