Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" Pasaules sēriju sāk ar 8:3

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" Pasaules sēriju sāk ar 8:3
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien pirmajā Augstāko beisbola līgu (MLB) Pasaules sērijas spēlē Losandželosas "Dodgers" nodemonstrēja lielisku sniegumu un ar 8:3 pārspēja Tampabejas "Rays".

Šodien startēja Augstāko beisbola līgu 2020. gada sezonas finālsērija, jeb, kā saka pašā Ziemeļamerikā, Pasaules sērija. Saīsinātās regulārās sezonas un paplašināto playoff maču finālā šogad par titulu cīnās Losandželosas "Dodgers" un Tampabejas "Rays" vienības, kas bija arī savu līgu labākās komandas pēc regulārā turnīra rezultātiem.

Pirmajā Pasaules sērijas spēlē, kuru klātienē noraudzījās mazliet vairāk kā 11 tūkstoši skatītāju, Losandželosas vienība parādīja, ka viņu nodomi ir gana nopietni un šogad viņi patiesi arī cer tikt pie čempionu trofejas, ko "Dodgers" nav turējuši rokās kopš 1988. gada.

Pārvarējuši nelielo starta satraukumu, "Dodgers" sāka darboties un ceturtajā iningā Koudijs Belindžers raidīja bumbiņu ārpus laukuma, panākot 2:0. Tas bija pirmais no diviem losandželosiešu Home run sitieniem, jo sestajā iningā Mūkijs Betss izdarīja to pašu, taču saņēma vien vienu punktu. Tiesa, tas nebija izšķirošais faktors "Dodgers" panākumā, jo arī pārējā komanda bija produktīva uzbrukumā un guva vēl piecus punktus (Makss Mansijs izcēlās ar diviem).

No metēju kalniņa šoreiz "spīdēja" Kleitons Keršovs. Viens no mūsu laiku labākajiem MLB metējiem ilgu laiku ir ticis kritizēts par nespēju saņemties izšķirošajos mačos, taču 2020. gada finālsērijas pirmajā spēlē viņš bija lielisks – sešu iningu laikā tikai divi atsitieni, viens brīvgājiens un viens zaudēts punkts pie astoņiem straikautiem ielika labu pamatu tam, lai atlikušajos trijos iningos rotācijas metējiem būtu "vieta manevriem".

Dilanam Floro, metējam, kurš laukumā devās tūdaļ pēc Keršova, gan nesanāca tik pat spoža spēle, taču viņa kolēģi noveda maču līdz uzvarošām beigām.

Jāsaka, ka Tampabejas "Rays" līdz pat septītā ininga sākumam bija guvuši tikai vienu punktu un jau, kad "Dodgers" bija panākuši izšķirošo pārsvaru, floridieši samazināja rezultāta starpību – 3:8.

Sērijas otrā spēle norisināsies naktī uz ceturtdienu (pēc Latvijas laika) un tajā "Rays" uz metēju kalniņa sāks ar savu "dūzi" Bleiku Snelu, bet "Dodgers" liks pretī Toniju Gonsolinu.

MLB, 2020. gada Pasaules sērija

ViesiMājniekiRezultāts
RaysDodgers3:8
RaysDodgers
DodgersRays
DodgersRays
RaysDodgers
DodgersRays
RaysDodgers

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2020-10-21 17:39, pirms 3 gadiem
J.Miniņa kungs!
ja jau ir tabula ar sacensībām, tad būtu labi papildināt ar datumiem.
Ja labosiet, liels paldies!