Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens pēc zaudējuma asi kritizē tiesnesi: "Viņam vairs nevajadzētu tiesāt mūsu spēles"

Agris Suveizda

Hārdens pēc zaudējuma asi kritizē tiesnesi: "Viņam vairs nevajadzētu tiesāt mūsu spēles"
Džeimss Hārdens. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Hjūstonas "Rockets" šorīt otrajā puslaikā nenosargāja 19 punktu pārsvaru un izbraukumā ar rezultātu 106:111 piekāpās Losandželosas "Lakers". Sešu piezīmju dēļ laukumu priekšlaicīgi pameta gan Džeimss Hārdens, gan Kriss Pols.

Hārdens sakrāja pat četras piezīmes uzbrukumā, ieskaitot diskvalificējošo piezīmi 84 sekundes līdz pamatlaika beigām. Lai arī šo piezīmi viņam piesprieda Maikls Smits, Hārdens pēc spēles kritizēja citu arbitru – Skotu Fosteru: "Nekad lāga nerunāju par tiesāšanu vai ko tādu, bet viņš vienkārši ir rupjš un iedomīgs. Ar viņu spēles laikā nav iespējams sarunāties. Kā gan lai tādā situācijā veido attiecības ar tiesnešiem? Un es pat nerunāju par sesto piezīmi. Es runāju par viņa uzvedību laukumā."

"Es droši vien saņemšu sodu, bet, godīgi, es nesaku neko tādu. Esmu diezgan kluss čalis, kurš parasti ir iegrimis sevī, bet šī ir viena no tām lietām, kurās izteikt viedokli nav iespējams. Ar tiesnešiem spēles laikā runāt nedrīkst – par to uzreiz dabū tehnisko piezīmi, un tas ir skumji," turpināja Hārdens, kurš jau 32. spēlē pēc kārtas guva vismaz 30 punktus.

Hārdens Fosteru kritizēja arī iepriekšējā sezonā, un labas attiecības ar šo tiesnesi nav arī Polam un arī citiem spēlētājiem – 2016. gadā "Los Angeles Times" veiktajā aptaujā spēlētāji un treneri Fosteru iebalsoja par sliktāko tiesnesi līgā. "Es nezinu, ko vēl varu darīt. Agrāk kopā ar viņu tikāmies ar līgas vadību. Ko gan vēl lai daru?!" vaicāja Pols.

Hārdens uzskata, ka Fosteram vairs nevajadzētu tiesāt "Rockets" spēles: "Es parasti nerunāju par tiesāšanu, bet domāju, ka tieši viņš ir kas cits. Šī situācija jau ir ieilgusi, un tā noteikti ir jāizskata. Esmu pārliecināts, ka ["Rockets"] spēles viņam ir kas personisks. Godīgi sakot, nedomāju, ka viņam vispār vēl vajadzētu tiesāt mūsu spēles."

Izmantotie resursi:
James Harden says Scott Foster shouldn't...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-02-22 19:33, pirms 5 gadiem
Misters Daudzsolis jau varētu paklusēt.

     [+] [-]

, 2019-02-22 21:37, pirms 5 gadiem
zidans rakstīja: Misters Daudzsolis jau varētu paklusēt.
Misters futbols tāpat.