Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kuldas "Jokerit" trešajā periodā atspēlējas no 0:3 un uzvar pastarīti

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kuldas "Jokerit" trešajā periodā atspēlējas no 0:3 un uzvar pastarīti
Artūrs Kulda
Foto: Pekka Rautiainen / jokerit.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā mūsu aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Helsinku "Jokerit" izbraukumā salauza līgas vājāko vienību Novokuzņeckas "Metallurg" (4:3). Citā mačā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" savā laukumā zaudēja Astanas "Barys" (1:4).

Novokuzņeckas pirmajā periodā aktīvāki bija viesi no Helsinkiem, tomēr vārtus guva mājinieki (1:0). Otrajā periodā spēle izlīdzinājās, taču laukuma saimnieki pamanījās iemest vēl divas ripas. Pirms pēdējā perioda "Metallurg" bija drošā vadībā (3:0), taču tad viesi iemeta četras ripas un izrāva uzvaru - 44. minūtē izcēlās Tommi Huhtala un Ese Joensū (3:2), divas minūtes pirms pamatlaika beigām Ville Lajunens panāca izlīdzinājumu, bet 40 sekundes pirms beigām Braiens O`Nīls iemeta uzvaras ripu (3:4). Pēc šodienas mača "Jokerit" paliek septītajā vietā Rietumu konferencē, savukārt "Metallurg" atrodas pēdējā vietā visā līgā.

"Jokerit" aizsargs Artūrs Kulda laukumā bija 18:38 minūtes (piektais lielākais laiks komandā), divas reizes meta pa vārtiem, veica divus spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu. Šodien mūsējais darbojās trešajā aizsargu pārī ar somu Rasmusu Risanenu. Šajā sezonā Kulda sakrājis 9 (0+9) rezultativitātes punktus 33 spēlēs.

Vladivostokas spēles pirmajā periodā norisinājās līdzvērtīga cīņa. Otrajā minūtē, cenšoties apturēt ātrumu uzņēmušo pretinieku, mūsu Bārtulis pārkāpa noteikumus un devās izciest divu minūšu sodu. "Jūrnieki" visai pārliecinoši izturēja skaitlisko mazākumu. Astotajā minūtē vārtus guva "Barys" uzbrucējs Konstantīns Puškarjovs, izvirzot vadībā ciemiņus (0:1). Otrajā periodā turpinājās līdzvērtīga spēkošanās, bet mača viducī "Barys" uzbrucējs Romāns Starčenko raidīja ripu mājinieku vārtos (0:2).

Trešajā periodā vairāk uzbruka "Admiral", tomēr viesi bija krietni efektīvāki - naturalizētais kanādietis Dastins Boids izcēlās 56. un 57. minūtē. Līdz ar to Vladivostokas vienība piedzīvoja zaudējumu ar 1:4. Pēc šodienas cīņas komandas apmainās ar vietām Austrumu konferencē - "Barys" paceļas uz septīto pozīciju, savukārt "Admiral" atkāpjas uz astoto.

"Admiral" aizsargs un kapteinis Oskars Bārtulis laukumā bija 17:22 minūtes, bloķēja pretinieku metienu un izcieta divu minūšu sodu. Šodien mūsējais darbojās pirmajā aizsargu pārī ar krievu Artjomu Zemčonoku. Šajā sezonā Bārtulis sakrājis 4 (2+2) rezultativitātes punktus 38 spēlēs.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -2 [+] [-]

, 2016-12-21 14:33, pirms 7 gadiem
Ož pēc tā, ka Admiral varētu netikt playoff , un tad sezona beigtos laicīgi, jau februārī, bet kādu iemeslu diez izštukos Bārtulis, lai nespēlētu izlasē PČ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-12-21 16:48, pirms 7 gadiem
Žēl,kad viņi zaudēja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-21 20:03, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Ož pēc tā, ka Admiral varētu netikt playoff , un tad sezona beigtos laicīgi, jau februārī, bet kādu iemeslu diez izštukos Bārtulis, lai nespēlētu izlasē PČ...
Bārtulis vēl neko nav teicis par nespēlēšanu izlasē jaunā trenera vadībā. Dažus izteikumus intervijā var traktēt dažādi. Ja tik ļoti gribas lasīt starp rindām un ieraudzīt tur kaut ko konkrētu, ieteiktu labāk lasīt nevis intervijas, bet cita tipa rakstus! Ja Oskars būs vesels un nebūs nekādu citu objektīvu šķēršļu, es nešaubos, ka viņš spēlēs!

  +1 [+] [-]

, 2016-12-21 20:56, pirms 7 gadiem
Pēc šodienas mača "Jokerit" paliek septītajā vietā Rietumu konferencē, savukārt "Metallurg" atrodas pēdējā vietā visā līgā.

Ļoti iespējams,ka pēc šī garā izbraukuma pēdējā vietā visā līgā būs jau Rīgas Dinamo.