Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Torpedo" prezidents joprojām tic Skudram

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Torpedo" prezidents joprojām tic Skudram
Pēteris Skudra
Foto: hctorpedo.ru

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" kluba prezidents Oļegs Kondrašovs, neskatoties uz pēdējo mēnešu ne pārāk iepriecinošajiem sportiskajiem rezultātiem, joprojām uzskata, ka Latvijas speciālists Pēteris Skudra (42) šim krievu klubam ir pietiekami labs galvenais treneris.

Oļegs Kondrašovs: "Vadībai ir pretenzijas pret treneru korpusu par virkni lēmumu. Neskatoties uz to, mēs ticam galvenajam trenerim. Sākotnēji tā bija mana ideja uzaicināt uz komandu Pēteri. Tas, ko viņš parādīja pirmajā sezonā, apliecināja šīs izvēles pareizumu. Otrā sezona "Torpedo" ir sanākusi noburta un ļoti grūta. Ar otrās sezonas sindromu savulaik netika galā Kari Jalonens, kurš, atšķirībā no Skudras, nevarēja paskaidrot, kāpēc komandai sākās problēmas, viņš nezināja, ko darīt. Tagad situācija ir cita. Skudra skaidri zina, ko dara. Mēs saprotam, kas notiek komandā un ticam galvenajam trenerim. Protams, rezultāts vienmēr ir pirmajā vietā. Saprotam, ka jābūvē komanda, vajadzīga pacietība, taču arī rezultāts ir vajadzīgs. Domāju, ka tomēr izlabosim pašreizējo situāciju, mums priekšā vēl ir 12 mači. Esam nonākuši līdz tam, kad vienalga, ar ko spēlēt - SKA vai "Soči", visus ir jāapspēlē."

Sezonas pirmajā pusē "Torpedo" ieņēma visai stabilu vietu Rietumu konferences astoņniekā, pēdējā laikā tika novērota lejupslīde, bet tagad šis klubs jau ir ārpus play-off zonas. Regulārās sezonas atlikušajos 12 mačos Skudras vīri izmisīgi cīnīsies par ceļazīmi uz Gagarina kausa izcīņu. Šobrīd rietumos uz 7. un 8. vietu vairāk vai mazāk reāli pretendē astoņas komandas: "Soči" (68 punkti), "Vityaz" (64), "Torpedo" (64), "Dinamo" R (62), "Severstal" (62), "Atlant" (60), "Medvescak" (57), "Slovan" (57).

Ņižņijnovgorodas kluba prezidents Oļegs Kondrašovs pārsteigts par latvieša emocionalitāti. "Psiholoģiskajā ziņā galvenajam trenerim ir liela ietekme uz komandu. Viņš vēl ir jauns. Un tās emocijas... Es viņam regulāri saku: "Kāds tu, Petja, latvietis? Tu mums lauz visus stereotipus. Mūsu izpratnē baltiešiem jābūt aukstasinīgiem. Bet tu taču esi gluži kā sicīlietis. Regulāri kliedz, grāb visu, žestikulē." Tas ļoti labi, ka viņš tāds ir. Taču jāprot to visu virzīt uz pozitīvo. Vienkārši viņš ir maksimālists, neprot zaudēt. No spēlētājiem viņš prasa maksimumu, bet ne visi tam gatavi. Mums ir skaidrs, kas jādara, pakāpeniski izkārpīsimies."

Izmantotie resursi:
www.championat.com

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 17:33, pirms 9 gadiem
Ja prezidents regulāri borē "kāds tu, Petja, latvietis?", tad nav brīnums, ka Pēteris saka: "jūtos vairāk kā krievs" un "neesmu leģionārs, jo uzaugu PSRS" . Darabavietu jāprot saglabāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-01-22 17:50, pirms 9 gadiem
Pēteris kā deputāts.Lieliski māk solīt.Ar simtprocentīgu pārliecību saka,ka Torpedo būs playoffos.Prezidents,kā parasts ļautiņš ...notic
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 18:43, pirms 9 gadiem
Atbilde ir viena:

Torpedo šogad spēlē spēcīgākā konferencē kā aizvadītajā sezonā kad Austrumos normālai komandai nav problēmu iekļūt play off, Rietumos jau vajag tā kārtīgi iespringt lai tur tiktu!

     [+] [-]

, 2015-01-22 18:44, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Pēteris kā deputāts.Lieliski māk solīt.Ar simtprocentīgu pārliecību saka,ka Torpedo būs playoffos.Prezidents,kā parasts ļautiņš ...notic
Torpedo buus play off taa pat, kaa Skudra Izlasee, jaa soliit vinjsh maak.

     [+] [-]

, 2015-01-22 18:45, pirms 9 gadiem
Kondrašovs pēc sezonas: "Skudra domāja, ka zina kas jādara, lai uzlabotu sniegumu. "

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 19:28, pirms 9 gadiem
Diez, pats Skudra neapvainojas, ka viņu nosauc par latvieti?

  -1 [+] [-]

, 2015-01-22 21:27, pirms 9 gadiem
DR līdzjutēji arī tic Skudram, Ja nepalīdzēja kā izlases spēlētājs, tad izskatās , ka šoreiz palīdzēs kā pretnieku komandas treneris. Tā turpināt - 7 zaudējumi pēc kārtas, gaidām nākošos-3 spēles izbraukumā vēl-Jokerit, Ufa, Omska. Daudz punktus tur nez vai paņems.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-23 08:53, pirms 9 gadiem
prezidents kā kārtīgam slāvam pienākas ticību nemaina, lai tik tic