Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Liepājnieku kapteinis Flaksis: "Abu komandu izpildījumā bija pavasarīgs futbols"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Liepājnieku kapteinis Flaksis: "Abu komandu izpildījumā bija pavasarīgs futbols"
Liepājnieki svin vārtu guvumu, tai skaitā komandas kapteinis Reinis Flaksis (#6)
Foto: Ģirts Gertsons, FK Liepāja

Piektdienas vakarā ar "Liepājas" un "Metta"/LU spēli (2:1) startēja 2014. gada SMScredit.lv Virslīga. Pēc mača uzvarētāju kapteinis Reinis Flaksis atzina, ka spēlētais futbols bijis pavasarīgs, taču tika izdarīts svarīgākais - izcīnīta uzvara.

Par "Liepājas" kapteini pirms sezonas izvēlēts tikai 19 gadus vecais Latvijas U-21 izlases dalībnieks Reinis Flaksis. Pēc savas komandas uzvaras Virslīgas pirmajā spēlē viņš Sportacentrs.com sacīja: "Šī spēle mums bija kā svētki. Klubam pirmā spēle vēsturē, sezonas atklāšanas mačs un pilnas tribīnes ar līdzjutējiem. Ja par pašu spēli, tad diezgan pavasarīgs un atvērts futbols bija abu komandu izpildījumā. Labi, ka pēc zaudētajiem vārtiem atguvāmies un uzreiz gājām uz priekšu, kas deva vēlamo rezultātu. Bija ļoti svarīgi tikt pie uzvaras, ko arī paveicām. Paldies visiem, kas nāca atbalstīt!"

"Metta"/LU spēlētājs Mārtiņš Milašēvičs zaudēto spēli komentēja sekojoši: "Spēle bija līdzīga, lai gan pārsvars bija liepājniekiem. Kompakti aizsargājāmies un centāmies iziet asos pretuzbrukumos, kas arī vienreiz pārvērtās vārtu guvumā. Bija agresīva spele, daudz noteikumu pārkāpumu, daudz standartsituāciju, kuras, lai arī saasināja spēli pie pretinieku vārtiem, diemžēl neizdevās izmantot. Apsveicu Liepājas komandu ar uzvaru, bet uzskatu, ka bijām pelnījuši paņemt no šīs spēles vismaz punktu."

  +2 [+] [-]

, 2014-03-22 17:48, pirms 10 gadiem
DUNALKA!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-22 18:37, pirms 10 gadiem
Mārtiņš Milašēvičs
bet uzskatu, ka bijām pelnījuši paņemt no šīs spēles vismaz punktu."
--------------
Piedod Mārtiņ,bet līdz neizšķirtam bija kā līdz mēnesim!Vai no atminas jau izgaisa Liepājas vārti kurus neskaitīja pirmajā puslaikā?
Vilka jau vilka soģis Mettu,bet tāpat kāsāt un pelnīti!

  -3 [+] [-]

, 2014-03-22 19:59, pirms 10 gadiem
>>>Andris 5
Liec mieru Mārtiņam.To ,ka tu nejēdz kas ir aizmugure mēs visi zinam.Vai traucē Tērvetes alus?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-22 20:18, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: >>>Andris 5
Liec mieru Mārtiņam.To ,ka tu nejēdz kas ir aizmugure mēs visi zinam.Vai traucē Tērvetes alus?
Kas tie ir mēs?Tu un pampers?
aizmugures nebija!vēro līnijas+spēlētājus centrējuma brīdī!

     [+] [-]

, 2014-03-22 21:00, pirms 10 gadiem
Andris5 par līnijām spriež pēc sportacentrs.com video! Laikam jāpaskaidro, ka jau klātienē bieži ir grūti spriest par aizmugures stāvokli, kur nu vēl pēc video no viena skatpunkta!

     [+] [-]

, 2014-03-22 21:15, pirms 10 gadiem
m. scofield rakstīja: Andris5 par līnijām spriež pēc sportacentrs.com video! Laikam jāpaskaidro, ka jau klātienē bieži ir grūti spriest par aizmugures stāvokli, kur nu vēl pēc video no viena skatpunkta!
var un kā vēl!Bet noskaties mača ierakstu!Paliksi gudrāks!

     [+] [-]

, 2014-03-23 10:06, pirms 10 gadiem
Pirmie vārti,kurus neieskaitīja bija vienkārši skaisti,pirms spēles sev prognozēju Metta uzvaru,bet vērojot spēli Anglijā,neradās iespaids,ka FK Liepāja zaudēs,pat pēc ielaistajiem,