Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bijušais "Liepājas" centrs Šeļakovs pārceļas pie Vecvagara uz Kazahstānu

Agris Suveizda

Bijušais "Liepājas" centrs Šeļakovs pārceļas pie Vecvagara uz Kazahstānu
Andrejs Šeļakovs. Foto: Ģirts Gertsons

Arņa Vecvagara un Rūdolfa Rozīša trenētais Kazahstānas basketbola klubs Atirau "Barsy" panācis vienošanos ar 31 gadu veco Andreju Šeļakovu, portālam Sportacentrs.com apstiprinājis spēlētāja aģents Raivis Ušackis.

Šeļakovs šosezon atgriezās Liepājā un Latvijas-Igaunijas čempionātā pēdējo spēli aizvadīja šā gada 8. janvārī. – neilgi pēc jaunā ģenerālmenedžera Jona Vainauska apstiprināšanas Pieredzējušais centrs 16 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 25,8 minūtes, guva 8,7 punktus, izcīnīja 8,3 atlēkušās bumbas un izdarīja 1,3 rezultatīvas piespēles. Kurzemnieki ar četrām uzvarām deviņpadsmit spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu.

Vecvagara un Rozīša trenētais "Barsy" ar 14 uzvarām 20 spēlēs Kazahstānas čempionāta regulārajā sezonā ieņēma otro vietu sešu komandu konkurencē. Ar perfektu bilanci pirmo vietu ieguva "Astana", bet aiz "Barsy" palika "Tobol" (12-8). Rezultatīvākais spēlētājs komandā ir aizsargs Edvards Kārters, kura rēķinā ir 19,6 punkti.

Dobelē dzimušais Šeļakovs karjeras laikā ļoti bieži mainījis klubus. Ārzemēs viņš ir spēlējis Spānijā, Ukrianā, Kosovā, Lietuvā un Polijā, bet Latvijā pārstāvējis arī ASK, VEF, "Barons kvartālu", "Jēkabpili", "Ventspili" un "Jūrmalu".

     [+] [-]

, 2020-01-22 21:14, pirms 4 gadiem
Nav ne vainas..savi treneri un 3x lielāka alga nekā Liepājā..