Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Video: "Liepāja" liek "lāčiem lidot" un principiālā duelī pieveic "Kurbadu"

20. decembrī Liepājā norisinājās kārtējā "Optibet" hokeja līgas spēle starp HK "Liepāja/Optibet" un HK "Kurbads" komandām. Spēles rezultātu ātri atklāja mājinieki (tādejādi izraisot mīksto rotaļlietu birumu uz ledus akcijas "Lāči Lido" ietvaros), un līdz pirmā perioda beigām jau bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru, neskatoties uz to, ka abām komandām bija savas vārtu gūšanas iespējas. Otrajā un trešajā periodā komandas spēlēja neizšķirti, kas kopumā deva uzvaru "Liepājai", ar rezultātu 4:2 (2:0; 1:1; 1:1). Mājinieku labā pa diviem punktiem Bruno Zabim un Egilam Kalnam (abiem 1+1).
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2017-12-21 11:16, pirms 6 gadiem
Viss ir superr, bet nepatik, ka ir tik maza speka spele virsliiga, biski trukst asuma. Ari saja video, ja paskataties sad tad vnk palaiz gar bortu garam, lai gan vareja korpusa nospelet un izsist ripu.

     [+] [-]

, 2017-12-21 14:04, pirms 6 gadiem
Ja tiesneši par katru pieskārienu sūta uz noraidīto soliņa, tad par spēka spēli aizmirsti..