Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Atcelta Meistarlīgas ceturtdaļfināla spēles TV tiešraide no Rīgas

Jānis Celmiņš

Atcelta Meistarlīgas ceturtdaļfināla spēles TV tiešraide no Rīgas
Rīdzinieki spēli aizvadīs bez TV kameru klātbūtnes
Foto: RTU/Robežsardze

Tehniksu iemeslu dēļ atcelta sestdien plānotā “Credit 24” Meistarlīgas ceturtdaļfināla spēles starp “RTU/Robežsardzes” un “Rakvere” volejbolistiem tiešraide no Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra (VAMOIC) sporta zāles.

Jau vēstīts, ka vakar “RTU/Robežardze” piedzīvoja negaidītu zaudējumu pirmajā ceturtdaļfināla spēlē (0:3), sērijā līdz divām uzvarām nonākot zaudētāju lomā ar 0-1.

Tika plānots, ka sestdien un arī svētdien (ja nepieciešams) portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā tiks translētas abas ceturtdaļfināla spēles, taču ar Sportacentrs.com TV nesaistītu iemeslu dēļ šo spēļu translācijas ir atceltas.

Tā vietā sestdien tiešraidē tiks translēta spēles no Sāremā, kur savu otro ceturtdaļfināla cīņu aizvadīs “Jēkabpils lūši”. Ja šajā sērijā būs nepieciešama arī trešā spēle, arī tā tiešraidē tiks demonstrēta Sportacentrs.com TV kanālā.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-22 16:25, pirms 5 gadiem
Militāristi baidās no krievu spiegiem?

  -1 [+] [-]

, 2019-02-22 18:24, pirms 5 gadiem
kolēģi, ja translācijas būs tādā kvalitātē, kā spēlē no Jēkabpils, tad labāk vispār neko nepārraidīt!

     [+] [-]

, 2019-02-22 21:16, pirms 5 gadiem
Nu i labi.Labāk Lūšus skatīsimies👍. Aiziet "Lūši"!