Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par nedēļas spožāko zvaigzni NHL atzīts "Avalanche" uzbrucējs Makinnons

Agris Suveizda

Par nedēļas spožāko zvaigzni NHL atzīts "Avalanche" uzbrucējs Makinnons
Neitans Makinnons
Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA--NHL. Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni atzīts uzbrucējs Neitans Makinnons, kura pārstāvētā Kolorādo "Avalanche" komanda izcīnījusi deviņas uzvaras pēc kārtas. Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Vinipegas "Jets" vārtsargam Konoram Hellebaikam, bet par trešo labāko spēlētāju atzīts Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns.

Makinnons aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs iemeta četras ripas, no kurām divas bija uzvaru nesošās, kā arī veica divas rezultatīvas piespēles. Nedēļas pirmajā mačā viņš guva uzvaras vārtus, "Avalanche" komandai ar 3:1 pārspējot Anaheimas "Ducks". Nākamajā duelī viņam divi gūti vārti un viena rezultatīva piespēle, kamēr Kolorādo hokejistiem uzvara 5:3 pār Sanhosē "Sharks". Savā nedēļas pēdējā mačā Makinnons iemeta vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot komandai ar 3:1 pārspēt Ņujorkas "Rangers".

22 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Makinnons šosezon 45 spēlēs guvis 23 vārtus un veicis 36 rezultatīvas piespēles, NHL rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņemot otro vietu. Kopš decembra sākuma viņš 22 mačos guvis 15 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles. Tikmēr Hellebaiks laukumā bija divās spēlēs, vidēji ielaizdams 0,48 ripas un atvairīdams 98,3% metienu. Savā nedēļas pirmajā mačā viņš atvarīja 30 metienus, palīdzēdams komandai ar 2:1 pārspēt Kalgari "Flames". Nākamajā mačā viņš desmito reizi karjerā palika nepārspēts, ar 29 atvairītiem metieniem sekmējot "Jets" uzvaru 1:0 pār Vankūveras "Canucks". 24 gadus vecais amerikānis šosezon izcīnījis 25 uzvaras, no tām četras noslēdzot "sausā", kas ir otrs labākais rādītājs līgā. Vidēji mačā viņš ielaidis 2,29 ripas un atvairījis 92,6% metienu, šajos statistikas rādītājos ieņemot septīto vietu.

Savukārt Maršāns četrās spēlēs guva divus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, palīdzēdams "Bruins" komandai izcīnīt trīs uzvaras. Nedēļas ievadā viņš palika "sausā" mačā, kurā "Bruins" ar 2:3 pagarinājumā zaudēja Dalasas "Stars", bet nākamajā duelī Maršāns guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, bostoniešiem ar 4:1 pārspējot Monreālas "Canadiens". Nākamajā duelī kanādiešu uzbrucējs guva vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, "Bruins" ar 5:2 uzvarot Ņujorkas "Islanders", bet nedēļas noslēdzošajā mačā viņš asistēja divos vārtu guvumos, Bostonas komandai ar 4:1 vēlreiz uzvarot "Canadiens". 29 gadus vecais Maršāns šosezon 37 spēlēs iekrājis lietderības koeficientu +24, kas ir labākais rādītājs līgā. Šajos mačos viņš guvis 20 vārtus un veicis 28 rezultatīvas piespēles.

Šī trijotne svētdien piedalīsies NHL Visu zvaigžņu spēlē. Makinonam un Maršānam šī būs otrā zvaigžņu spēle karjerā, bet Hellebaiks piedzīvos debiju NHL paraugmačā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-01-22 22:12, pirms 6 gadiem
kāda starpība par NHL ja nevar pat uzrakstīt
par mūsējiem NCAA

     [+] [-]

, 2018-01-23 10:48, pirms 6 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?