Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdevejs: ""Lakers" ir labi organizēta un labi trenēta komanda"

Andrejs Siliņš

Hārdevejs: ""Lakers" ir labi organizēta un labi trenēta komanda"
Džuliuss Rendls, Tims Hārdevejs, Korijs Brūers un Kristaps Porziņģis
Foto: Sipa USA / Scanpix

"Nepaveicām labu darbu, mēģinot samazināt spēles tempu, un pielāgojāmies viņu spēlei," pēc zaudējuma Losandželosas "Lakers" Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sacīja Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis.

"Tas ir ļoti nomācoši," zaudējuma rūgtumu raksturoja Hārdevejs, kurš uzskatīja, ka "Lakers" maču aizvadījusi ar lielāku motivāciju. "Viņi gribēja vairāk. Mēs nedrīkstam tam ļaut notikt. Tam nevajadzētu notikt. Abām komandām vajadzētu spēlēt vienādā ātrumā. Spēlējām pret komandu, kas ir līgas līdere ātrumā, kam patīk spēlēt šādu basketbolu. Mums tam jābūt gataviem, šodien tādi nebijām."

"Nebijām pietiekami labi aizsardzībā. Mēs nespējām neko apturēt. "Lakers" ir labi organizēta, labi trenēta komanda. Viņi paveic labu darbu cīņā pie groziem, kārtīgi cīnās katrā epizodē, krīt uz grīdas [pakaļ bumbām]. Varēja redzēt, ka viņi to tiešām vēlas," turpināja Hārdevejs, kurš guva 17 punktus.

Hārdevejam piekrita arī Kristaps Porziņģis: "Nepaveicām labu darbu, mēģinot samazināt spēles tempu, un pielāgojāmies viņu spēlei. "Lakers" ļoti labi uztur spēles tempu, bet mēs spēlējām pārāk brīvi." Porziņģis saņēma savu ceturto tehnisko piezīmi sezonā, taču pēc mača atzina, ka nenožēlo notikušo: "Tā bija situācija, uz kuru reaģēju. Pilnībā nepiekritu tiesnesim. Uzskatu, ka tīri pārtvērām bumbu. Tiesnesis bija aiz muguras un neredzēja epizodi. Dažreiz šāda reakcija var nospēlēt pozitīvu lomu, dažreiz nē."

Arī turku centrs Eness Kanters piekrita komandas biedriem, kā vienu no zaudējuma iemesliem nosaucot pretinieku lielāko cīņas gribu: "Viņi vienkārši kārtīgāk cīnījās it visā. Tādā veidā viņi tika pie viegliem punktiem. Nevaram izbraukuma spēlēs rādīt šādu spēli un cerēt uz uzvarām. Necīnījāmies pietiekami smagi. Nevaram vienkārši iziet laukumā ar domu: "Aiziet, izcīnām uzvaru!""

"Domāju, ka ar enerģiju viss bija kārtībā," saviem spēlētājiem līdz galam nevēlējās piekrist "Knicks" galvenais treneris Džefs Hornačeks: "Tomēr nedomāju, ka pietiekami labi spēlējām aizsardzībā. Nevarējām neko apturēt. [Džuliuss] Rendls un [Džordans] Klārksons mūs iznīcināja. Izmēģinājām pret viņiem dažādus aizsargus, bet viņi demonstrēja labu sniegumu, lai kurš arī viņus segtu."

Izmantotie resursi:
New York Post

     [+] [-]

, 2018-01-22 09:25, pirms 6 gadiem
CIk smieklīgi ir klausīties to Hornačeku..Lai arī kurš segtu Klārksons mūs iznīcināja..Protams,ka iznīcinās ja 30 minūtes Klārksonu sedz Džeks Varbūt tomēr jāliek virsū Frenks plikas aizsardzības dēļ?
UN vislielākā bomba Willijs un Kanters reizē laukumā Vai tiešām NOa nevar izlaist uz aizsardzību?Spēlēja ļoti labi pirmo spēli pret NOLA,bet pēc tam atkal neizmanto...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 10:33, pirms 6 gadiem
Laikam" Knicks" nemaz nezin ka vajag arī trenēties!

  -1 [+] [-]

, 2018-01-22 10:47, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: CIk smieklīgi ir klausīties to Hornačeku..Lai arī kurš segtu Klārksons mūs iznīcināja..Protams,ka iznīcinās ja 30 minūtes Klārksonu sedz Džeks Varbūt tomēr jāliek virsū Frenks plikas aizsardzības dēļ?
UN vislielākā bomba Willijs un Kanters reizē laukumā Vai tiešām NOa nevar izlaist uz aizsardzību?Spēlēja ļoti labi pirmo spēli pret NOLA,bet pēc tam atkal neizmanto...
Bizlijam un KP bija problēmas ar piezīmēm, tāpēc Kanters ar spāni bija laukumā, nekas tāds par ko jāceļ tāds tracis

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 11:16, pirms 6 gadiem
Izskatās, ka uz KNICKS fona pat VEF ir laba un trenēta komanda...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 11:19, pirms 6 gadiem
Beidz popov! Sporta centra komentātāji taču zin! Paši bijuši pieredzējuši NBA treneri. Varbūt jāpasauc Hornačeku uz komentāriem, lai palasa šīs vērtīgās pērles. Izlasīs un teiks “āāāā! skaidrs! kā es neiedomājos?!”.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja