Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Lavrovs atgriežas "Kurbadā" un sestdien dosies laukumā pret liepājniekiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lavrovs atgriežas "Kurbadā" un sestdien dosies laukumā pret liepājniekiem
Martins Lavrovs un Jānis Sprukts. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

"Optibet" hokeja līgas vicečempions "Kurbads" šodien paziņojis, ka komandai pievienojies 25 gadus vecais uzbrucējs Martins Lavrovs, kurš sezonu sāka Slovākijā, taču iedzīvojās savainojumā.

Lavrovs sezonu sāka Slovākijas komandā "Liptovsky Mikulas", kurai pievienojās reizē ar pagājušās sezonas Latvijas čempionāta zelta ripas autoru Kārli Ozoliņu. Tomēr viņš traumas dēļ aizvadīja tikai vienu maču, un finansiālo saistību nepildīšanas dēļ pieņēma lēmumu atgriezties Latvijā. Arī Ozoliņš nepalika vienības rindās un atgriezies "Mogo".

"Esmu priecīgs atgriezties mājās un spēlēt "Kurbadā", kur jūtos ļoti patīkami un kur spēlē daudzi mani draugi. Slovākijas posms neizvērtās kā gaidīts, jo neilgi pirms sezonas sākuma iedzīvojos savainojumā un nolēmu atgriezties mājās. Nevaru sagaidīt, kad atgriezīšos laukumā un varēšu palīdzēt komandai," pauda Lavrovs. Viņš laukumā dosies jau sestdien pret "Liepāju".

Tieši "Liepājas" rindās Lavrovs 2016. gadā pirmo reizi kļuva par Latvijas čempionu, bet aiznākamajā sezonā viņš sasniegumu atkārtoja kopā ar "Kurbadu". 29 spēlēs viņš sakrāja 35 punktus, būdams otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Viņš atpalika tikai no Sanda Zolmaņa, kopā ar kuru un Jāni Spruktu veidoja "Kurbada" pirmo maiņu.

Izmantotie resursi:
Example Domain

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja