Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Latvieši aiz okeāna: Girgensonam agrais mačs, Bertāns un Pasečņiks pret "76ers"

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvieši aiz okeāna: Girgensonam agrais mačs, Bertāns un Pasečņiks pret "76ers"
Zemgus Girgensons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē šonakt Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda centīsies otro reizi šosezon pieveikt Filadelfijas "76ers", kas vien piektdien zaudēja Kristapam Porziņģim un Dalasas "Mavericks". Tāpat pasaules spēcīgākajās līgās šonakt spēles ieplānotas Rodiona Kuruca, Elvja Merzļikina un Teodora Bļugera pārstāvētajām vienībām. Savukārt agrais mačs plānots Zemgum Girgensonam un Bufalo "Sabres", kas laukumā izies jau 20:00 pēc Latvijas laika.

"Wizards" savu iepriekšējo spēli aizvadīja piektdien, kad ar 118:122 viesos piekāpās līgas čempionei Toronto "Raptors". Galvaspilsētas klubs šosezon 16 spēlēs viesos izcīnījis tikai četras uzvaras. Savukārt "76ers" šajā dienā ar 98:117 piekāpās "Mavericks", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas. 5. decembrī, kad Bertāns izcēlās ar septiņiem tālmetieniem un kopā 25 punktiem "Wizards" ar 119:113 jau apspēlēja "76ers". Tomēr kopš tā laika "Wizards" septiņās spēlēs svinējusi tikai vienu uzvaru.

Dāvis Bertāns piektdienas spēlē trāpīja tikai divus no 12 tālmetieniem un kopā guva desmit punktus, kamēr bez punktiem dzimšanas dienā savā otrajā NBA spēlē palika Anžejs Pasečņiks, tomēr laukumā viņš pavadīja pieklājīgas 14 minūtes.

Spēle Filadelfijā sāksies plkst. 2:00.

Tikmēr Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" komanda plkst. 1:00 savā laukumā sāks cīņu pret vienu no līgas vājākajām vienībām Atlantas "Hawks", kas zaudējusi jau sešās cīņās pēc kārtas. Bruklina savā iepriekšējā mačā ceturtdien viesos ar 105:118 piekāpās Sanantonio "Spurs", turklāt saņēma triecienu sastāvā, jo traumu guva Deivids Nbava, kurš šosezon vairs nevarēs doties laukumā. Tiek prognozēts, ka pie Nbavas minūtēm varētu tikt tieši Kurucs, kurš šosezon laukumā izgājis vien 13 mačos un pret "Spurs" laukumā bija vien noslēdzošās 63 sekundes.

No mūsu NBA spēlētājiem sestdien atpūtīsies vienīgi Porziņģis, jo svētdien viņam gaidāma agrā spēle, ko varēs vērot arī televīzijā Latvijā.

SpēleRez.
Hornets - Jazz0:00
Nets - Hawks1:00
76ers - Wizards2:00
Pistons - Bulls2:00
Knicks - Bucks2:30
Grizzlies - Kings3:00
Spurs - Clippers3:30
Suns - Rockets4:00
Trail Blazers - Timberwolves5:00

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) plkst. 20:00 sāksies duelis, kurā Bufalo "Sabres" uzņems Losandželosas "Kings". "Sabres" nometnē lielākais jautājums ir vai laukumā spēs iziet Džeks Aikels, kuram ir ķermeņa augšdaļas trauma. Ceturtdien pret Filadelfijas "Flyers" viņš iesildījās, bet pēc tam laukumā tomēr nedevās un pārtrauca 17 spēļu sēriju, kurā bija ticis pie punktiem. Piektdien Aikels piedalījās treniņā, tomēr atzina, ka vēl nav izlemts vai viņš sestdien varēs spēlēt. Ceturtdien "Sabres" kapitulēja "Flyers" ar 1:6, turklāt traumu dēļ zaudēja aī Evanu Rodrigesu un Jūhanu Lāšonu. Pašlaik skaidri zināms, ka šodienas mačā laukumā neizies zviedrs Lāšons.

"Kings" sestdien aizvadīs noslēdzošo, sesto, spēli sezonas garākajā izbraukumā, turklāt vienība vismaz punktu ieguvusi sešos mačos pēc kārtas. Iepriekšējā duelī tā ceturtdien ar 2:3 zaudēja Kolumbusas "Blue Jackets", kuras rezervē bija Elvis Merzļikins.

Pati "Blue Jackets" komanda sestdien dueli sāks plkst. 2:00, tiekoties ar Ņūdžersijas "Devils". Vienība guvusi trīs uzvaras pēc kārtas un pagaidām vēl nav izziņots, kurš stāsies tās vārtos. Kā zināms, Merzļikins joprojām gaida savu karjeras pirmo NHL uzvaru.

Tikmēr plkst. 5:00 sāksies cīņa, kurā Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" viesosies pie Vankūveras "Canucks". Pitsburga uzvarējusi četros mačos pēc kārtas un desmit no iepriekšējiem 13, kaut kopš novembra vidus laukumā nevar doties tās lielākā zvaigzne Sidnijs Krosbijs.

SpēleRez.
Sabres - Kings20:00
Islanders - Ducks20:00
Wild - Jets21:00
Bruins - Predators2:00
Maple Leafs - Red Wings2:00
Senators - Flyers2:00
Capitals - Lightning2:00
Hurricanes - Panthers2:00
Blue Jackets - Devils2:00
Oilers - Canadiens2:00
Avalanche - Blackhawks4:00
Canucks - Penguins5:00
Sharks - Blues5:30

  -1 [+] [-]

, 2019-12-21 18:19, pirms 4 gadiem
Luka iespejams parakstīs līgumu ar Jordan 100 miljoni uz pieciem gadiem. Kads nezin cik ilgi Porzingim bija līgums ar Adiddas?

  -2 [+] [-]

, 2019-12-21 18:46, pirms 4 gadiem
Roluxzz rakstīja: Luka iespejams parakstīs līgumu ar Jordan 100 miljoni uz pieciem gadiem. Kads nezin cik ilgi Porzingim bija līgums ar Adiddas?
7 gadi un beidzas pēc 4 gadi liekas jau