Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balcers turpina rekordsēriju ar divām piespēlēm

Andrejs Siliņš

Balcers turpina rekordsēriju ar divām piespēlēm
Rūdolfs Balcers. Foto: bellevillesens.com

Naktī uz sestdienu Rūdolfs Balcers izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, jau 14. spēli pēc kārtas šajā sezonā izceļoties ar rezultativitāti Amerikas hokeja līgā (AHL).

Belviles "Senators" ar 7:3 viesos sakāva Sirakūzu "Crunch", un kluba rekordsēriju turpināja Rūdolfs Balcers - latvietis atdeva divas rezultatīvas piespēles, tādējādi pie punktiem tiekot jau 14. spēli pēc kārtas. Balceram divi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients (+1). Šosezon 22 gadus vecais Balcers 14 spēlēs sakrājis 21 (6+15) punktu. Šonakt sakrātās divas piespēles ļāva Balceram sasniegt simt gūto punktu robežu AHL.

Ņikita Jevpalovs piedalījās "Rocket" zaudējumā "Comets" (3:5), pats izdarot vienu metienu pa vārtiem un sakrājot negatīvu koeficientu (-1). Vārtsargs Matīss Kivlenieks atvairīja 27 no 31 metiena, bet viņa pārstāvētā "Monsters" ar 0:4 atzina "Admirals" pārākumu. "Thunderbirds" bez Rodrigo Ābola ar 3:1 pieveica "Sound Tigers".

Austrumkrasta līgā (ECHL) trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja "Stingrays", kas ar 6:4 apspēlēja "Solar Bears", bet Kristofers Bindulis nebija uzvarētāju sastāvā. 20 gadus vecais Renārs Krastenbergs palīdzēja "Nailers" izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas - 3:0 mājās pret "Walleye". Latviešu uzbrucējs atzīmējās ar diviem izdarītiem metieniem pa pretinieku vārtiem.

Ontario junioru līgā (OHL) Artūrs Šilovs palika rezervē, taču otrs vārtsargs Džets Grīvss ielaida astoņus vārtus "Colts" zaudējumā "Steelheads" - 2:8. Grīvss atvairīja 32 no 40 metieniem. Iepriekšējā mačā astoņus vārtus ielaida tieši Šilovs, bet vēl pirms tam jaunais latviešu vārtsargs vienā mačā kapitulēja septiņas reizes.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-21 10:01, pirms 4 gadiem
Balcers ticis līdz 54.vietai rezultavitātē. Tā turpinot līdz desmitniekam stabili sezonas beigās tiks. Vai arī poe labākas komandas NHL.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-21 10:01, pirms 4 gadiem
Malacis! ko lai citu saka?

  +3 [+] [-]

, 2019-12-21 10:37, pirms 4 gadiem
Varbūt kāds varētu paskaidrot kas notiek ar Ābolu (tādā sezonas griezumā)? Pēc Zviedrijas un līguma parakstīšanu ar Floridu likās, ka nu tik būs, bet reāli ir tikai 8 spēles AHL, un uz 4 spēlēm paspēja pat noslīdēt uz ECHL. Un rezultivitāte šajās spēlēs, maigi izsakoties, ir nekāda. Tā čempionāta trauma izčakarēja sezonas sākumu? Un tagad viņam atkal trauma vai vienkārši ir nosēdināts?

     [+] [-]

, 2019-12-21 11:45, pirms 4 gadiem
yeah rakstīja: Varbūt kāds varētu paskaidrot kas notiek ar Ābolu (tādā sezonas griezumā)? Pēc Zviedrijas un līguma parakstīšanu ar Floridu likās, ka nu tik būs, bet reāli ir tikai 8 spēles AHL, un uz 4 spēlēm paspēja pat noslīdēt uz ECHL. Un rezultivitāte šajās spēlēs, maigi izsakoties, ir nekāda. Tā čempionāta trauma izčakarēja sezonas sākumu? Un tagad viņam atkal trauma vai vienkārši ir nosēdināts?
AHL nav nekāda pastaiga, par NHL nerunāsim, no Latviešiem tik retais varētu labi spēlēt AHL, Ābolam nesanāk, nekas atgriezīsies Eiropā.

