Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource373), Fid:1334, Did:0, useCase: 3

TV4 šobrīd

Piektdiena, 19. aprīlis

18:45 LIVE Pafbet Latvijas-Igaunijas basketbola līgas bronzas spēle: VEF Rīga - BK Ventspils
21:15 Sarunu festivāls "Lampa 2023". Paneļdiskusija "Kā veicināt demokrātisku līdzdalību?"
22:15 Šodien Pafbet LBL 1/4 fināla 4. spēle: Liepāja - Ogre

Video: Savaļnieks: "Bija jau zināms, ka viņi mūs masēs"

Andris Liepa
Andris Liepa
Pirmajā pārspēlē par iepalikšanu "Metta"/LU izbraukumā ar rezultātu 3:1 pārspēja 1. līgas vicečempioni "Valmieru Glass".
Piedāvājam valmieriešu līdera Nika Savaļnieka komentāru par spēli, kā arī abu komandu galveno treneru atbildes uz žurnālistu jautājumiem pēcspēles preses konfrencē.
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-11-22 10:40, pirms 8 gadiem
Nezin vai kādam vēl rodās jautājumi,jo šīs intervijas pilnīgi manuprāt pierāda to,ka Valmiera šobrīd nu galīgi nav gatava cīnīties par vietu virslīgā.Protams viņi izcīnīja šīs tiesības un viņiem ir jāspēlē.Tas arī viss.

     [+] [-]

, 2015-11-22 11:32, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Nezin vai kādam vēl rodās jautājumi,jo šīs intervijas pilnīgi manuprāt pierāda to,ka Valmiera šobrīd nu galīgi nav gatava cīnīties par vietu virslīgā.Protams viņi izcīnīja šīs tiesības un viņiem ir jāspēlē.Tas arī viss.
Pilnīgi neadekvāta gan trenera, gan kapteiņa uzvedība.

     [+] [-]

, 2015-11-22 13:17, pirms 8 gadiem
France fifa world champs '10 rakstīja: Pilnīgi neadekvāta gan trenera, gan kapteiņa uzvedība.
atbildi, kapeec neadekvaata????? kapee??? tapeee, ka dzeki saprot, kmas ir kas??? tapee, ka v eci nelido maakonjos??? ble tur visi ir AMATIERI un pat ne lielaakaa dalja pusprofi, kjo Tu gaidiji??? pelee un mesii speeli??? ATDZIESTI BEERNS.

     [+] [-]

, 2015-11-22 15:53, pirms 8 gadiem
zevss2 rakstīja: Artūr Bankav! Aiztaisi muti un beidz te smirdēt.... domā ko runā par Valmieru!!!
Labi!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-22 23:15, pirms 8 gadiem
Pirmkārt, Valmieras trenerim, otrkārt arī pašiem spēlētājiem jāsaprot, ka laba fizuha ir 50% no uzvaras. Ja netiek uz koptreniņiem darba vai mācību dēļ, tad var jau kaut krosiņus pirms/pēc darba/mācībām pa parku paskriet vai uz zāli aiziet. Piemēram, paskatoties uz to pašu Arnavu, neizskatās, ka viņš vispār zina, kas ir fiziskie treniņi..diemžēl

     [+] [-]

, 2015-11-25 23:47, pirms 8 gadiem
Laimes Lācis rakstīja: Pirmkārt, Valmieras trenerim, otrkārt arī pašiem spēlētājiem jāsaprot, ka laba fizuha ir 50% no uzvaras. Ja netiek uz koptreniņiem darba vai mācību dēļ, tad var jau kaut krosiņus pirms/pēc darba/mācībām pa parku paskriet vai uz zāli aiziet. Piemēram, paskatoties uz to pašu Arnavu, neizskatās, ka viņš vispār zina, kas ir fiziskie treniņi..diemžēl
Nu, protams, ka 1. līgā ar treniņiem ir savādāk un atkarīgs no entuziasma.

Par Arnavu, fiziskā forma šobrīd ir tāda, jo atgriezies pēc ilgstošas traumas uz sezonas noslēgumu. Un tāpat spēj savākties un nostāv daudz labāk kā peldētāji.