Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kemzura nespēj vienoties ar "Žalgiri"

Kemzura nespēj vienoties ar "Žalgiri"
Ķēstutis Kemzura
Foto: Scanpix

Lietuvas basketbola klubs Kauņas "Žalgiris" turpina meklēt aizvietotāju atlaistajam galvenajam trenerim Iliasam Zurosam. Kā viena no pirmajām opcijām izskatīta Lietuvas izlases galvenā trenera Ķēstuta Kemzuras kandidatūra, bet pagaidām abas puses nav spējušas vienoties.

"Žalgira" trenera meklējumi turpinās, jo pašreiz, šķiet, atkritusi Ķēstuta Kemzuras kandidatūra. Dienu pēc iepriekšējā galvenā trenera Iliasa Zurosa atlaišanas "Žalgira" īpašnieks Vladimirs Romanovs tikās ar Kemzuru, bet pārrunas nav beigušās ar panāktu vienošanos. "Pēc mūsu sarunas man kļuva skaidrs, ka Kemzura pats nav izlēmis, vai vēlas trenēt "Žalgiri". Ierosināju nākt, kad viņš zinās, ka vēlas trenēt "Žalgiri"," sacījis Kauņas kluba boss.

Pats Kemzura apstiprināja tikšanos ar Romanovu, atklājot, ka abas puses nespēja atrast kopīgu valodu. Bijušais Latvijas izlases treneris norādīja, ka darījums būtu iespējams vienīgi pie konkrētiem nosacījumiem, par kuriem acīmredzot nesanāca vienoties.

Pirmās runas par Kemzuras iespējamo pievienošanos "Žalgirim" parādījās jau pagājušajā sezonā, kad tika atlaists Aco Petrovičs. Tobrīd Kemzura vēl strādāja ar Krievijas klubu Krasnodaras "Lokomotiv", nevēloties to pamest un tādējādi atteica "Žalgirim". Vēlāk gan neilgi pēc sezonas beigām Krievijas klubs pasteidzās pirmais un atbrīvoja Kemzuru, lai arī "Lokomotiv" sasniedza labus rezultātus.

Savukārt "Žalgirim" joprojām turpinās trenera meklējumi un zinot kluba īpašnieka neprognozējamo rīcību, nevar pilnībā izslēgt Kemzuras nolīgšanu. Kamēr "Žalgira" vadība meklē nākamo treneri, šodien komandai bija spēle Lietuvas līgā, tiekoties ar savu fārmklubu Kauņas "Baltai". Pēc līdzvērtīgas spēkošanās lielākajā daļā spēles (četras minūtes līdz pamatlaika beigām "Baltai" atradās tikai piecu punktu attālumā - 71:76) uzvaru tomēr guva "Žalgiris". Galarezultātā savu otro komandu viņi apspēlēja ar 91:73. Mindaugam Kuzminskam 30 punkti, bet 16 pievienoja Marko Popovičs.

Izmantotie resursi:
Čia gyvena krepšinis, čia krepšinio namai -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-10-21 22:37, pirms 13 gadiem
Žēl gan! Labs treneris!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-21 22:46, pirms 13 gadiem
Mjā, Romanovam galva pilna ar putniem. Kemzura malacis,ka paprasīja konkrētus nosacījumus.

  -2 [+] [-]

, 2011-10-21 23:08, pirms 13 gadiem
es juutu ka LL draaziis zalgiri acerieties to

     [+] [-]

, 2011-10-22 09:56, pirms 13 gadiem
Gan jau baidās no Rytas faniem, šis tak ir gan spēlējis, gan trenējis Rytas.