Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Entonijam nepatīk Zvaigžņu spēles jaunā kārtība, Porziņģi formāts neuztrauc

Rolands Eliņš

Entonijam nepatīk Zvaigžņu spēles jaunā kārtība, Porziņģi formāts neuztrauc
Kristaps Porziņģis un Karmelo Entonijs
Foto: Brace Hemmelgarn / usatoday.com

NBA Zvaigžņu spēlē sākumsastāvus šogad izvēlēsies ne tikai līdzjutēji savā balsojumā, bet tiks ņemta vērā arī pašu spēlētāju un mediju viedoklis. Ņujorkas „Knicks” līderis Karmelo Entonijs publiski paudis savu nepatiku pret pārmaiņām nolikumā, bet viņa partneris Kristaps Porziņģis norādīja, ka šobrīd par tādām lietām nedomā.

Karmelo Entonijs uzskata, ka NBA vajadzētu saglabāt līdzšinējo sistēmu, proti, ļaut Zvaigžņu spēles sākumsastāvus noteikt tikai līdzjutējiem: „Domāju, ka mums – visai līgai – vajadzētu turpināt iesaistīt fanus basketbola norisēs. Tas ir tas, ko līdzjutēji vēlas. Nedomāju, ka vajadzētu balsošanā iesaistīt pašus spēlētājus, tā tomēr ir domāta izklaide līdzjutējiem.”

„Tagad sanāk tā, ka jūs, žurnālisti, iegūstat ietekmi,” intervijā sacīja Entonijs. „Es labprāt šo ietekmi atstātu līdzjutējiem. Viņi ir mūsu līgas panākumu galvenais iemesls, NBA var izvērsties tikai tāpēc, ka mums ir labākie fani pasaulē.”

Entonijs Zvaigžņu spēles sākumsastāvā iebalsots astoņus gadus pēc kārtas, gan Rietumu, gan Austrumu konferencēs, un tieši viņa vārds šosezon tiek piesaukts kā viens no tiem, kuram jaunā sākumsastāvu noteikšanas sistēma varētu būt neizdevīga. Līdzjutēju balsis veidos 50% kopējā vērtējuma, kamēr mediju un spēlētāju viedoklis katrs būs 25% vērtībā. Entonijs šo apstākli gan nekomentēja, taču atzina, ka labprāt nobalsotu pats par sevi, kā to viņš un vairāki citi NBA spēlētāji darījuši arī iepriekš: „Kāpēc ne? Ja reiz pat prezidenta vēlēšanās kandidāti var balsot par sevi, kāpēc lai to nedarītu mēs?”

Entonijs pirms gada balsojumā tikai par nieka tiesu apsteidza Pau Gazolu, garantējot sev vietu Zvaigžņu spēlē, kamēr Kristaps Porziņģis savā debijas sezonā bija sestajā vietā Austrumu uzbrucēju konkurencē. Savā otrajā sezonā Porziņģis spēlē krietni rezultatīvākāk, taču Ņojorkas mediji norāda, ka balsojuma formāta izmaiņas par labu diez vai nāks arī Porziņģa vietai balsojumā.

Pats latviešu uzbrucējs gan šajā tematā īpaši neiedziļinājās. „Es par to pārāk nesatraucos,” sacīja Porziņģis ASV žurnālistiem. „Tagad nav īstais brīdis, lai domātu par tādām lietām.”

2017. gada NBA Zvaigžņu spēle notiks Ņūorleānā, 19. februārī. Sagaidāms, ka līdzjutēju balsojums NBA mājaslapā tiks uzsākts Ziemassvētku vakarā.

Izmantotie resursi:
Carmelo Anthony doesn’t like NBA’s...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-21 16:53, pirms 7 gadiem
NBA saprata, ka ja letiņi ienesa Girgensonu NHL zvaigžņu spēlē, tad ar tagadējo Porziņģa popularitāti arī ārpus LV robežām, viņam vieta sākumsastāvā tikpat kā rokā.

Nesaprotu kāda jēga tad vispār balsot. Tad lai līga ieliek ko grib.

  -2 [+] [-]

, 2016-12-21 16:59, pirms 7 gadiem
rihardilio rakstīja: NBA saprata, ka ja letiņi ienesa Girgensonu NHL zvaigžņu spēlē, tad ar tagadējo Porziņģa popularitāti arī ārpus LV robežām, viņam vieta sākumsastāvā tikpat kā rokā.

Nesaprotu kāda jēga tad vispār balsot. Tad lai līga ieliek ko grib.
nē, fani bija ar citu NHL lūzeri šo joku izstrādājuši. Girgensons bija diezgan pelnīti ticis, jo viņš bija Sabres jaunā zvaigzne.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-21 17:01, pirms 7 gadiem
blackx rakstīja: nē, fani bija ar citu NHL lūzeri šo joku izstrādājuši. Girgensons bija diezgan pelnīti ticis, jo viņš bija Sabres jaunā zvaigzne.
pelnīti .... ko tu ēd vai dzer? ... cmon!

  +5 [+] [-]

, 2016-12-21 17:04, pirms 7 gadiem
rihardilio rakstīja: NBA saprata, ka ja letiņi ienesa Girgensonu NHL zvaigžņu spēlē, tad ar tagadējo Porziņģa popularitāti arī ārpus LV robežām, viņam vieta sākumsastāvā tikpat kā rokā.

Nesaprotu kāda jēga tad vispār balsot. Tad lai līga ieliek ko grib.
Ar Porziņģi līga būtu vēl ok, bet Pačulija sākumsastāvā būtu diezgan jocīgi(iepriekšējā gadā tikai 14k balsis vairāk un viņš būtu iebalstots)

     [+] [-]

, 2016-12-21 17:18, pirms 7 gadiem
blackx rakstīja: nē, fani bija ar citu NHL lūzeri šo joku izstrādājuši. Girgensons bija diezgan pelnīti ticis, jo viņš bija Sabres jaunā zvaigzne.
hahaha pelnīti, Sabres vien kādas trīs tādas zvaigznes tad bija, un vispār neskaitot pārējās "jaunās zvaigznes" citviet NHL

     [+] [-]

, 2016-12-21 17:29, pirms 7 gadiem
Ja girgensons būtu pelnījis, tad 95% balsos nenāltu no Latvijas.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-21 17:30, pirms 7 gadiem
Kad Melo sāks domāt vairāk par komandas interesēm, nevis par savu zvaigznes statusu?
Tas pats Rozei!
KP pareiza atbilde! Vēl nav par tādām lietām jādomā!

     [+] [-]

, 2016-12-21 18:16, pirms 7 gadiem
Kas tad nu, Melo uztraucas, ka netiks iebalsots? Jo maz ticams, ka viņš no 50% spēlētājiem+medijiem savāks kaut pusi no tā, ko viņš savāktu no 50% līdzjutējiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-21 19:40, pirms 7 gadiem
Dvuļu_spridzinātājs rakstīja: Suns cik Tu tad tās spēles esi redzējis ? Bez Roze šī komanda sūkĀTU vēl vairāk kā pāgajušogad.
Roze var labāk, ja būtu nesavtīgāks, tad pat uz titulu varētu iet. No Rouza spēles ir atkarīgs viss! Tā pat Melo, lai nepārtur bumbu, vakar daudz neturēja, tad bija labi.

     [+] [-]

, 2016-12-21 19:55, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Roze var labāk, ja būtu nesavtīgāks, tad pat uz titulu varētu iet. No Rouza spēles ir atkarīgs viss! Tā pat Melo, lai nepārtur bumbu, vakar daudz neturēja, tad bija labi.
Un kādu tev vēl titulu? Vienu dienu skandini, ka GSW tur nez kas, tagad jau NYK ir titula pretendenti pat aizmirstot to, ka viņiem jātiek garāk ar CLE, TOR savā konferencē, kur nu vēl 4 citi WEST milži.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-21 20:19, pirms 7 gadiem
godīgi sakot pie kājas tā zvaigžņu spēle ar KP vai bez tās , jo zvaigžņu spēlē tā ir ņirgāšanās par sportu kā tādu , kurā nav aizsardzība

     [+] [-]

, 2016-12-21 20:22, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: godīgi sakot pie kājas tā zvaigžņu spēle ar KP vai bez tās , jo zvaigžņu spēlē tā ir ņirgāšanās par sportu kā tādu , kurā nav aizsardzība
Šobrīd tā ir, paskaties oldschool All Star, kā tur kapāja zēni! Tas bija principa jautājums, a tagad visi pa draudzīgo un ka tik traumas nedabuj!

     [+] [-]

, 2016-12-22 10:08, pirms 7 gadiem
Par balsojuma izmaiņām jau runā visu laiku, tāpat kā fpormātus maina visu laiku...
Bet neatkarīgi no tā, kas tiek vai netiek spēlēt, vienmēr esmu zuskatījis, ka šajā spēlē jāspēlē uzbrukuma zvaigznēm, lai ir šovs, lai ir ko redzēt....
Līdz šim...
Pēdējos gados, kad NBA ikdienas spēles ir pilnas ar dankiem un visādām labām piespēlēm, individuāliem gājieniem... Varbūt arī vajag pamainīt sastāvus, balsojumus... Nav jau interesanti vairs skatīties tās 400 punktu spēles...