Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ernangomess vēlas spēlēt un ir gatavs arī pamest Ņujorkas "Knicks"

Agris Suveizda

Ernangomess vēlas spēlēt un ir gatavs arī pamest Ņujorkas "Knicks"
Villijs Ernangomess pret Taileru Zelleru
Foto: AP/Scanpix

Spāņu centrs Villijs Ernangomess intervijā ACB mājaslapā atklāja, ka vairs nevēlas sēdēt uz rezervistu soliņa un grib atgriezties laukumā – neatkarīgi no tā, vai tas būs Ņujorkā vai kādā citā Nacionālās basketbola asociācijas pilsētā.

"Es tā domāju un arī ceru," spāņu garajam spēlētājam tika vaicāts, vai viņa situācija mainīsies līdz pāreju perioda beigām. "Domāju, ka izmaiņas būs. Un ceru, ka pienāks labāki laiki. Gribētu palikt šeit [Ņujorkas "Knicks"], taču neizslēdzu nevienu iespēju. Es tikai gribu spēlēt. Līdz pāreju perioda beigām vēl ir vairākas nedēļas. Es gribu spēlēt."

Ernangomesa sakarā reālākie ir divi attīstības scenāriji. Pirmkārt, aizmainīts varētu tikt Kails O'Kvins, kas sezonas otrajā pusē – jo īpaši, ja "Knicks" cerības uz labāko astotnieku turpinās rukt – ļautu Ernangomesam spēlēt vairāk. Vai arī, otrkārt, maiņas darījumā varētu tikt iekļauts pats Ernangomess. "Es mīlu Ņujorku, fanus, komandas biedrus, bet man ir 23 gadi. Esmu ļoti ambiciozs, izsalcis un gribu spēlēt. Un man ir vienalga, kur tas notiks. Esmu gatavs visam un strādāju pie tā, lai mainītu savu situāciju un spēlētu," teica Madrides "Real" audzēknis.

"Šī sezona ir bijusi citāda. Visi gribam spēlēt, jo īpaši manā gadījumā, kad pagājušā sezona izvērtās labāka, nekā daudzi bija paredzējuši. Tomēr šajā sezonā vairāk laika pavadu trenažieru zālē, nevis laukumā," Ernangomess turpināja. "Fiziski esmu labākajā formā karjerā. Pacietīgi strādāju, uzlaboju metienu un citas lietas, lai būtu gatavs, kad man radīsies iespēja spēlēt. Nevis uzspēlēt vien dažas minūtes. Līdzīga situācija man savulaik jau bija Madrides "Real", un es nepārtraucu strādāt. Patiesībā man tagad nav bijusi neviena brīvdiena visu sezonu. Ceru, ka tas drīz mainīsies."

Ernangomesa situāciju lūdza komentēt arī "Knicks" līderim Kristapam Porziņģim, kurš ar viņu kopā agrāk spēlēja arī Seviljā: "Esam labi draugi, un cenšos viņam iegalvot, lai viņš turpina strādāt, nenokar galvu un neizrāda savu vilšanos. Skaidrs, ka viņš ir vīlies – tas ir normāli -, bet viņam jāturpina strādāt ar pozitīvu attieksmi. Un esmu drošs, ka tad, kad pienāks viņa laiks, viņš tam būs gatavs."

Savā debijas sezonā NBA Ernangomess sāka 22 no 72 spēlēm, vidēji laukumā bija 18,4 minūtes, guva 8.2 punktus un izcīnīja 7,0 atlēkušās bumbas. Šosezon spānis piedalījies vien 20 mačos, visos ejot uz maiņu, vidēji laukumā bijis 9,3 minūtes, guvis 4,4 punktus un izcīnījis 2,9 atlēkušās bumbas. Ernangosam ir viena no mazākajām algām komandā – 1,4 miljoni ASV dolāru. Līgums ar "Knicks" ir spēkā līdz 2020. gadam. 2015. gada draftā Ernangomesu ar 35. numuru izvēlējās Filadelfijas "76ers", bet viņš drīz pēc tam tika aizmainīts uz "Knicks".

Izmantotie resursi:
ACB.COM - Willy Hernangómez: "Quiero jugar. Me...

