Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lipons: "Sniegums uzlabojas, tātad sākam atgriezties labā formā pēc slimošanas"

Rolands Eliņš

Lipons: "Sniegums uzlabojas, tātad sākam atgriezties labā formā pēc slimošanas"
Džeisī Lipons. Foto: Raimonds Volonts/dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra pēc komandas kārtējā zaudējuma, šoreiz 1:3 pret "Lokomotiv", atzīmēja, ka iegāzušas soda minūtes un komandas fiziskā kondīcija. Kluba mājaslapā savu viedokli piedāvāja arī Rīgas spēlētājs Džeisī Lipons.

"Nebija vienkārši, jo "Lokomotiv" ir spēcīga un ātra komanda, kas mums sarūpēja krietnas problēmas," preses konferencē sacīja Pēteris Skudra. "Pirmo trešdaļu aizvadījām labi, taču otrajā periodā sešas soda minūtes mūs izsita no sliedēm."

Viens no Skudras pieminētajiem noraidījumiem bija jau pirmā perioda izskaņā, taču mazākumā nācās spēlē otrā perioda sākumā, pēc tam noraidījumi bija 27. un 31. minūtē, un trešajā vairākumā "Lokomotiv" beidzot guva vārtus un tūlīt pēc tam arī dubultoja pārsvaru.

"Otrais periods bija izlaists, taču turpinājām spēlēt un centāmies veidot vārtu gūšanas momentus, kas arī izdevās, taču tad pievīla momentu realizācija," sacīja treneris. "Cīnījāmies pret ļoti spēcīgu komandu, bijām izdarījuši secinājumus pēc iepriekšējās spēles, taču sīkumos un niansēs šoreiz pietrūka."

Skudra paskaidroja, ka pielāgojis maiņas virknējumus pretiniekiem, pirmajā maiņā iekļaujot ātrākus hokejistus: "Domāju, ka puiši pārāk lielas kļūdas nepieļāva, taču savu efektu atstāja noraidījumi. Hokejisti laukumā atdeva visus spēkus, taču jāatzīst, ka mūsu fiziskā kondīcija šobrīd nav tāda, lai augstu tempu izturētu visas 60 minūtes. 40 dienas nosēdēt dīvānā un pēc tam iziet laukumā, lai spēlētu uz rezultātu, šajā līgā neviens nevar, esmu par to pārliecināts. Centīsimies uzlabot fizisko kondīciju. Būs laba sportiskā forma, būs arī labāki lēmumi laukumā."

Rīgas "Dinamo" komandā nesen bija konstatēta vairāku spēlētāju inficēšanās ar Covid-19.

Savukārt kluba mājaslapā pēc spēles citēts leģionārs Džeisī Lipons: "Pieļāvām pāris kļūdas, kuras mums maksāja spēli. Mūsu sniegums uzlabojas, tātad sākam atgriezties labā formā pēc slimošanas. Šajā līgā nedrīkst pārspēlēt maiņu, laicīgi nenomainīties, jo pretinieks tevi pieķers un piespiedīs kļūdīties. Un, protams, savu momentu realizācija. Gūtu vārtus, varētu arī mēģināt ieķerties spēlē."

"Karjeras laikā ir gadījies būt līdzīgā situācijā, kad komandai īsti neiet, neveicas ar momentu realizāciju. Īpašas receptes, kā šo labot nav. Ir tikai viens veids - turpināt strādāt. Gan treniņos, gan spēlē sevi atdot pilnībā. Tad ieguldītais darbs vienmēr nāks atpakaļ. Mēs gūsim vārtus, realizēsim vairākuma iespējas un izcīnīsim uzvaras," sacīja Lipons.

Izmantotie resursi:
https://hclokomotiv.ru/article.asp?...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2020-11-21 22:00, pirms 3 gadiem
Nevajag satraukties,viss štokos.

     [+] [-]

, 2020-11-21 22:24, pirms 3 gadiem
Sviests, skudra(apzināti ar mazo burtu), tu paliec smieklīgs un apkauno sevi, tu jau kļūsti *krutāks* par Ankiponu!)))))
Ei ka tu plašajās tālēs- blin profesionāli sportisti un nav formā, ko tad viņi dara un darīja visu laiku- pridurki visi tur ar muraveju priekšgalā- pi...da...ra...si)))

     [+] [-]

, 2020-11-21 22:28, pirms 3 gadiem
ja pat fizuhu profiem nespēj uzdzīt, tad par ko mēs te vispār runājam.

     [+] [-]

, 2020-11-21 22:45, pirms 3 gadiem
Skudra atkāpies!!!!

  +2 [+] [-]

, 2020-11-21 22:48, pirms 3 gadiem
Pat Dinaburga jūs iznestu

  +1 [+] [-]

, 2020-11-21 23:03, pirms 3 gadiem
enkuzens rakstīja: Skudra atkāpies!!!!
Pitsburgā vārtos stāvējis. Domā viegli tagad KHL?

     [+] [-]

, 2020-11-22 00:24, pirms 3 gadiem
Diez ko Liponam bija teikt: "Sniegums joprojaam ir d!rsaa pat peec slimoshanas?"

Bet ja godiigi, tad jaa, izskataas komanda labaak, lai gan punktu zinjaa tas paaraak nematerializeejas.

     [+] [-]

, 2020-11-22 08:40, pirms 3 gadiem
galvenais ir punkti uz tablo, viss pārējais ir lirika

  +1 [+] [-]

, 2020-11-22 08:40, pirms 3 gadiem
bet nekas nāks nākamais zaudējums, vecais aizmirsīsies

     [+] [-]

, 2020-11-22 10:12, pirms 3 gadiem
Lifons

     [+] [-]

, 2020-11-22 10:32, pirms 3 gadiem
Uz sezonas pēdējo spēli visi būs optimālajā formā!