Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Galviņš savainojuma dēļ izlaidīs tuvākās ''Dinamo'' spēles

Krišs Upenieks

Galviņš savainojuma dēļ izlaidīs tuvākās ''Dinamo'' spēles
Guntis Galviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, F64.lv

Iepriekšējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē pret Novosibirskas ''Sibir'' savainojumu guvis Rīgas ''Dinamo'' aizsargs Guntis Galviņš, kurš rīdziniekiem nevarēs palīdzēt tuvākajās spēlēs, ziņo galvaspilsētas kluba oficiālā mājaslapa.

''Dinamo'' ziņo, ka šobrīd nav skaidrs, cik nopietns ir Galviņa savainojums. Tuvākajā laikā aizsargam tiks veiktas padziļinātas pārbaudes, pēc kuram arī kļūs skaidrs, kad Galviņš varēs atgriezties uz ledus. Šobrīd ir skaidrs, ka tuvākajās spēlēs Galviņš nepiedalīsies.

Galviņš šajā sezonā laukumā devies 35 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guvis četrus vārtus un desmit reizes rezultatīvi asistējis, nopelnījis 14 soda minūtes un lietderības koeficientu plus seši, vidēji laukumā pavadot 21:45 minūtes.

Rīgas ''Dinamo'' šovakar aizvadīs nākamo spēli, kad tiksies ar Omskas ''Avangard''. Mača sākums pulksten 15:00. Starp savainotajiem spēlētājiem ir arī Miks Indrašis un Georgijs Pujacs. ''Dinamo'' šosezon 40 spēlēs iekrājusi 34 punktus un atrodas pēdējā 14. vietā Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
Gunim Galviņam savainojums - Hokeja kluba...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-12-21 14:15, pirms 7 gadiem
Tad jau playoff nespīd

     [+] [-]

, 2016-12-21 16:37, pirms 7 gadiem
Traumu epidēmija... Nu neiet šogad nevienā frontē.