Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Pujacam un "Avangard" piektā uzvara pēc kārtas un 2. vieta konferencē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pujacam un "Avangard" piektā uzvara pēc kārtas un 2. vieta konferencē
Georgijs Pujacs
Foto: hawk.ru

Šodien piekto uzvaru pēc kārtas guva Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētais Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kas savā laukumā ar 4:3 fantastiskā spēlē uzvarēja joprojām bez Laura Dārziņa spēlējošo Kazaņas "Ak Bars".

Pirmie vārti spēlē bija neloģiski. "Avangard" uzsāka aktīvi, uzbrukuma smailē bija komandas labākais snaiperis, čehs Romāns Červenka, bet viņa metienus no tuvas distances atvairīja. Pēc trim minūtēm "Ak Bars" vārtsargs ar aizsarga Ņikitas Pivcakina metienu galā netika, bet izglāba vārtu stabs.

Taču pretuzbrukumā kazaņiešu uzbrucējs Deniss Zaripovs izspraucās starp diviem sāncenšiem un realizēja izgājienu vienatnē pret vārtsargu, atklādams spēles rezultātu – 1:0 Kazaņas labā.

Turpinājumā "Avangard" neizmantoja trīs vairākumus pēc kārtas, bet par savu pirmo noraidījumu samaksāja ar vārtu zaudējumu. 27. minūtē Konstantīns Korņejevs ar rikošeta palīdzību izcēlās no kreisā iemetiena apļa.

Loģiski, ka Omskas hokejisti lūkojās atspēlēties. Tajā pašā minūtē viņi izveidoja momentu, un spēles tiesneši tikai pēc video atkārtojuma noskatīšanās vārtus neieskaitīja. "Avangard" nepadevās.

"Ak Bars" ar divu vārtu pārsvaru vadībā atradās nepilnu pusotru minūti – Červenka lieliski asistēja Aleksandram Popovam. Mājinieku spiediens pieauga, un jau otrajā trešdaļā izdevās panākt 2:2. Ļoti skaistus vārtus iemeta Sergejs Kaļiņins.

Turklāt 48. minūtē "Avangard" līdzjutēji varēja gavilēt vēl skaļāk. Pēc Aleksandra Ņesterova metiena no šaura leņķa ripa kuriozi ielidoja "Ak Bars" vārtos – vārtsargs Ivans Kasutins to atvairīja vārtu priekšā, kur ripa trāpīja pa aizsarga plecu un ielidoja savos vārtos.

Spēles izskaņa izvērtās lieliska. 54. minūtē Jevgeņijs Skačkovs iemeta tuvajā stūrī un atjaunoja neizšķirtu – 3:3.

Taču nepagāja pat divas minūtes, un uzvaras vārtus iemeta "Avangard" uzbrucējs Igors Volkovs. Kasutins pat pēc rikošeta spēja atvairīt metienu no zilās līnijas, taču pirmais pie atlēkušās ripas bija tieši Volkovs, nodrošinot Omskai piekto uzvaru pēc kārtas – 4:3!

Georgijs Pujacs uzvarētāju rindās uz ledus pavadīja 22:08 minūtes, kuru laikā izdarīja trīs nerezultatīvus metienus.

Savukārt Lauris Dārziņš, lai gan ar komandu devies izbraukuma tūrē, laukumā pēc savainojuma izārstēšanas vēl negāja.

Pateicoties uzvarai, "Avangard" ne tikai apsteigusi "Ak Bars", bet vēl divas komandas un Austrumu konferences kopvērtējumā pacēlusies uz 2. vietu. Tas izdevās, jo šodien paklupa līdzšinējā Černišova divīzijas līdere – Ufas "Salavat Yulaev".

Gagarina kausa uzvarētāji viesos pēcspēles metienos ar 3:4 zaudēja Hantimansijskas "Yugra". Mājinieki divas reizes atspēlējās, bet uzvaru bullīšos nodrošināja Ivans Hļincevs.

