Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" pārspēj Toronto un svin trešo uzvaru pēc kārtas

"Coyotes" pārspēj Toronto un svin trešo uzvaru pēc kārtas
Viens no vārtu autoriem "Coyotes" rindās - Makss Domi
Foto: USA Today Sports/Scanpix

No sešām Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēm šonakt tikai vienā pie uzvaras tikuši mājinieki. “Coyotes” pamazām sāk atgūties no neveiksmīga sezonas sākuma, svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Līgas pastarīte Arizonas ”Coyotes” pagarināja uzvaru sēriju līdz trīs spēlēm, pārspējot vienu no turnīra līdervienībām – Toronto “Maple Leafs”, kura pirms tam bija uzvarējusi septiņos mačos pēc kārtas. Uzvaras vārtus otrās trešdaļas beigās guva Olivers Ekmans-Larsons, ar metienu no zilās līnijas realizējot vairākumu - 2:1. Noslēdzošajā periodā viesi iemeta divas ripas tukšos Toronto vārtos – Makss Domi un Tobiass Rīders panāca 4:1
.
Ņudžersijas “Devils” papildlaikā pārspēja Minesotas “Wild” – 4:3. Trešajā trešdaļā “Devils” atradās vadībā ar 3:1, taču pateicoties diviem Mihaela Granlunda gūtajiem vārtiem mājiniekiem izdevās panākt izlīdzinājumu – 3:3. Uzvaras vārtus papildlaika pirmajā minūtē guva Džons Murs, izmantojot partnera piespēli vārtu priekšā - 4:3.

Citos mačos “Flames” viegli pārspēja “Capitals” ar 4:1, “Predators” uzvarēja “Jets” ar 5:3, bet “Ducks” tikai papildlaikā pieveica “Sharks” ar 3:2. NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 22. novembri ar trīs spēlēm.

NHL spēles, 21. novembris

SpēleRezultāts
Blue Jackets – Sabres3:2
Coyotes – Toronto4:1
Flames – Capitals4:1
Jets – Predators3:5
Devils – Wild4:3 PL
Ducks – Sharks3:2 PM

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2017-11-21 09:36, pirms 6 gadiem
Uzvaras vārtus otrās trešdaļas beigās guva Olivers Ekmans-Larsons, ar metienu no zilās līnijas realizējot vairākumu - 2:1.
Tiešām LARSONS? neticami sportacentrā