Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" sākumsastāva uzbrucējs Hačimura nevarēs spēlēt trīs nedēļas

Rolands Eliņš

"Wizards" sākumsastāva uzbrucējs Hačimura nevarēs spēlēt trīs nedēļas
Rui Hačimura. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

NBA klubs Vašingtonas "Wizards" sezonas sākumā būs spiests iztikt bez jaunā uzbrucēja Rui Hačimuras, kuram ir konstatēta acu infekcija, un tās dēļ viņam būs jāizlaiž apmēram trīs nedēļas.

Rui Hačimura bija spiests izlaist divas iepriekšējās "Wizards" pārbaudes spēles acu infekcijas dēļ. Šodien klubs paziņojis, ka 22 gadus vecais Japānas basketbolists šīs slimības dēļ nevarēs spēlēt apmēram trīs nedēļas.

Hačimuram šī būs otrā sezona Nacionālajā basketbola asociācijā. Pirms gada "Wizards" viņu draftēja ar devīto numuru, un Hačimura 48 spēlēs vidēji tika pie 13.5 punktiem un 6.1 atlēkušās bumbas. Viņa sniegums tika novērtēts ar vietu sezonas otrajā simboliskajā debitantu izlasē.

Hačimuram arī šosezon tika paredzēta vieta sākumsastāvā ceturtā numura pozīcijā, taču viņa slimība trenera plānus mainījusi. Tas var nozīmēt, ka pamatsastāvā biežāk dosies Dāvis Bertāns, kuru iepriekšējā sezonā treneris Skots Brukss vairāk izmantoja kā svarīgu rezervistu. Iepriekšējā pārbaudes spēlē "Wizards" sākumsastāvā devās Entonijs Gils, tiesa, šajā mačā vairākiem spēlētājiem bija minūšu ierobežojums, un arī Bertāns nospēlēja tikai 11 minūtes, paspējot izdarīt septiņus tālmetienus.

"Wizards" galvenais treneris Skots Brukss pēc paziņojuma par Hačimuras slimību medijiem norādīja, ka lēmums par vakanto vietu sākumsastāvā vēl nav pieņemts.

Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Wizards" jauno sezonu sāks 24. decembrī pret Filadelfijas "76ers".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-12-21 23:02, pirms 3 gadiem
Jaliek Avdija pa PF sākumā.

     [+] [-]

, 2020-12-21 23:45, pirms 3 gadiem
Davim ir jabut sakuma 5cinieka, japulji 3oikas ar augstu % un viss bus oki