Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Predators" piektais panākums pēc kārtas, Flerī - 408. uzvara karjerā

Andrejs Siliņš

"Predators" piektais panākums pēc kārtas, Flerī - 408. uzvara karjerā
Raiens Rīvss apsveic Marku Andrē Flerī, Foto: AP / Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika aizvadīta virkne spēļu, vairākās no tām bija papildlaiki, bet piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja līgas pašreizējā līdere Nešvilas "Predators", kuras vārtsargam Jūsem Sarosam šī bija ceturtā spēle bez ielaistiem vārtiem karjerā.

Otavas "Senators" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, ar 4:3 apspēlējot viesus no Monreālas. Marks Stouns izcēlās ar diviem vārtu guvumiem (kopumā sezonā viņam tagad četri vārtu guvumi), un otros no tiem 26 gadus vecais uzbrucējs guva divarpus minūtes pēc pagarinājuma sākšanās, atnesot uzvaru "Senators" vienībai.

Vēl vienā mačā pagarinājumu spēlēja Austrumu konferences apakšgala komandas "Panthers" un "Red Wings". Pateicoties Gustava Nīkvista vārtu guvumam trīs minūtes un 44 sekundes pēc papildlaika sākšanās pirmo uzvaru sezonā beidzot izcīnīja "Red Wings", kas gan aizvien atrodas pēdējā vietā konferences tabulā. 29 gadus vecajam zviedram Nīkvistam tie bija pirmie vārti jaunajā sezonā.

Pagarinājums uzvarētāja noteikšanai bija vajadzīgs arī Vankūverā, kur pie "Canucks" viesojās "Bruins". Bo Horvats ar saviem piektajiem vārtiem sezonā papildlaika ceturtajā minūtē dāvāja uzvaru "Canucks" - 2:1. Savukārt "Wild" izcīnīja trešo panākumu pēc kārtas, ar 5:4 pagarinājumā uzveicot "Lightning". Uzvaras vārti Mikaela Granlunda kontā.

23 gadus vecais somu vārtsargs Jūse Saross atvairīja 31 metienu, aizvadot savu ceturto sauso spēli karjerā un palīdzot "Predators" izcīnīt piekto panākumu pēc kārtas - šoreiz ar 3:0 apspēlēta "Oilers". Nešvilas komanda ar 14 punktiem astoņos mačos ir līgas līdervienība.

Krietni pieredzējušākais vārtsargs Marks Andrē Flerī izcīnīja savu 408. uzvaru NHL karjerā, palīdzot "Golden Knights" ar 3:1 mājās pieveikt "Ducks". 15 gadus līgā aizvadījušais vārtsargs kļuvis par desmito uzvarām bagātāko vārtsargu NHL vēsturē. Daudz darba gan viņam šonakt nebija, jo pretinieki pa vārtiem veica tikai 18 metienus, no kuriem 17 Flerī atvairīja. Vegasai šī bija trešā uzvara pēc kārtas.

NHL regulārā sezona, 21. oktobris

SpēleRezultāts
Kings - Sabres1:5
Jets - Coyotes5:3
Maple Leafs - Blues1:4
Senators - Canadiens4:3 P
Panthers - Red Wings3:4 P
Blue Jackets - Blackhawks1:4
Wild - Lightning5:4 P
Oilers - Predators0:3
Canucks - Bruins2:1 P
Golden Knights - Ducks3:1
Sharks - Islanders4:1

  +1 [+] [-]

, 2018-10-21 10:54, pirms 5 gadiem
'Sarosam ceturtā sausā spēle sezonā'

Autor, palabo. Sarosam games played - 4 , games started - 3. Pirmājās 2 spēlēs pret NYI viņam nebija sausās spēles un spēlē pret Kalgarī, viņš nomainīja Rinni un atvairīja visus 9 metienus. Un to par sauso spēli nesauc.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-21 15:30, pirms 5 gadiem
Abrams-DabuujuDarbuGaterii rakstīja: apakšā rakstam var redzēt iepriekšējos rakstus par NHL un komentu skaitu - 1,0,1,0,0,1



domāju, ka nevienam nav šaubu, ka NHL nevienam LV neinteresē un būtu labi vairs par to nerakstīt

jo ja nav pieprasījuma, nav jēga veidot piedāvājumu
Un khl rakstos parasti divi tirlinji piedruka ntos komentārus.

     [+] [-]

, 2018-10-21 16:18, pirms 5 gadiem
kasha rakstīja: Un khl rakstos parasti divi tirlinji piedruka ntos komentārus.
Un tas pat rakstos, kur lv hokejisti ir. Pārējos vispār vējš svilpo