Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Blūms turpina būt rezultatīvs VTB līgā

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Blūms turpina būt rezultatīvs VTB līgā
Jānis Blūms šodien aizvadīja produktīvāko spēli šajā VTB sezonā. Foto: vtb-league.com

Šodien septīto uzvaru VTB līgas regulārajā turnīrā izcīnīja Kazahstānas spēcīgākais basketbola klubs ''Astana'', kas savā laukumā ar rezultātu 99:82 apspēlēja Minskas ''Tsmoki''. Produktīvu spēli uzvarētājiem aizvadīja latviešu aizsargs Jānis Blūms, kurš guva 18 punktus un kļuva par mača labāko punktu guvēju.

Jānis Blūms spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un 23 minūšu laikā guva 18 punktus (2p. - 2/2, 3p. - 4/7, 1p. - 2/2), kopā ar Džeriju Džonsonu dalot mača rezultatīvākā spēlētāja godu. Latvijas izlases aizsargam arī trīs atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, trīs noteikumu pārkāpumi un trīs izprovocētas piezīmes. Ar efektivitāti 22 Blūms kļuva par mača produktīvāko basketbolistu un aizvadīja savu lietderīgāko spēli šajā VTB sezonā.

Aleksandra Trifunoviča vadībā Kazahstānas klubs uzvarējis četrās no pēdējām piecām spēlēm un B apakšgrupas kopvērtējumā ar bilanci 7-9 pakāpies uz ceturto vietu. Minētajā piecu maču nogrieznī pieredzējušais Blūms spēlējis ļoti veiksmīgi, vidēji gūstot 16 punktus, izcīnot 2,8 bumbas zem groziem un sakrājot 17,2 efektivitātes koeficienta punktus.

24. martā B apakšgrupas un regulārā čempionāta noslēdzošajā spēlē ''Astana'' un Jānis Blūms izbraukumā tiksies ar ''VEF Rīga''.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja