Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" revanšējas sanktpēterburgiešiem, sperot platu soli pretim "play-off"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Rīga" revanšējas sanktpēterburgiešiem, sperot platu soli pretim "play-off"
Deniss Fjodorovs svin vārtu guvumu. Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Ļoti svarīgu panākumu cīņā par iekļūšanu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izslēgšanas spēlēs šodien svinēja Raimonda Vilkoita trenētā "Rīga", kas savā laukumā Piņķos ar 4:2 pārspēja Sanktpēterburgas "Dinamo", pārtraucot pretinieku piecu uzvaru sēriju.

Vakardienas cīņā piektajā vietā Rietumu konferencē esošā "Dinamo" vienība bija izrādījusies pārāka ar 4:3. Arī šodienas mačā viesiem laukumā piederēja liels pārsvars, taču savas izdevības krietni labāk realizēja mājinieki. "Rīgas" hokejisti šodien kopumā izdarīja par 25 metieniem mazāk (18:43), taču lielisku sniegumu rīdzinieku vārtos demonstrēja Jānis Voris.

Pirmajā periodā uz Denisa Fjodorova astotajā minūtē izpildīto rezultatīvo raidījumu viesi atbildēja ar Dmitrija Raševska vārtu guvumu 11. minūtē. Turpinājumā Jānis Voris spītīgi neļāva "Dinamo" hokejistiem iekarot Latvijas komandas cietoksni. Tā vietā otrā perioda ievadā Bulats Gaļimovs un Kristaps Skrastiņš vēl pa reizei pārspēja Makaru Čufarovu, ļaujot mājiniekiem iegūt divu vārtu handikapu - 3:1.

Vēl reizi minimālā attālumā pie "Rīgas" vienības sanktpēterburgieši piekļuva trešā perioda vidū, Dmitrijam Raševskim izmantojot skaitlisko vairākumu un panākot 2:3. Saspringtā cīņas noslēgumā Patriks Zabusovs ar metienu tukšos vārtos rīdziniekiem nodrošināja uzvaru ar 4:2.

Turnīra tabulā rīdzinieki četras spēles līdz regulārās sezonas beigām par trim punktiem apsteidz Retumu devītajā pozīcijā esošo Čehovas "Russkie Vityazi", kam atlikušas vairs tikai divas cīņas (abas ar Stupinas "Kapitan"), kā arī par četriem punktiem ir priekšā Maskavas "Krylya Sovetov", kas Sanktpēterburgā aizvadīs pa divām spēlēm ar "SKA-Varyagi" un "Dinamo" komandām.

"Rīga" regulāro čempionātu noslēgs izbraukumā 3. un 4. martā pret Maskavas "Krasnaya Armiya" un 6. un 7. mājās ar absolūto pastarīti Pekinas "ORG Juniors". Jāņem vērā, ka Ķīnas klubs šosezon spējis izcīnīt tikai vienu uzvaru un trīs punktus.

"Rīga" – Sanktpēterburgas "Dinamo" 4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
Vārti: 7:26 Fjodorovs (Gaļimovs, Siņegubovs) 1:0, Raševskis (Šaboršins, Vasiļjevs) 1:1, 20:56 Gaļimovs (Siņegubovs, Bergmanis) 2:1, 25:06 Skrastiņš (Zabusovs, Liģis) 3:1, 50:03 Raševskis (Žabrejevs, Antonovskis, vair.) 3:2, 58:26 Zabusovs (t.v.) 4:2.
Metieni:
Soda minūtes:
Vārtsargi: Jānis Voris – Makars Čufarovs (no 48:52 - Ivans Sapožņikovs).

MHL Rietumu konference (6. - 10. vieta)

VKomandaSP
6.Dynamo (Maskava)6075
7.Spartak (Maskava)6070
8.Rīga6069
9.Russkie Vityazi (Čehova)6266
10.Krylya Sovetov (Maskava)6065

Izmantotie resursi:
https://mhl.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-02-22 16:19, pirms 4 gadiem
Var teikt, praktiski vieta plovā jau ir nodrošināta, jo diezin vai mazie Dinamieši uzdavinās kaut punktu Ķīneizeriem Vitjaziem, pēc šodienas kāsiena Armijniekiem, citu cerību nav! Vēl arī ir varianti pacelties augstāk par astoto vietu, lai izbēgtu graujošo SKA 1946, tas arī būtu tagad jāmēģina paveikt!

     [+] [-]

, 2020-02-22 18:57, pirms 4 gadiem
tur jāskatās nevis vitjazi, bet kriļja sovetov
bet šances, protams, labas