     [+] [-]

, 2018-01-22 19:01, pirms 6 gadiem
soda metiens spilgti ataino viņa teikto, ka Fiziski esmu labākajā formā karjerā. Pacietīgi strādāju, uzlaboju metienu un citas lietas, lai būtu gatavs, kad man radīsies iespēja spēlēt.

     [+] [-]

, 2018-01-22 19:07, pirms 6 gadiem
da pie tā trenera nekas tur nebūs.... nomarinēs čali un miers... noa arī sēž... liekas ka hornačekam nav vīzijas nekādas....

  +6 [+] [-]

, 2018-01-22 19:14, pirms 6 gadiem
Rīcība ir pieļaujama, ka tādu jaunu un visai OK čali marinē uz soliņu... Bet tas būtu OK, kādā Cavs, piemēram, vai citā koamndā, kurai ir mēŗkis tikt finālā, vai vismaz pusfinālā... Nevis NY gadījumā... Tieši situācija, kad tam jaunajam čalim dot bumbu un lai griež... Lai izbauda spēli, atveras, parāda, ko spēj...

  +3 [+] [-]

, 2018-01-22 20:16, pirms 6 gadiem
Spēlē ar muguru pret grozu viņš ir labs, bet aizsardzība nepārliecina, OQuinn pienesums ir daudz lielāks. Baidos, ka spāni var piemeklēt Kuzminska liktenis, bet ceru, ka kļūdos. Pašlaik līgā tendence, ka centri ir vai nu aizsardzības kapļi kā Lopez, tikai alley up meistari kā Jorsan, vai vnk kuiļi kas var uzlikt picknroll vai izmest pusakiku. NBA pašlaik ir ārējo laikmets, nav populāri centri vispār un post spēle kā Šaka un Erwing laikā

     [+] [-]

, 2018-01-22 20:33, pirms 6 gadiem
Raitcha rakstīja: Rīcība ir pieļaujama, ka tādu jaunu un visai OK čali marinē uz soliņu... Bet tas būtu OK, kādā Cavs, piemēram, vai citā koamndā, kurai ir mēŗkis tikt finālā, vai vismaz pusfinālā... Nevis NY gadījumā... Tieši situācija, kad tam jaunajam čalim dot bumbu un lai griež... Lai izbauda spēli, atveras, parāda, ko spēj...
Kāds vēl Cavs? Aizsardzībā ķebli nevar nosegt,un rim protection ari nekāds.Beigās dabūs Knicks pretī kaut kādu late second round pick.Cavs vajag defu garajā galā.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-22 20:41, pirms 6 gadiem
Dārgākais un lētākais Knicks centrs sēz uz soliņa

Joakim Noah un Willy Hernangomez

Baker,Thomas- nesaprotu kāpēc viņus vispār laiz laukumā
Starta piecinieks - Mainas
Hardaway Jr. -McDermott-
KP -Beasley-
Kanter -Hernangomez-
Jack -Ntilikina
Lee -Burke

Baker,Thomas,Noah, O'Quinn un to pašu Beasley ....Mainit prom
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-22 22:46, pirms 6 gadiem
Dinamo Fans1234123 rakstīja: Bīzlijs ir labs , neaiztiec viņu

Sory bet nu Bīzlijs ir sačkotājs, savu reizi nospēlē labi, bet nu slinkot un turēt bumbu ilgi viņam patīk.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-23 06:56, pirms 6 gadiem
Bīzlijam trūkst izpratnes par basketbolu kā komandas spēli. Un neizskatās, ka tur būtu iespējams ko mainīt.

     [+] [-]

, 2018-01-23 07:28, pirms 6 gadiem
Bīzlijs GSW vai Rockets būtu fantastisks, bet komandās, kuras var uzvarēt tikai ar aizsardzību, viņš ir slogs uz saviem komandas biedriem.
BET, Bīzlījs spēlē par kapeikām, nav iemesla sūtīt prom, ja vien negrib izspiest kaut ko, jo viņš sevi itkā ir pierādījis, kā labu uzbrucēju.

     [+] [-]

, 2018-01-23 10:48, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?