Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ordo Group" kļūst par BK "Valmiera" stratēģisko ilgtermiņa partneri

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Ordo Group" kļūst par BK "Valmiera" stratēģisko ilgtermiņa partneri
Mārtiņš Bērziņš, Ivars Rudzītis, Jānis Siliņš
Foto: BK Valmiera

"Basketbola klubs Valmiera" ir panācis vienošanos par ilgtermiņa sadarbību ar vienu no vadošajām Latvijas nekustamo īpašumu pārvaldes un attīstīšanas kompānijām – "ORDO GROUP", tai kļūstot par kluba ilgtermiņa stratēģisko partneri.

Ivars Rudzītis, „ORDO GROUP” valdes priekšsēdētājs un "BK Valmiera" prezidents: „Mūsu kompānija ir atbalstījusi dažādus sociālus projektus, tai skaitā arī saistībā ar sporta jomu, taču pēdējo divu sezonu laikā basketbols man ir kļuvis sevišķi tuvs un man ir liels gandarījums, ka gan es personīgi, gan „ORDO GROUP” kompānija ir izveidojusi ļoti veiksmīgu sadarbību tieši ar „Basketbola klubu Valmiera”. Ar klubu, kurā es redzu gan spēcīgus pamatus un ļoti labas iestrādnes, gan stratēģiju ilgtermiņā. Sākām sadarbību 2012./2013. gada sezonā un lēnām esam gājuši soli pa solim kopā, lai mērķtiecīgi virzītos uz priekšu, izveidojot spēcīgu basketbola piramīdas sistēmu – sākot ar jauno spēlētāju attīstīšanu un beidzot ar pašu spici – Baltijas un Latvijas Basketbola līgas 1.divīzijas komandu. Kompānija „ORDO GROUP” kā kluba ģenerālatbalstītājs un stratēģiskais partneris ir gatava ilgtermiņā piedalīties kluba attīstībā, lai sasniegtu kluba mērķus.”

Mārtiņš Bērziņš, „BK Valmiera” ģenerālmenedžeris: „Man ir patiess prieks, ka tik spēcīga kompānija kā „ORDO GROUP” ir kļuvusi par mūsu stratēģisko partneri un kompānijas vadītājs Ivars Rudzītis ir uzņēmies kluba prezidenta funkcijas. Šī būs trešā sezona, kurā sadarbojamies, un varu teikt, ka šī sadarbība ir pāraugusi jaunā kvalitātē. Turklāt, kas ir īpaši būtiski, gan „ORDO GROUP”, gan „BK Valmiera” ir vienots redzējums par kluba attīstības perspektīvām – pamatā jaunu un perspektīvu spēlētāju veidota „lielā” komanda, tad sadarbībā ar vietējo sporta skolu izveidots „fārmklubs” un atsevišķs jauno spēlētāju attīstības bloks. Līdz šim mums ir izveidojusies ļoti laba sadarbība ar Valmieras pašvaldību un vietējiem uzņēmējiem, un līdz ar „ORDO GROUP” kļūšanu par galveno stratēģisko partneri mums būs iespēja kļūt vēl spēcīgākiem!”

Jānis Siliņš, „BK Valmiera” attīstības direktors: „Viens no galvenajiem „ORDO GROUP” un „BK Valmiera” attīstības virzieniem ir jauno spēlētāju attīstība un kopīgi esam gatavi strādāt vēl mērķtiecīgāk tieši šajā virzienā. Pēdējo sezonu laikā mums ir izdevies izaudzināt spēlētājus gan līdz pieaugušo valstsvienībai, gan jaunatnes izlasēm un iesāktais kurss ir jāpastiprina. Esam piesaistījuši jaunus un perspektīvus basketbola trenerus, fizioterapeitu un fiziskās sagatavotības treneri, strādājam, lai arī sporta medicīnas jomā ietu uz priekšu attīstībā. Turklāt Valmierai ir ļoti liels pluss – izcila sporta infrastruktūra un arī šajā virzienā pilsēta domā par uzlabojumiem.”

„ORDO GROUP” dibinātājiem ir 12 gadu pieredze pakalpojumu sniegšanā Latvijas nekustamo īpašumu tirgū un tā saistošais uzņēmums „ORDO Agency” 2014. gadā bija Latvijas elitāro nekustamo īpašumu tirgus līderis. „ORDO GROUP” apvieno kompānijas „ORDO Agency”, „ORDO Assets”, „ORDO Development”, „ORDO Capital”, „ORDO Concierge” un „ORDO Media”.

Izmantotie resursi:
„ORDO GROUP” kļūst par „BK Valmiera”...

 +11 [+] [-]

, 2015-01-22 10:49, pirms 9 gadiem
Tas jau izskatās nopietni... Jāpriecājas par katru atbalstu basketbolam!

  -1 [+] [-]

, 2015-01-22 10:51, pirms 9 gadiem
Pepesancess rakstīja: Tas jau izskatās nopietni... Jāpriecājas par katru atbalstu basketbolam!
Pilniigi piekriitu,jo vairaak shaadu atbalstiitaaju jo labaaku,stabilaaku klubu var veidot,lai Valmierai izdodas
P.S atlaizhat Melderi
Slēpts komentārs: noro

  -3 [+] [-]

, 2015-01-22 10:54, pirms 9 gadiem
Ceru ka ilgtermiņa plānos ietilpst jauns treneris

  +8 [+] [-]

, 2015-01-22 10:54, pirms 9 gadiem
Jāapsveic Valmieras klubs, tas tikai nozīmē, ka būs vēl augstāki mērķi. Jāglābj situācija LBL, kur aina nav tik rožaina. Pretēji BBL, kur Valmierai tiešām labi rezultāti.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 10:54, pirms 9 gadiem
Un lūk arī sponsors, kurš ļāva piesaistīt tādus spēlētājus, kā Hurtu, Doveru un Čizausku

  +8 [+] [-]

, 2015-01-22 10:57, pirms 9 gadiem
Prieks skatīties kā pēdējos gados attīstās gan klubi, gan arī pati Latvijas basketbola līga. Manuprāt, šādu partnerattiecību izveidošana nāk par labu gan, protams, pašam klubam, gan arī visai Latvijas basketbola industrijai kopumā.

  +8 [+] [-]

, 2015-01-22 10:57, pirms 9 gadiem
Lai izdodas, sponsori par sliktu nekad nav nākuši!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 10:58, pirms 9 gadiem
Kaut kādi jokaini tie sponsori, liek iekšā naudu projektos, kur pēc biznesa terminoloģijas definējot, sausā atlikuma praktiski nav. Tajā pašā laikā par otro trešo vietu spēlē un cīnās komandas, uzrādot patiesi labus rezultātus praktiski ar pašu spēkiem. Tas tikai pierāda vienu, ka jebkuru naudas devēju, kā šodien ir modē teikts, iespējams "apverbot", ar piebildi, ja "verbotājs" nav uz "muti kritis". Nekā personīga un lai izdodas.

  +3 [+] [-]

, 2015-01-22 11:00, pirms 9 gadiem
Valmieras komanda sāk iespēlēties...Jāpārsit Jūrmalas uzvaru sērija un play-off būs garantēts.

  +7 [+] [-]

, 2015-01-22 11:01, pirms 9 gadiem
Uz krekliem un VOC hallee Ordo redzu jau otro sezonu, bet tagad droshi vien sadarbiiba buss nopietnaaka. Par Valmieras basiiti!

  +4 [+] [-]

, 2015-01-22 11:05, pirms 9 gadiem
Strādāšana ar - skatītāju piesaisti, augsta līmeņa jauno spēlētāju trenēšanu, sponsoru piesaisti. Patīkami skatīties tieši uz šī kluba pēdējo gadu attīstību.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-22 11:09, pirms 9 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Kaut kādi jokaini tie sponsori, liek iekšā naudu projektos, kur pēc biznesa terminoloģijas definējot, sausā atlikuma praktiski nav. Tajā pašā laikā par otro trešo vietu spēlē un cīnās komandas, uzrādot patiesi labus rezultātus praktiski ar pašu spēkiem. Tas tikai pierāda vienu, ka jebkuru naudas devēju, kā šodien ir modē teikts, iespējams "apverbot", ar piebildi, ja "verbotājs" nav uz "muti kritis". Nekā personīga un lai izdodas.
Esmu ievērojis, ka tu jau žulti esi visu sezonu pret Valmieru lējis pie katra raksta, laikam kāds īpašs naids pret Valmieru. Cik no komentāriem var saprast, tad Ordo Group Valmieras klubu atbalsta jau no 2012/2013 gada sezonas, kad tika izcīnītas bronzas medaļas. Jaunatnes sistēma Valmierai ir viena no labākajām Latvijā, pēc mājaslapas var saprast, ka arī visi jaunie izlašu spēlētāji ir zem kluba. Par kluba mārketingu un mājas spēļu atmosfēru nav ko runāt viena no labākajām Latvijā. Klubā puse sastāvs vietēji spēlētāji, kas izauguši Valmierā, šķiet nevienā citā LV klubā tā nav un tagad laba līmeņa leģionāri. Par lielu Valmieru! Arī nekā personīga!

 +12 [+] [-]

, 2015-01-22 11:35, pirms 9 gadiem
Šosezon, kad Valmierā sāka spēlēt daži ar Cēsim sasitīti frukti, sāku braukt uz spēlēm. Nedomāju, ka kādreiz kā cēsinieks jutīšu līdzi kādas citas pilsētas sporta komandai, bet tas ir noticis. Spēle pret Baronu vispār bija saldais ēdiens, tik labā basītī ilgi nebiju bijis klātienē. Jābrauc arī nedēļas nogalē uz spēli pret Liepāju. Eju uz sieviešu spēlēm Cēsīs, bet Valmierā basketbols ir reāli svētki un labi, ka mums vidzemniekiem ir iespēja šāda līmeņa basketbolu (lai arī ne Cēsīs, bet to tuvumā) redzēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-22 11:47, pirms 9 gadiem
basketball knight rakstīja: Valmieras komanda sāk iespēlēties...Jāpārsit Jūrmalas uzvaru sērija un play-off būs garantēts.
Jūrmalas uzvaru sēriju BK Valmiera pārsita jau aizvadītās nedēļas nogalē - 78:65 BK Valmieras uzvara Taurenītī!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 11:51, pirms 9 gadiem
Valmierā sports iet uz augšu un svarīgi ka tiek domāts par jaunatni kas trenējas basketbolā.

Arī futbolā Valmieras klubam ir nopietni nodomi un arī nopietns atbalstītājs - Valmieras Stikla Šķiedra.

Jāgaida jaunais peldbaseins un slēgtā BMX halle un tad jau būs pavisam labi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 12:18, pirms 9 gadiem
Jāsaka, ka būs interesantas cīņas par play-off, patīkami, ka Valmiera bruņojas laicīgi, jācer, ka BBL arī veiksies tālākajā cīņā.

     [+] [-]

, 2015-01-22 12:27, pirms 9 gadiem
Specigs sponsors. Valmiera ir laba komanda un gan jau ari Latvijas ligas playoffos izdosies ar labu speli ieklut. Si gada cempionats vispar interesants.

Hurtt the best!

  +2 [+] [-]

, 2015-01-22 12:39, pirms 9 gadiem
Oho tas jau ir nopietni... Shada strategjiska partnera piesaiste nozīmē reālu ilgtermiņa attìstību...

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 13:34, pirms 9 gadiem
Valmiera malači, organizēt spēles un piesaistīt sponsorus māk, tas tiesa. Citiem būtu jāpamācas.

  +2 [+] [-]

, 2015-01-22 13:46, pirms 9 gadiem
nezinu, cik patiesi, bet runā, ka no Ordo vadības/īpašnieku puses Siliņam radi un tāpēc šamējais ir ticis amatā klubā. bet nešaubos vispār, ka tur nauda tiek atmazgāta, jo normāli sponsori sen būtu pieprasījuši trenera maiņu.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-22 13:56, pirms 9 gadiem
Cerams tik, ka nenotiks ļaunākais, un VEFs nepaliks 3.vietā, tad arī Valmieras izrautā 6.vieta beigās var izrādīties velta!!! Tpu, tpu, tpu...

     [+] [-]

, 2015-01-22 14:07, pirms 9 gadiem
Interesanti... ja Valmierai tagad būs stabils budžets un finansējums turpmākajām sezonām, ko tas nozīmē attiecībā uz spēlētājiem! Vai viņi varēs arī slēgt ilgtermiņa līgumus ne tikai ar jaunajiem/perspektīvajiem, bet teiksim ar labiem leģionāriem?

Katrā ziņā... kā basketbola fans, es valmieriešu vietā būtu stāvā sajūsmā! Viņeim pēc būtības ar šo ir garantēts augstākās raudzes basketbols daudzus gadus uz priekšu!

     [+] [-]

, 2015-01-22 14:55, pirms 9 gadiem
Nesaprotu, par ko esiet baigi tā sapriecājušies? Jā būs uzlabojumu, bet ne tik kardināli....Reāli viņi jau ir kādu laiku kopā, vnk tagad būs daudz oficiālāk un vairāk nauda tiks pieskatīta

  -2 [+] [-]

, 2015-01-22 15:06, pirms 9 gadiem
baller46 rakstīja: nezinu, cik patiesi, bet runā, ka no Ordo vadības/īpašnieku puses Siliņam radi un tāpēc šamējais ir ticis amatā klubā. bet nešaubos vispār, ka tur nauda tiek atmazgāta, jo normāli sponsori sen būtu pieprasījuši trenera maiņu.
Nu un? Ja tā ir, kas tev par daļu? ja Siliņš atrod sponsoru starp saviem radiem, lai viņam tiek tas amats.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 15:10, pirms 9 gadiem
Orvils_Kenins rakstīja: Esmu ievērojis, ka tu jau žulti esi visu sezonu pret Valmieru lējis pie katra raksta, laikam kāds īpašs naids pret Valmieru. Cik no komentāriem var saprast, tad Ordo Group Valmieras klubu atbalsta jau no 2012/2013 gada sezonas, kad tika izcīnītas bronzas medaļas. Jaunatnes sistēma Valmierai ir viena no labākajām Latvijā, pēc mājaslapas var saprast, ka arī visi jaunie izlašu spēlētāji ir zem kluba. Par kluba mārketingu un mājas spēļu atmosfēru nav ko runāt viena no labākajām Latvijā. Klubā puse sastāvs vietēji spēlētāji, kas izauguši Valmierā, šķiet nevienā citā LV klubā tā nav un tagad laba līmeņa leģionāri. Par lielu Valmieru! Arī nekā personīga!
Tev absolūta taisnība! Un tam liepājniekam jau entos gadus Valmiera riebj

  -2 [+] [-]

, 2015-01-22 15:43, pirms 9 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Kaut kādi jokaini tie sponsori, liek iekšā naudu projektos, kur pēc biznesa terminoloģijas definējot, sausā atlikuma praktiski nav. Tajā pašā laikā par otro trešo vietu spēlē un cīnās komandas, uzrādot patiesi labus rezultātus praktiski ar pašu spēkiem. Tas tikai pierāda vienu, ka jebkuru naudas devēju, kā šodien ir modē teikts, iespējams "apverbot", ar piebildi, ja "verbotājs" nav uz "muti kritis". Nekā personīga un lai izdodas.
Nesatraucies, izfukās Valmiera tavus Liepājniekus. Tad varēsi pamatoti gāzt ārā savu žulti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-22 18:45, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Arii sponsors deell kaa SSkkeele tika piesaistiits Valmierai.
elmaar, savācies, ne velna nevar saprast, ko tu gribi pateikt