Edgars Masaļskis turpina deldēt "Yugra" rezervistu soliņu – kopš 18. janvāra viņš aizvadījis tikai vienu spēli, kurā zaudēja.

Tikmēr Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa komandētajai Maskavas "Dynamo" panākumu atnesa tieši izcila vārtsarga darbība. Aleksandrs Jerjomenko atvairīja visus 23 bez galvenā trenera palikušos Maskavas CSKA hokejistu metienus un kaldināja komandas uzvaru ar 1:0.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +2 [+] [-]

, 2012-02-22 16:22, pirms 12 gadiem
Žēl , ka Dārziņš jau nespēlēja :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-22 16:35, pirms 12 gadiem
Pujacs pret Dārziņu Play off who will win?

  +1 [+] [-]

, 2012-02-22 16:45, pirms 12 gadiem
mjaa... zeel ka jau pirmajaa kaartaa buus jaatiekas shiim komandaam - bet no otras puses kapeec gan ne? arii pirmais etaps buus aizraujosh un ciinjas pilns - lai uzvar stipraakaa un meistariigaakaa komanda

 +29 [+] [-]

, 2012-02-22 16:46, pirms 12 gadiem
Tas vēlreiz apliecina to, ka Pujacs īstajā laikā uz Avangard`u ir atnācis! Sibir komandā viņš tik(!!!) redzams nebija, taču, tiklīdz Pujacs pievienojās Avangardam, Avangards uzreiz sāka rullēt, turklāt pats Pujacs kļuva par nedēļas vērtīgāko aizsargu!

Veiksmi Pujacam gagarina izcīņā! Pagaidām šķiet, ka līdz Austrumu divīzijafinālam Avangardam tikt jau nu vajdzētu...

  +2 [+] [-]

, 2012-02-22 16:51, pirms 12 gadiem
messibesii2 rakstīja: stulbums,ka šim abām komandām būs jātiekas,jau play-off pirmajā,kārtā
ej un stajies starpa

  +2 [+] [-]

, 2012-02-22 17:07, pirms 12 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2012-02-22 17:12, pirms 12 gadiem
Grēbers rakstīja: ej un stajies starpa
Ej un paskaties spogulī....

 +29 [+] [-]

, 2012-02-22 17:12, pirms 12 gadiem
Žora avangardā ienāca sezonas vidū, un uzreiz starp labākajiem aizsargiem!

     [+] [-]

, 2012-02-22 17:27, pirms 12 gadiem
Pujacs jau tā augsti kotejas, bet tgd ka nonācis superkluba pēkšņi kļuva par labāko LV aizsargu. Es būtu ļoti priecīgs labāk nosaukt Žoru ka otro labāko aizsargu Latvijā, bet diemžēl Kārļa vairs nav...

  +4 [+] [-]

, 2012-02-22 18:09, pirms 12 gadiem
Edžam jālaižas prom no Kefīr pakas logo komandas !

     [+] [-]

, 2012-02-22 20:14, pirms 12 gadiem
sh1d rakstīja: Tas vēlreiz apliecina to, ka Pujacs īstajā laikā uz Avangard`u ir atnācis! Sibir komandā viņš tik(!!!) redzams nebija, taču, tiklīdz Pujacs pievienojās Avangardam, Avangards uzreiz sāka rullēt, turklāt pats Pujacs kļuva par nedēļas vērtīgāko aizsargu!

Veiksmi Pujacam gagarina izcīņā! Pagaidām šķiet, ka līdz Austrumu divīzijafinālam Avangardam tikt jau nu vajdzētu...
Iepriekšējajā sezonā Pujacs gan bija diezgan redzams Sibir rindās, iespējams šogad Sibir nespēlēja tādu hokeju kādu spēlē Pujacs, arī Lada rindās viņš bija diezgan pamanām

 +24 [+] [-]

, 2012-02-22 21:27, pirms 12 gadiem
Žorāaaaa aiziet....., tā kā RD līdz finālam kā līdz Ķīnai, tad labprāt redzētu finālu Značoks pret Žoru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja