Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa "Torpedo" zaudē Sočos un vēl nenodrošina vietu "play-off"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ozoliņa "Torpedo" zaudē Sočos un vēl nenodrošina vietu "play-off"
Sandis Ozoliņš un Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' komandtiltiņš. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) minimālas izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā saglabājusi "Sochi" vienība, kas savā laukumā spraigā cīņā ar 1:0 pagarinājumā pieveica trenera asistenta Sanda Ozoliņa pārstāvēto galveno konkurenti Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Mača pamatlaikā pārsvars piederēja Soču hokejistiem, kuri 60 minūšu laikā izdarīja par desmit metieniem vairāk (34:24) nekā pretinieki, tomēr nevainojams "Torpedo" vārtos bija Anderšs Lindbaks. Pagarinājuma trešajā minūtē pēc Sergeja Šmeļova metiena gan zviedram nācās kapitulēt.

Vienu spēli līdz regulārās sezonas beigām "Torpedo" ar 62 punktiem Rietumu konferencē ir astotā, kamēr "Sochi", kam atlikušas vēl divas spēles, ar 59 punktiem ir devītā. Turpinājumā "Torpedo" uzņems spēcīgo Helsinku "Jokerit", bet "Sochi" spēkosies ar Čerepovecas "Severstal" un līdervienību Maskavas CSKA.

Cerības iekļūt "play-off" kādu laiku iepriekš pazaudējusī "Severstal" šovakar guva trešo uzvaru pēc kārtas, ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā pieveicot septītajā vietā Rietumos esošo Podoļskas "Vityaz" (63 punkti). Latvijas izlases aizsargs Čerepovecas komandas sastāvā šovakar uz ledus pavadītajās 16 minūtēs atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem un trīs bloķētiem raidījumiem.

Visbeidzot otro sauso panākumu pēc kārtas izcīnīja Austrumu konferences pastarīte Čeļabinskas "Traktor", kas izturēja visus desmit skaitliskos mazākumus un ar 4:0 sagrāva ļoti stabilā piektajā vietā Austrumos esošo Novosibirskas "Sibir". Divus vārtus "Traktor" labā guva čehs Tomāšs Sedlāks, kurš ar 23 rezultatīviem raidījumiem kļuva par kluba rekordistu. Trīs (1+2) rezultativitātes punktus nopelnīja viņa tautietis Tomāšs Hika, bet visus 37 "Sibir" hokejistu metienus atvairīja Ivans Fedotovs.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Admiral - Dinamo R3:1Traktor - Sibir4:0
Severstal - Vityaz2:1 PMSochi - Torpedo1:0 P

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-02-22 19:56, pirms 4 gadiem
Te jau viss skaidrs, ka Torpedo tiks po, otrā krastā gan nekas nav paredzams, kurš tad īsti tiks tālāk