Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džinobili: "Labi, ka balsošana ir mainījusies, jo neesmu pelnījis būt Zvaigžņu spēlē"

Agris Suveizda

Džinobili: "Labi, ka balsošana ir mainījusies, jo neesmu pelnījis būt Zvaigžņu spēlē"
Manu Džinobili
Foto: EPA/Scanpix

40 gadus vecais Sanantonio "Spurs" veterāns Manu Džinobili fanu balsojumā ieguva otro lielāko balsu skaitu starp Rietumu konferences aizsargiem un sesto lielāko līgā kopumā, tomēr balsojuma formāta maiņa nozīmē, ka teikšana ir arī medijiem un spēlētājiem. Līdz ar to Džinobili tika izstumts no Rietumu konferences starta piecinieka, taču vēl saglabā iespējas tikt nosaukts starp rezervistiem.

"Biju ļoti saviļņots par līdzjutēju izrādīto atbalstu, tomēr esmu priecīgs, ka notika tā, kā notika, un ka noteikumi ir tieši tādi, kādi tie ir, jo es neesmu pelnījis būt Zvaigžņu spēlē," teica Manu Džinobili, kurš spēlētāju balsojumā tika pie 20 punktiem un astotās vietas, bet mediju balsojumā netika izraudzīts un ieguva dalītu septīto vietu. Kopsummā Džinobili rezultāts bija 4,75 punkti, starp Rietumu konferences aizsargiem ieņemot ceturto vietu – aiz Stefena Karija (1,25), Džeimsa Hārdena (2,25) un Rasela Vestbruka (3,50).

Džinobili piebilda, ka ir daudz spēlētāju, kuri šādu godu būtu pelnījuši daudz vairāk. Turklāt argentīnietis ir priecīgs, ka savā 40 gadu vecumā tiks pie iespējas atpūsties. Augšstilba savainojuma dēļ Džinobili izlaida trešo spēli pēc kārtas, nepalīdzot arī zaudējumā pret Indianas "Pacers" (86:94). "Biju cerējis šonakt spēlēt. Dienu iepriekš piedalījos treniņā, un kāja vēl nav īsti gatava. Tā nav pietiekami spēcīga, nedaudz sūrst. Ceru, ka varēšu spēlēt nākamajā mačā pret Klīvlendas "Cavaliers"," teica Džinobili.

Vasarā Džinobili nolēma vēl nebeigt karjeru un parakstīt jaunu līgumu ar "Spurs". Šosezon argentīnietis piedalījies 37 spēlēs, visās ejot uz maiņu, vidēji laukumā bijis 20,5 minūtes, guvis 9,1 punktu, izdarījis 2,4 rezultatīvas piespēles, izcīnījis 2,2 atlēkušās bumbas, pieļāvis 1,6 kļūdas un pārtvēris 0,7 bumbas. 1999. gadā "Spurs" Džinobili draftēja ar 57. numuru, un argentīnietis vēlāk izcīnīja četrus NBA gredzenus, piedalījās divās Zvaigžņu spēlēs un vienreiz tika atzīts par labāko sesto spēlētāju. Vēl pirms NBA karjeras sākuma Džinobili kopā ar Boloņas "Virtus" triumfēja Eirolīgā un tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju.

Krietni drūmāka šī sezona bijusi Sanantonio "Spurs" līderim Kavai Lenardam, kurš veselības problēmu dēļ piedalījies tikai deviņās spēlēs (16,2 punkti un 4,7 atlēkušās bumbas) un arī tagad ir izkritis no ierindas uz nenoteiktu laiku. Galvenais treneris Gregs Popovičs gan nevēlējās sacīt, ka tas Lenardam nozīmētu sezonas beigas. ESPN ziņo, ka situācija ar 26 gadus vecā uzbrucēja veselību un neziņu, kad viņš beidzot būs pilnībā vesels, ievērojami atvēsinājusi Lenarda un "Spurs" attiecības.

Izmantotie resursi:
Manu OK with All-Star near-miss - San Antonio...

  +2 [+] [-]

, 2018-01-22 20:05, pirms 6 gadiem
Tūlīt būs komentāri, ka redz kāds čalis piezemēts, bet porziņģim galvā esot sakāpis.

     [+] [-]

, 2018-01-22 20:34, pirms 6 gadiem
Sanchezzs rakstīja: Tūlīt būs komentāri, ka redz kāds čalis piezemēts, bet porziņģim galvā esot sakāpis.
Es tieši to pašu iedomājos.

     [+] [-]

, 2018-01-22 21:02, pirms 6 gadiem
Porziņģis domājot ka ir pelnījis un nepelnīti atstāts aiz borta!

     [+] [-]

, 2018-01-22 21:10, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Porziņģis domājot ka ir pelnījis un nepelnīti atstāts aiz borta!
viņš vēl nekur nav atstāts. Piedalīties tur šā kā tā ir gods un es ticu, ka viņš tur būs.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-22 21:31, pirms 6 gadiem
Nu pēc balsošanas, kad jau vairs netiki, visi gudri un var stāstīt savus sacerētos stāstus, bet, ja tik ļoti negribētu spēlēt, tad par kaut kādām balsošanām vispār nemaz nebūtu uztraucies, vienkārši atdotu savu vietu kādam citam un pateiktu, ka nepiedalīsies, iebalsošans gadījumā, ja jau nav pelnījis.

     [+] [-]

, 2018-01-22 21:32, pirms 6 gadiem
Gino kā Girgis savu laik

     [+] [-]

, 2018-01-23 10:48, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?

     [+] [-]

, 2018-01-23 12:02, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Porziņģis domājot ka ir pelnījis un nepelnīti atstāts aiz borta!
Kur viņš ko tādu ir teicis?

To vot visi te komentāros salasījušies.

Un kāpēc , lai Austrumos starp garajiem viņš nevarēja būt Embīda vietā? Nosauciet labāku kandidātu.