  +2 [+] [-]

, 2019-12-21 13:45, pirms 4 gadiem
Balcers varētu pieprasīt maiņu, ja jau Senatoriem nav vajadzīgs!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-21 14:43, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Balcers varētu pieprasīt maiņu, ja jau Senatoriem nav vajadzīgs!
Aspirants Minins tuuliit protestees, viss tur ir absoluutaa kaartiibaa, neko mainiit nevajag, viss ir harmoniski noreguleets, ar visiem saskaniots, karoche, NHL/AHL sisteemu nedriikst kritizeet, jo taa ir absoluutaa pilnveertiiba, viss kas tur notiek, ir logiski, preciizi un tam taa ir jaabuut!

     [+] [-]

, 2019-12-21 15:04, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Aspirants Minins tuuliit protestees, viss tur ir absoluutaa kaartiibaa, neko mainiit nevajag, viss ir harmoniski noreguleets, ar visiem saskaniots, karoche, NHL/AHL sisteemu nedriikst kritizeet, jo taa ir absoluutaa pilnveertiiba, viss kas tur notiek, ir logiski, preciizi un tam taa ir jaabuut!
Punkti NHL tiešam neko negarantē.
Šo kadru RD atceries?
https://www.eliteprospects.com/play...
Vairāk kā 770 spēles AHL, 700+ punkti bet NHL tikai 48 spēles. Tas, ka tu met AHL negarantē, ka tevi ņems uz augšu

     [+] [-]

, 2019-12-21 15:09, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Aspirants Minins tuuliit protestees, viss tur ir absoluutaa kaartiibaa, neko mainiit nevajag, viss ir harmoniski noreguleets, ar visiem saskaniots, karoche, NHL/AHL sisteemu nedriikst kritizeet, jo taa ir absoluutaa pilnveertiiba, viss kas tur notiek, ir logiski, preciizi un tam taa ir jaabuut!
Un, lai kā gribētos Balceru NHL (ko es arī ļoti gribu) viņa pozīcijā metēju pietiek.Vienīgais pamatsastāva labās malas uzbrucējs kuru Balcers rezultativitātē noteikti pārspētu ir Niks Pols, bet vai tu gribi redzēt Balceru 4. maiņā?

     [+] [-]

, 2019-12-21 15:38, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Un, lai kā gribētos Balceru NHL (ko es arī ļoti gribu) viņa pozīcijā metēju pietiek.Vienīgais pamatsastāva labās malas uzbrucējs kuru Balcers rezultativitātē noteikti pārspētu ir Niks Pols, bet vai tu gribi redzēt Balceru 4. maiņā?
Nesaproti, par ko oponeeju Aspirantam pagaajushajaa diskusijaa Atkaartoju veelreiz, ka manupraat, vareetu nahrenizeet chekeru brigaades un pakaastaas jau taa sezonas galotni nospeeleet ar 4 izteikti skoreru mainiaam, kaapeec gan lai taa neizdariitu, ko? Chekeriem nav nepiecieshama speeliu prakse, tie var ieleekt machaa kaut vai 100 gadus komaa ir bijushi un tikai tagad atchohniijushies no narkozes, ar skoreriem ir savaadaak, tiem vajag iespeeleeties un kaapeec to nedariit laikaa, kad visi priekshnotiekumi tam ir, proti, kaa jau mineeju, pakaastaa sezona, plus nepiecieshamiiba iespeeleet potenciaalos vaartu guveejus naakotnee?

     [+] [-]

, 2019-12-21 15:44, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Punkti NHL tiešam neko negarantē.
Šo kadru RD atceries?
https://www.eliteprospects.com/play...
Vairāk kā 770 spēles AHL, 700+ punkti bet NHL tikai 48 spēles. Tas, ka tu met AHL negarantē, ka tevi ņems uz augšu
Par Zhiruu runaajot, cik esmu dzirdeejis, taa ir vinia personiskaa izveele speeleet AHL rasslabuhas peec, neteemeejot uz augstaakiem ideaaliem Kaada vaina, videeji punktinhs machaa, nav pa galvu, pa kaklu, par katru cenu sevi jaupuree, maksaa pietiekami, uz izlasi nav jaaraujas, jo patriots vinsh nekaads arii nav, karoche, kaa Krievi saka, tish, gladj, da Bozhja blagodatj

  -1 [+] [-]

, 2019-12-21 15:58, pirms 4 gadiem
haris rakstīja: AHL nav nekāda pastaiga, par NHL nerunāsim, no Latviešiem tik retais varētu labi spēlēt AHL, Ābolam nesanāk, nekas atgriezīsies Eiropā.
Precizheeshu, ir milziiga shkirba starp vareetu TIKT un vareetu SPEELEET
Ar otro variantu daudziem probleemas nebuutu, ar pirmo gan

     [+] [-]

, 2019-12-21 16:06, pirms 4 gadiem
Tjoma