Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" paziņo, ka veiks sastāva pārbūvi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" paziņo, ka veiks sastāva pārbūvi
Patriks Keins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Čikāgas “Blackhawks” atklātā vēstulē saviem līdzjutējiem paudis, ka nepieciešama virziena maiņa, tāpēc tiks veikta sastāva pārbūve. “Blackhawks” 2010., 2013. un 2015. gadā izcīnīja Stenlija kausu, tomēr pēdējo sezonu laikā panākumi izpalikuši.

“Nesen atvadījāmies no diviem hokejistiem, kuri divas reizes palīdzēja mums kļūt par čempioniem. Vietā ieguvām jaunus spēlētājus - ar maiņām un kā brīvos aģentus. Apzināmies, ka bija smagi redzēt daudzu respektētos veterānus aizejam. Apzināmies, ka jums varētu būt jautājumi par virzienu, kurā ejam. Mēs attīstīsim jaunos spēlētājus un pārbūvēsim sastāvu. Gribam ko vairāk kā vēl vienu posmu, kurā varam uzvarēt - vēlamies sasniegt virsotni un tur palikt. Tādēļ mums nepieciešami jaunie talanti, kuri papildinās vadošos spēlētājus,” pausts Čikāgas “Blackhawks” paziņojumā.

Daudziem neizpratni radījusi “Blackhawks” izvēlēšanās paziņojumā neminēt aizmainītos spēlētājus vārdā. Komandu pameta vārtsargs Korijs Krofords, ar kuru netika pagarināts līgums, un uzbrucējs Brendons Sāds, kurš tika aizmainīts uz Kolorado “Avalanche”.

Pēc tam, kad Krofords tika palaists uz brīvām kājām, publiski neizpratni pauda “Blackhawks” kapteinis Džonatans Teivzs. “Neviens mums neteica, ka grasāmies veikt pārbūvi. Nevienā brīdī nav bijusi šāda saruna. Lēmums šķirties no Korija man nāk kā šoks, jo negaidīju, ka komanda dosies šajā virzienā,” teica Teivzs. Viņam, Patrikam Keinam un Dankanam Kītam ir spēkā līgumi līdz 2022./23. gada sezonas beigām.

Pēc 2015. gada Stenlija kausa izcīnīšanas “Blackhawks” vairs nav izdevies pārvarēt izslēgšanas spēļu pirmo kārtu. Aizvadītajā sezonā “play-in” kārtā izdevās pārsteigt Edmontonas “Oilers”, bet pirmajā kārtā sekoja zaudējums Lasvegasas “Golden Knights”.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/chicago-blackhaw...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-21 14:19, pirms 3 gadiem
Bowman nodrošina sev vēl 3-5 gadus darba sev,jo ja nebūs rezultāta būs atruna ka mēs tak taisam pārbūvi,jāābūt pacietīgiem..no 2017 gada visi trade bijuši lai pavājinātu komandu..čalis saprata ka brauc sūdos tpc tgd rebuilding pēkšņi..saprastu ja P Kane ar Toews būtu 36 gadi,bet ir tikai 32!🤬

     [+] [-]

, 2020-10-21 15:08, pirms 3 gadiem
Boumena ugunsgrēka dzēšana savā pakaļā tā ir, nevis CBH pārbūve!
to pierāda vairākas lietas, arī Hawks kapteiņa Teivza u.c. teksti.