Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugeram divi metieni, "Penguins" neveiksme Pensilvānijas derbijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bļugeram divi metieni, "Penguins" neveiksme Pensilvānijas derbijā
Teodors Bļugers (Nr. 53) iesaistās asumos. Foto: Eric Hartline/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tikai trešo zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā piedzīvoja uzbrucēja Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins", kas izbraukumā principiālā cīņā ar 0:3 atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu.

Bļugers šonakt cīnījās "Penguins" trešajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Zaku Estonu-Rīzu un Brendonu Tanevu, laukumā pavadot 18:08 minūtes, no kurām 3:26 minūtes tika nospēlētas mazākumā. Latvietis izdarīja divus metienus pa vārtiem, veica trīs spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja piecos no 14 (36%) iemetieniem.

Astoņos no pēdējiem desmit Pensilvānijas derbijiem bija spējusi uzvarēt izbraukumā spēlējošā komanda, pitsburgiešiem lūkojot turpināt šādu tendenci. Iniciatīva gan piederēja "Flyers" hokejistiem, kuri pirmajos divos periodos spēja izdarīt par sešiem metieniem vairāk (22:16). Mājiniekiem arī izdevās atklāt spēles rezultātu, otrā perioda sestajā minūtē Jakubam Vorāčekam pēc filigrānas Šona Kuturjē piespēles izrēķinoties ar "Penguins" vārtsargu Tristanu Džeriju.

"Flyers" līdzīgā veidā arī dubultoja rezultāta starpību, otrās trešdaļas beigās pēc Trevora Koneknija piespēles šoreiz jau Džeimsam Van Rīmsdaikam neatstājot nekādus variantus Džerijam viesu vārtos - 2:0.

Noslēdzošajās 20 minūtēs Filadelfija pārliecinoši noturēja savus vārtus neskartus, 60 sekundes līdz pamatlaika beigām Džastinam Braunam ieraidot ripu tukšos "Penguins" vārtos - 3:0. Jāatzīmē, ka "Flyers" vārtsargam Braienam Eliotam šonakt pietika ar 19 atvairītiem metieniem, lai nopelnītu sauso spēli.

"Flyers" ar 50 spēlēs iegūtiem 60 punktiem ir devītā Austrumu konferencē, kamēr "Penguins" ar 67 punktiem 50 mačos Austrumos ir trešā. Nākamo spēli pingvīni aizvadīs pēc Visu Zvaigžņu nedēļas nogales pauzes, naktī uz 1. februāri uzņemot tieši Filadelfijas "Flyers" vienību.

  -2 [+] [-]

, 2020-01-22 07:50, pirms 4 gadiem
pilnīgs bļugers...

  -1 [+] [-]

, 2020-01-22 08:07, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka noturēsies NHL. Ar Krosbiju un Malkinu vienā blicē, tā ir pieredze.

Par pārējiem letiņiem gan māc šaubas.

     [+] [-]

, 2020-01-22 09:12, pirms 4 gadiem
Zem bildes
Teodors Bļugers (Nr. 57)
Autors, laikam, ne redz, ne zin ar kādu nr. spēlē Bļugers...