Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ošs pēc traumas izārstēšanas laukumā atgriežas ar vārtiem sestajā minūtē

Ints Megnis
Ints Megnis

Ošs pēc traumas izārstēšanas laukumā atgriežas ar vārtiem sestajā minūtē
Mārcis Ošs (pa kreisi) svin vārtu guvumu. Foto: "Xamax"

Iesitot trīs vārtus pēdējās 18 minūtēs, Polijas Ekstraklases spēlē sestdien Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka" komanda ar 3:2 (0:2) savā laukumā pieveica "Rakow" vienību, kurai vasarā pievienosies Vladislavs Gutkovskis, un izkļuva no izslēgšanas turnīra zonas. Tikmēr Mārcis Ošs pēc ilgākas traumas ārstēšanas sestdien laukumā atgriezās ar vārtu guvumu jau sestajā sekundē.

Pēc pirmā puslaika "Arka" zaudēja ar 0:2, bet spēlē atgriezās 72. minūtē, kad Mateušs Mlinskis vienus vārtus atguva. Spēles 88. minūtē izlīdzinājumu ar tālsitienu vārtu augšējā stūrī panāca Marko Vejinovičs, bet kompensācijas laika otrajā minūtē uzvaru izrāva Nemaņa Mihajlovičs, kurš no asa leņķa iegrieza bumbu vārtu tālajā stūrī.

Pāvels Šteinbors, kā ierasts, laukumā bija visas 90 minūtes.

Kopvērtējumā "Arka" ar 24 punktiem 23 spēlēs pacēlusies uz 13. pozīciju starp 16 vienībām, bet to vēl gaida ļoti ilga un smaga cīņa par vietas saglabāšanu augstākajā līgā. Tikmēr "Rakow" ar 29 punktiem ir desmitā, par diviem punktiem atpaliekot no astotās pozīcijas. Kā zināms, pēc diviem apļiem komandas sadalīsies divos astotniekos.

Šveices čempionātā Mārča Oša pārstāvētā "Xamax" viesos cīnījās 1:1 (1:1) ar "Zurich". Rezultāts tika atklāts pēc stūra sitiena - Samirs Ramizi izdarīja sitienu, atrodoties ārpus soda laukuma, bumba lidoja virsū Ošam, kurš veiksmīgi pielika kāju un tā ielidoja vārtos.

Ošs oficiālās spēlēs nebija piedalījies kopš 7. decembra. Kā spēlētājs pastāstīja Sportacentrs.com, viņam bija ceļa bļodiņas (patellas) iekaisums. Šī gada sākumā Ošs izgāja laukumā pārbaudes spēlē, bet sāpes atgriezās, tāpēc nācās izlaist vēl vairākas nedēļas.

"Xamax" ar 19 punktiem 23 spēlēs kopvērtējumā ieņem priekšpēdējo, devīto, vietu. Tikpat punktu ir arī pastarītei "Thun".

Ungārijas čempionātā visas 90 minūtes nospēlēja Igors Tarasovs, bet viņa pārstāvētā pastarīte Kaposvaras "Rakoczi" mājās ar 0:1 (0:1) piekāpās "Ujpest".

Pie debijas Ukrainas čempionātā sestdien netika Andrejs Cigaņiks, kura pārstāvētā Luhanskas "Zorya" pirmajā spēlē pēc ziemas pārtraukuma ar 2:1 (0:0) viesos uzvarēja "Mariupol". Cigaņiks palika rezervē, bet "Zorya" kopvērtējumā nostiprinājās trešajā vietā.

Itālijā "Primavera 1" U19 turnīrā visas 90 minūtes nospēlēja Roberts Veips, palīdzot "Sampdoria" ar 4:2 (1:0) apspēlēt "Bologna", bet sākumsastāvā laukumā neizgāja Dmitrijs Zeļenkovs, kura "Empoli" cīnījās 1:1 (0:1) ar "Sassuolo". Savukārt Vācijā "Regionalliga West" turnīrā Gelzenkirhenes "Schalke 04 II" spēlēja 0:0 (0:0) ar Menhengladbahas "Borussia II", Jānim Grīnbergam izejot laukumā uz maiņu 71. minūtē.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-22 23:47, pirms 4 gadiem
Prieks par Màrci, malacis ,novèlu tà tik turpinàt!😊

     [+] [-]

, 2020-02-23 08:58, pirms 4 gadiem
Ja ierēdņi jau būtu pieņēmuši topošo likumu par sporta skolām ,tad tāda Oša futbolā nebūtu jo Limbažos futbolu nespēlētu . Iespējams čalis būtu nokodies (šeit es modelēju iespējas) un valsts domātu kā viņu ārstēt....
bet tas jau nav no izglītības ministrijas budžeta.... tātad nav viņu problēma!

     [+] [-]

, 2020-02-23 10:05, pirms 4 gadiem
Nu gan reakcija Ošam, kā hokejistam.