Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Hat-trick autors Kozlovs: "Ventspilī mana galvenā problēma slēpās galvā"

Agris Suveizda

Hat-trick autors Kozlovs: "Ventspilī mana galvenā problēma slēpās galvā"
Vladislavs Kozlovs
Foto: Ivars Veiliņš, Jelgavas Vēstnesis

Vladislavs Kozlovs jau pirmajā SMScredit.lv Virslīgas spēlē pēc atgriešanās "Jelgavā" izcēlās ar trim gūtiem vārtiem – tikpat, cik Vladislavs iepriekš "Ventspilī" guva viena gada laikā. Kozlovs sarunā ar Sportacentrs.com dalījās iespaidos gan par laiku Kurzemes komandā, gan par jauno sezonu.

"Par to, kāpēc aizgāju no 'Ventspils", īsti negribu runāt. Ar visiem tur ir labas attiecības, varu jebkuram piezvanīt un aprunāties. Aizgāju vienkārši ģimenes apstākļu dēļ," sacīja Vladislavs Kozlovs. "Savukārt "Jelgavā" atgriezos, jo tās ir manas mājas un mans klubs. Mani te pieņēma kā savējo."

"Man vienkārši ir jāuzkrāj spēļu prakse, jo, braucot uz pārbaudi ārzemēs, tur uzreiz prasa, kāpēc neesi spēlējis kopš augusta. Un tu nevari atbildēt, ka bija ģimenes apstākļi," Kozlovs turpināja. "Ar kluba vadību esmu sarunājis, ka palieku uz sezonu. Ja vasaras transfēru perioda laikā ar veselību viss būs kārtībā, tad varbūt mēģināšu kaut kur aizbraukt. Bet, ja ne, tad man nav nekā pret palikšanu arī tepat."

"Agrāk par to domāju un nesapratu, bet tagad zinu, kāpēc tā notika. Bija kaut kāds uztraukums, stress – kaut kas bija galvā," Kozlovs, kurš "Ventspils" rindās 32 spēlēs guva tikai trīs vārtus, uzsvēra, ka, sākoties neveiksmju joslai, bija ļoti grūti to pārvarēt un izkļūt no bedres. "Jā, man bija ļoti daudz momentu. Pats biju nikns uz sevi, tas viss bija tikai galvā – esmu par to pārliecināts. Tagad jūtos pilnīgi atbrīvots. Nav tā, ka būtu jāstreso. Vainīgs nebija ne treneris, ne pārējie čaļi – tikai es pats."

Līdz ar Kozlova atgriešanos "Jelgavas" rindās netrūkst spēlētāju, kas 2010. gadā kaldināja kluba pagaidām lielāko panākumu – Latvijas kausa izcīnīšanu. Kozlovs neizslēdz iespēju, ka šogad panākumu varētu atkārtot: "Ja būs daudz sakritību, varam cīnīties par kausu. Veiksme, attieksme un, protams, veselība. Domāju, ka vēl gaidām Arču [Arti Lazdiņu, kurš vēl nav oficiāli pieteikts čempionātam – A.S.] – cerams, ka viņš visu sarunās. Tad būs vispār ideāli, jo šodien bija redzams, ka centrā brīžiem nedaudz iekritām."

  +2 [+] [-]

, 2014-03-22 21:31, pirms 10 gadiem
Jelgava laba komanda..

  +4 [+] [-]

, 2014-03-22 22:35, pirms 10 gadiem
Lai kozlovs katrā spēlē sit iekšā!! jelgavaaa!!!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-23 02:49, pirms 10 gadiem
Jelgavai jāatgriežas Eirokausos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja